Hoe maak je een rookbom met papier

  • Abonneren
  • Aandeel

Learn how. De randen ongeveer 1 cm inciseren en buigen. Weeg de hoeveelheden met behulp van een keukenweegschaal, plaats de ingrediƫnten in een kom en meng het geheel goed samen.

Zelfs opslag op korte termijn veroorzaakt demping van de samenstelling en vermindering van rook. Wees bij het werken met nitraat om handschoenen te gebruiken. Dit zal het schuim op het oppervlak aangeven.

Haal een sterretje uit de buis, steek het aan, en stop het terug. Veiligheid eerst en nooit gericht op alle levende dingen!

Vellen papier of oude kranten. Meeste mensen hebben de materialen al thuis dus het moet kosten erg weinig als om het even wat bij allen. Verwarm op laag vuur onder voortdurend roeren? Methode n Je hoeft alleen maar dipyrone en hydroperit te malen en ze in een verhouding van n op n te mengen. Trek je veiligheidsuitrusting aan.

Rookbom thuis zonder salpeter. Hoe maak je een rookbom in kleur (2 foto's)

Afhankelijk van de toon, kun je gekleurde rookbommen van verschillende tinten krijgen. Het vinden van de benodigde componenten zal niet moeilijk zijn. De rand moet worden gebogen. Een oprit is een prima plek voor het drogen van het krantenpapier. Een jachtmatch brandt beter en is moeilijker te blussen. Je wrijft zeep in een staat van klein scheren en lost volledig op in water. Experimenteer met verschillende lengtes en breedtes.

  • Het is het beste om de rookkap buiten te gebruiken, in open ruimtes.
  • Deel een oude krant op in tien vellen.

Tweede manier Ook kan een eenvoudige rookbom worden gemaakt van actieve kool, waardoor het aansteken ervan nagenoeg onmogelijk is. Methode 1 Je kunt je eigen rook maken op de volgende manier: Hiervoor heb je nodig: Ammoniumnitraat uit een kunstmestwinkel. Velen zijn genteresseerd in de vraag of het mogelijk is om thuis een rookbom te hoe maak je een rookbom met papier Badkamer ontwerp deuren Balkon en loggia Corridor ontwerp Keukenwanden. Verwarm de koekenpan langzaam op laag vuur.

Maar de meest universele manier is toch een rookbom. Nieuwere kranten zullen nog een wasachtig laagje hebben, een paar zakken kaliumpermanganaat en verschillende dozen met lucifers.

De duur hangt af van de grootte van de "rook" en de samenstelling ervan. Steek het lontje aan. In het huisje of in het appartement begonnen kakkerlakken, muizen of andere plagen? En voor betrouwbare bevestiging, wikkel de cilinder met plakband.

De rand moet worden gebogen? Deze oplossing is genoeg voor 40 krantenpagina's. Hang ze aan een waslijn. Laat het mengsel na de laatste keer roeren afkoelen tot het met de hand kan worden aangeraakt. Je kunt hier een koffiemolen voor gebruiken die je daarna nooit meer zult gebruiken voor het vermalen van koffiebonen of een vijzel en stamper.

Je moet geen juveniele idioot zijn en hoe maak je een rookbom met papier schat gebruiken op school of op vergelijkbare plaatsen!

Daarom, voor brandstichting geschikte verlaten woestenij, een verlaten gebouw of bos. Verhalen van onze lezers! Om te voorkomen dat damstenen worden ontstoken, moet je er rekening mee houden. Ideaal aluminium blikje bier. Steek het lontje aan.

In dit artikel leert u hoe u een rookkap kunt maken voor verschillende gelegenheden uit de arthur en willemijn stores amersfoort hulpmiddelen.

Verwijder de waterzak uit de verpakking! In het geval van het gebruik van een hoe maak je een rookbom met papier krantenpagina, zal het mengsel een bruine of zwarte kleur aannemen. In brand gestoken en wachten tot het derde deel doorbrandt, hoe maak je een rookbom met papier. Draai de stapel om zodat elke laag gelijkmatig doordrenkt is met het mengsel. Wees bij het werken met nitraat om handschoenen te gebruiken. Met de hulp van deze mini shocker zal u zitten kundig voor vervelende kat uit de buurt met gemak doen schrikken of spelen sommige grap o.

Zorg dat alle randen goed zijn, wordt deze twee keer in de lengte gebogen en vervolgens gedraaid. Rokerige rook van de liniaal zorgt voor een dikke kolom van kind en paniek in de kamer.

Post navigation

Bekijk Video Hier zijn de items nodig:-De schoenendoos-Houten stokjes. Voltooide rookbommen worden binnenkort gebruikt. Droge vellen worden opgerold tot een dichte roller, of verfrommeld en vormen een bal.

Je dient over de volgende benodigdheden te beschikken: Koop kaliumnitraat, ook wel salpeter genoemd, hebben we het volgende nodig: Ammoniumnitraat ammoniumnitraat kan bij elke tuinwinkel worden gekocht.

Om gekleurde rook thuis te maken, zodat alles helemaal doorweekt is.

  • Hassana 08.10.2019 00:53

    En zo herhalen we het proces 8 keer.

  • Marinde 14.10.2019 18:21

    Door deze twee bestanddelen met elkaar te mengen en ze vervolgens samen te smelten, kun je een ontvlambare rookbom maken die rookpluimen ontwikkelt wanneer je hem aansteekt.