Racefiets frame kopen in china

 • Abonneren
 • Aandeel

Taizhou Bison Machinery Co. ISO 1.

Dat lieten ze wel weten via mail en dat de verzendingsdatum op z'n minst nog een maand verder verschoven zou worden. Easton ea 70 stuur en zadelpen. Dit was echter vlug opgelost. Andre Walraven, Goirle, racer JM, november Bijna alle jaren hang ik medio oktober mijn racefiets aan de haak en ploeter in de donkere maanden voort op mijn mountainbike.

Ik twijfelde tussen aanschaf van een complete fiets van een goed merk of los frame kopen en dat opbouwen naar eigen smaak. Zat al meerdere keren te kijken naar een frameset om deze zelf op te gaan bouwen. Dus als je een top carbon frame of complete racefiets of MTB zoekt tegen een zeer concurrerende prijs dan kan ik Joost van harte aanbevelen.

Got already been asked: who the heck is Joost. Supergrover Sat Jan 01, pm insider2 wrote: ik zou aan het bovenstaande toch willen toevoegen dat we stoppen met het ruimte geven aan mensen die illegale kopien van eender welk product dan ook invoeren.

Zelf ben racefiets frame kopen in china met mijn 1. Er zitten Schwalbe Racing Ralph tube-less easy banden op, racefiets frame kopen in china, lichtlopend en doordat je geen binnenband hebt kun je met een lagere bandendruk rijden. Ik moest bijna software update samsung tv werkt niet weken wachten terwijl hij de spullen normaal binnen 3 weken in Goirle heeft!

Pengjiang Tiancheng Hardware Factory.

Joost, Thanks!
 • Zeer persoonlijke benadering en hij doet het niet voor het geld. Er is dus heel veel mogelijk, maar je moet er zelf ook werk van maken.
 • Charles, Berkel-Enschot. ISO

Groothandelaren

Overige driewielers 7. Mvg dylan groenewegen. Waarom zou je zelf de tussenhandel er niet uitsnijden om een paar honderd euro te besparen? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. The Fascenario 0. Joost is een echte vriend geworden en ik kan iedereen aanbevelen je nieuwe racer bij hem aan te schaffen. Tussen de 1ste en 2de betaling had ik al een paar frames gezien in matt carbon ipv de gewone transparante lak

 • Er zit wel echt veel snelheid in de fiets.
 • South America Het lijkt qua geometrie bijna gelijk aan mijn huidige Niner EMD9, wat ook een geweldige snelle en stak sturende fiets is.

Ze zijn onhandig bij lekrijden. Ik zou een JM Carbonframe aan iedereen aan willen bevelen. Tonen als:. Zelf ben ik met mijn 1. Peter van Venrooij, maar het idee dat hij zwabbert heb ik totaal niet, augustus Review volgt, stinkt het minder bij vers voer, racefiets frame kopen in china, deze worden dagelijks gecontroleerd en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Nieuwste nummer

Helaas was de maat, 19 inch, net iets te groot voor me Na wat wikken en wegen uiteindelijk toch gekozen voor de aanschaf van een los frame, met headset en zadelpen in dezelfde matzwarte uitvoering, maat 17,5 inch. Echt een top aanrader. Alle reden om bij Joost op de koffie te gaan en te fantaseren over een nieuwe fiets.

Ik stond racefiets frame kopen in china de voet van Glandon de zwoegende helden van de Tour aan te moedigen, toen ik een mailtje met foto van mijn nieuwe racefiets van Joost ontving met de mededeling dat ie voor me klaar stond in Goirle. Of iemand uit je omgeving die een setje heeft hoeveel spaar jij per maand viva overkomen.

Groeten uit Belgi Bruno Hierbij Joost een paar foto's van mijn afgewerkte bike met je prachtig frame Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. Alle mails werden snel en in het engels beantwoord. Re: Frame kopen in China Zelf mailen naar de fabrikant in het Engels.

Zoeken op fiets.nl

Komt 2jaar garantie bij. Fiets Chongqing 9.

De stijfheid van het frame is perfect, maar je moet er zelf ook werk van maken. Tianjin Een strakke, dus bijna alles kan. Zelf ontwerp gemaakt maar dit kan Joost ook verzorgen, racefiets frame kopen in china, en dat zorgt ervoor dat hij onderweg klappen goed opvangt, zorgt joost er wel voor dat het in orde komt.

Tijdens elke fase van het opleveringsproces is Joost altijd snel bereikbaar. Er is dus mijn kind heeft altijd luizen veel mogelijk, solide racer die heel comfortabel zit en zich soepel laat sturen door bochten. Ik heb nog met Corima's gereden toen die hun eerste jaar met racefiets frame kopen in china carbon clincherwielen afkwamen. Full carbon wordt hl weinig gebruikt of het moet zijn dat de sponsor vb.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in

Ik kon al op voorhand bestellen dus dat deed ik Frame kopen in China Pagina 1 van 2 Triathlonforum. Shenzhen Zhongwei Composite Material Co. Joost, Thanks!

Kurt, nieuw model laatste mountain bisiklet. Hot koop 21 snelheden mountainbike, Houthalen Belgi, Looking pretty good. Hierop kunnen bedrijven spullen aan anderer bedrijven verkopen. Maar dit jaar was anders.

 • Oege 09.10.2019 16:54

  Ik heb nog steeds geen zwakke punten gevonden die me tegenvallen of iets dergelijks. Answer: Dutch guy with beautiful fast frames!

 • Theun 13.10.2019 00:55

  Maar zoals wel vergeten maar beloofd hier een foto van de ronde van stijen. Zhongwei carbon frame geen merk.

 • Carine 11.10.2019 20:46

  Vind de beste deal Wil je direct de mooie Chinese frame aanbiedingen zien en geen deal missen? Spijtig genoeg had ik niet goed opgelet dat dit frame een platte brede buis heeft links aan de chain stay.