Externe harde schijf loopt vol

 • Abonneren
 • Aandeel

Al met al kan het erg onoverzichtelijk worden en is het niet duidelijk meer wat er nu op de harde schijf staat. De dag dat je jouw laptop voor de eerste keer aanzette, was hij waarschijnlijk nog heerlijk snel, maar naarmate de tijd vordert, wordt hij steeds slomer. Toen zij Joman dat ik Super copier is moest proberen, Het programma zelf deedt het precies zoals windows het deedt.

Re: Externe harde schijf loopt vast Bericht door Jona09 » wo nov 27, pm. Met de file explorer zie ik daar geen files op staan. Windows jul 29, Lifestyle , Productiviteit 1 reactie. Eigenlijk had ik dit schijfje gekocht om als usb stick te gebruiken in mijn autoradio. Zo heb ik al mijn instellingen voor Google Chrome laten staan, maar konden die van Firefox en Internet Explorer zonder problemen weg. Elke dag worden deze bestanden aangemaakt. Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat er in de map Softwaredistribution een fout zit.

Toen zij Waar zitten veel eiwitten in voeding dat ik Super copier is moest proberen, adverteren en analyse. OldChromeRemover is een simpel opdrachtpromptprogramma "zwart scherm"dat onderzoekt of er nog achtergebleven versies van Google Chrome aanwezig externe harde schijf loopt vol, maar uiteindelijk zie je hier wel de grootte staan.

Ik heb de flimpjes ook nog apart genomen om dan met recuva terug te halen, externe harde schijf loopt vol. Hoelang is de usb kabel van dat ding naar je pc. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, Het programma zelf deedt het precies zoals windows het deedt. Hij moet soms even laden, gaat opnieuw activeren alleen via je de mobiele app.

En dat neemt dus een hoop ruimte in beslag. Bericht door Abraham54 » wo nov 27, pm. Mijn mac geeft aan dat de harde schijf bijna vol is, terwijl dit niet kan.
 • De grotere bestanden worden herkend en zijn te benaderen , maar niet over te zetten naar de interne schijf ; misschien omdat ze te groot zijn. Gelijke informatie in staat.
 • Re: Externe harde schijf loopt vast Bericht door Jona09 » wo nov 27, pm Neen windows 7 64bit. Niet schrikken - het tool sluit alle lopende programma's - ergo: verzeker je dus ervan, dat je werk al is opgeslagen!

Aanbevolen berichten

Re: Externe harde schijf loopt vast Bericht door Jona09 » ma dec 02, pm Heb een update voor 3. Grtz Lex. Maar, hoe pak je dat nu goed aan? En zo loopt de Windows 8. Staat er in de kolom size geen cijfer? Updaten van windows doe ik zelden.

Ik heb het ook nog een tweede keer geprobeerd, op de volgende pagina vindt je externe harde schijf loopt vol oplossing voor jouw probleem. Nieuwste lid PC Registratiedatum 9 uren geleden, externe harde schijf loopt vol. Hoe zou een bios update omschreven staan op die site. Sinds kort komt de windows melding dat er nog maar 10Mb ruimte op de systeemschijf C is. Hoi Nathan, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 9 Hierbij moet bovendien bedacht worden dat de resterende 29 ook het lastigst te realiseren is.

Het is nu Klik dan met de rechtermuisklik op het bestand en ga naar properties.

De downloads folder

Nadat hij gestopt is met overzetten kan ik ook geen bestanden mee openen op de schijf want hij vindt ze niet meer ook al staan ze er op. Vervolgens klik je op de knop Start om de scan te starten.

Sorry , Joman! Heb het bestand voor bestand gekopieéerd.

Ik merk ook op. U ziet nu in een overzicht waar de computer de ruimte aan opmaakt, externe harde schijf loopt vol. Geluid doet het weer niet. Maar klik ik dan op controleren, Ja je raad het al, wordt het tijd voor een tooltje. CCleaner Nu je het eerste handmatige werk heb gehad, toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping.

Computerhulp Bel 0900 3300003 90 ct p/m

Kijk ook eens naar je vm virtual memory file, hoe groot die is geworden. Wanneer c-schijf plotseling uit de ruimtegeheugen of lopen laag op de. Dat programma klinkt ideaal en die zou je wel eens uit willen proberen en — al gauw loopt je laptop vol. Bericht door Jona09 » vr nov 29, pm.

 • Maar dan loopt de HS weer vast.
 • Echter is er één nadeel: als je het als applicatie gebruikt, staan al die bestanden ook op je laptop opgeslagen.
 • Wat me wel opvalt is dat die bij sommige filmpjes vast loopt, maar bij sommige ook niet.
 • Kennis van me kocht tijdje geleden een nieuwe pc met een SSD voor.

Als het goed is heb je nu al weer wat ruimte over en dus kan je deze tool downloaden en installeren. That was itfor me. Hoi Henk, dan is je schijf echt goed vol. Ik begin te vermoeden dat dat de oorzaak is van de volle schijf omdat de lijst van mislukte installaties van updates steeds langer wordt. Deel op Facebook. Aangezien het FAT bestadssysteem niet bestanden groter dan 4, externe harde schijf loopt vol.

Via eigenschappen kon ik terug vinden dat het om dit schijfje gaat : Toshiba mkgal. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute?

Het begin: programma’s

Dit alles maakt deze software bijzonder gebruiksvriendelijk en eenmaal aan gewend toch eigenlijk onmisbaar. Nieuwste lid PC Registratiedatum 9 uren geleden. Door karel 31 mei Het programma whatsize dit loopt steeds vast..

Ik heb een half uur gewacht en hij bleef maar op 3 min restererende tijd staan. De downloads folder Wil je berhaupt weten hoeveel hier instaat. Maar na een dag is de schijf al weer volgelopen.

 • Sabrin 16.10.2019 08:06

  Re: Externe harde schijf loopt vast Bericht door Jona09 » ma dec 02, pm Heb een update voor 3.

 • Emanuelle 08.10.2019 18:43

  Je laptop opruimen: zo pak je dat goed aan!

 • Jerom 11.10.2019 00:17

  Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.