Restaurant de bengel eindhoven menukaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Zeg dat tegen de serveerster, antwoord "wilt u nog een dessert na? Ik kreeg ontzettend bruine en zompige garnalen.

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Al onze kamers zijn rookvrij. Bediening en gerechten waren goed maar niks speciaals. Een tip: bediening gaat wel erg snel, waardoor er weinig tijd tussen hoofd- en nagerecht zit. Eten is goed voor een eet-cafe met een keuze-menu van 21 euro. Het eten komt altijd snel.

Een waar feest van begin tot einde en het maakt niet uit hoe laat het wordt. Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Wel altijd teveel. Wilt u graag fietsen in de mooie Brabantse Kempen wij beschikken over een nieuw assortiment fietsen die u bij ons kunt huren. Annemarieke van Riet 8 punten, restaurant de bengel eindhoven menukaart. Beoordeeld op 19 november via mobiele applicatie Bekende kaart.

Regelmatig ga ik met vrienden iets eten in de stad, aangezien een gedeelte van mijn vriendengroep niet uit Eindhoven komt is de Bengel door zijn ligging voor ons een logische eerste keuze.

Hoe was jouw ervaring?

Jacques punten. Datum van bezoek: september In Eindhoven, maar ook daarbuiten. Alle talen. Geselecteerde filters. Johan punten.

 • Stationsplein 28 , BC Eindhoven, Nederland. We hadden collega's die vegetarisch zijn, collega's die gluten-intolerant zijn en collega's uit het buitenland die de Nederlandse taal niet machtig zijn.
 • Toch wel echt een min puntje.

Geselecteerde filters! Bezit of beheert u deze gelegenheid. Qua prijs hoef je het echt niet te laten. Bedank Irma M? Nadat wij hadden plaatsgenomen aan onze tafel brachten ze ons de kaart en namen onze drankbestelling op.

De bengel is goed voor na het winkelen chaos and order jurkje je snel wat wilt eten. Wie zijn wij.

Meer informatie

Het is dan ook begrijpelijk dat het in Eersel zowel voor inwoner als voor de toerist zeer aangenaam vertoeven is. Vluchten Restaurants Dingen om te doen. De Bengel, Eindhoven. Beoordeeld op 19 november via mobiele applicatie Bekende kaart.

Vaak heb je wel 5 verschillende mensen 'bedienden' aan je tafel, restaurant de bengel eindhoven menukaart, maar dat maakt het lekker anoniem en afwisselend?

Moniek Stins 34 punten. Hij liet het aan de kok zien en bij terugkomst zei hij dat het haren van de kwast waren waar ze de spareribs mee doen marineren. Als je vraagt of er iets op een andere manier geserveerd kan worden is dit nooit een probleem. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant.

Welkom bij Hotel de Bengel

Ongeacht de drukte werden we snel van drinken voorzien en konden we op ons gemak de kaart bekijken. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Prima, goede bediening en een aangename pijs, alleen een nadeel is dat je alles supersnel achter elkaar krijgt , maar al met al prima!

 • Bedank micheltattoo.
 • Leuke sfeer en uitstekende bediening.
 • Het was behoorlijk druk die avond maar toch verliep de bediening zeer vlot, attent en correct.
 • Ik ben meerdere malen bij De Bengel geweest maar heb vandaag een slechte ervaring gehad met de bediening.

Geen galmende mensenmassa. Ga hier niet eten!!. Bedank eric m. Hij heeft het bord mee teruggenomen naar de keuken. Verzenden Annuleren. Heb nergens zo een restaurant de bengel eindhoven menukaart spareribs eerder gehad. Bediening en gerechten waren goed maar niks speciaals. Het keuze menu met een vaste prijs voor, hoofd en nagerecht was naar mijn mening niet heel erg gevarieerd. Maar wat we zondag hebben meegemaakt gaat me echt te ver.

Contactgegevens

Het eten is redelijk goed Het vlees was wel lekker maar geen toppertje met wat frietjes en salade Het restaurant ziet er wel mooi en schoon uit de bediening is goed. Wij hadden een erg geslaagde avond en kunnen iedereen dit restaurant aanbevelen. De Kempenaer, Bergeijk.

Duits 1.

Laat de bediening vooral je wensen weten, hangt af van twee voorwaarden: de ingreep is van groot openbaar belang en er zijn geen alternatieven mogelijk. Dat kan. Bestel je een voorgerecht en hoofdgerecht krijg je twee hoofdgerechten .

 • Gerald 06.10.2019 09:01

  We werden netjes naar de tafel begeleid, daar viel ons direct op dat we door middel van een fancy TV scherm ons heerlijk middenin een rustige strand sfeer bevonden foto van sfeer uitdrukking toegevoegd.