Seat ibiza style connect review

 • Abonneren
 • Aandeel

Wat een gedrocht is deze Ibiza toch die achterkant zo saai en de voorkant is net de bril van dame Edna. Driecilinder We beginnen met de belangrijkste versie voor Nederland, de Seat Ibiza met de 1.

Van binnen wederom mooie lijnen en redelijk goed afgewerkt. Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid. Downsizing en turbocharging is vanuit fabrikanten ingezet om het verbruik en CO2-uitstoot naar beneden te krijgen, maar het levert ook motoren op die in het dagelijkse verkeer veel prettiger rijden dan hun atmosferische tegenstrevers.

Had er nog een op voorraad en wilde er van af, dus vandaar dat lage maandbedrag. Rijd mee over de wegen rond Barcelona.

Bovendien vind ik persoonlijk de Ibiza wat dynamischer ogen? Een prettige auto met een sportief en mooi uiterlijk. Ook heeft de Ibiza nu bij de bekerhouders een USB-ingang met genoeg spanning voor de laatste generaties telefoons. Het comfort: De auto is stil, alleen bij gasgeven hoor ik een aangename pruttel van de motor.

Meer informatie.

Grijs, zwart en saai Van buiten is de Ibiza duidelijk minder saai of wellicht zelfs spannender dan concerngenoten Fabia en Polo. Ligt goed op de weg..

46 reacties

Idd niet bij Leaseplan, gewoon via de dealer zelf geregeld. Vandaag maar eens een update schrijven. Jammer, Terwijl ik de Leon echt prachtig vind en ook graag op Ibiza kom ;-. De apple carplay was ik aan het begin heel erg blij mee. Auto rijd beter als beweerd in somige revieuws, prijs kwaliteit zeer goed. De papieren specs van de 95 pk TSI zijn nog niet eens zo heel indrukwekkend, maar in de praktijk voelt de Ibiza nog wat vlotter aan.

 • Dan ben ik gemiddeld euro duurder uit!! Daar ben ik dan weer heel enthousiast over — want mijn ruim 1,5 m langere auto kan wel wat extra parkeerruimte gebruiken.
 • Vernieuwde Peugeot weer net dat

Alles Laatste galleries Laatste foto's. Ik vind het een top auto. Instellingen Accepteer, seat ibiza style connect review. Als je de moeite had genomen om echt alle voorwaarden goed te lezen dan had je er nooit voor gekozen. Met een goede bluetooth connectie mogelijkheid zit er ook op kan je alles ook doen, maar het gelikte uiterlijk van Apple Carplay scoort ook punten. De vernieuwde Ibiza is per direct te bestellen!

Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.

Review SEAT Ibiza 1.0 TSI 95 pk FR Connect

Hiermee kom je meer dan prima mee in het verkeer, ook in hogere versnellingen. Al met al niet zo'n succesnummer. Op zich geen ramp, maar waar is het Spaans warmbloedige temperament?

Grijs, zwart en saai Van buiten is de Ibiza duidelijk minder saai of wellicht zelfs spannender dan concerngenoten Fabia en Polo.

Toch is het zo subtiel dat het ons ook na lange tijd nog leuk lijkt! Wagen rammelt veel op verschillende punten. Dat laatste systeem ziet er heel goed uit, maar werkt nog niet op alle fronten zoals iedereen het zou willen. Exact, vandaar dat diesels nog altijd populair zijn, maar dat is seat ibiza style connect review moeilijk, Jamie Foxx and Leonardo DiCaprio were in attendance. En ben hier heel erg tevreden over een hele ruime auto voor niet al teveel geld.

Qua rijcomfort ben ik wat minder te spreken. Zou eerder voor de Mazda 2 of Opel Corsa 1. De Ibiza is behoorlijk strak afgeveerd en op hobbelige wegen is dit niet altijd even comfortabel. Wat ik gewoon prettig vind is dat je een nieuwe auto rijdt, met alle luxe die ik nodig acht alle opties behalve stoelverwarming , geen wegenbelasting, geen verzekering, geen afschrijving en vooral geen gezeik met onderhoud.

Pluspunten Thanks for spending time on the cmoutper writing so others don't have to.

 • Ik ben nu ruim 15 km verder voordat de olietemperatuur boven de 90 graden staat.
 • Toen was de keuze voor de Ibiza dus snel gemaakt.
 • Zonder de charme.
 • Vind overigens wel dat het interieur echt enorm opgeknapt is met de facelift, verschil met de Polo is daar heel erg klein geworden in mijn beleving.

Kies een bijtellingspercentage:. Seat heeft namelijk flink werk gemaakt van het interieur van de seat ibiza style connect review. Vandaag maar eens een update schrijven. De moderne turbobenzineblokken hebben niet zo vroeg en zo veel koppel als diesels, maar ze komen een eind. Hiermee kom je meer dan prima mee in het verkeer, ook in hogere versnellingen. Heb zelf ook een ibiza 6j. Geef je 1.

Bagageruimte groot genoeg voor mijn doeleinden. Verbruik is wel goed. Remember Me?

Aan alles zie je dat ie vooral goedkoper moet zijn dan de Polo, maar niet leuker. Kleine moeite lijkt mij.

 • Anuradha 14.10.2019 19:18

  Je drie slagen in de rondte schakelen is absoluut niet noodzakelijk, de driepitter laat zich relatief schakellui rijden. Meer is altijd beter en dat zal voor de 1.

 • Kors 09.10.2019 14:47

  De achterbank is redelijk met niet al te veel beenruimte.

 • Wilmer 13.10.2019 03:45

  Maar de versnellingsbak is veel te lang voor het motortje. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.