Modemeisjes met een missie

 • Abonneren
 • Aandeel

Maria gaat acteren. De feeslocatie checken De dames nemen een kijkje op de plek waar hun verjaardagsfeest moet plaatsvinden.

Naar de waarzegster. Het is tijd voor de voorbereidingen. De Gucci-tas van Tamara Tamara laat haar favoriete items voor deze zomer zien. En je kunt op twee manieren dragen! Het is de dag van de lancering van haar modemerk JoshV.

Leader Modemeisjes. Tamara blijkt een boerin in Schotland te zijn geweest!

De modemeisjes lopen door de favoriete items in hun kledingkast. Tamara is tot grote verbazing van Maria en Josh de muze van ontwerper Addy van den Krommenacker.

Maria is nog wat sceptisch, modemeisjes met een missie. De modemeisjes gaan naar een waarzegster die Tamara kent. Maria heeft een casting bij een modellenbureau in Marbella.

Ze mogen Django's jurken dragen op hun feest. Haar Gucci-tas gaat overal mee naar toe! Een vermoeiende zakendate.

New message

Eva VIPS. Wie is Josh? Josh en Maria leek het een goed idee om hun vriendin een slipcursus te geven. De modemeisjes gaan naar een waarzegster die Tamara kent. Ze mogen Django's jurken dragen op hun feest.

 • De dames nemen een kijkje op de plek waar hun verjaardagsfeest moet plaatsvinden. En dan staat de politie opeens voor hun neus
 • Tamara in haar vorige leven. Ditmaal gaat Tamara mee, zij sport bijna niet

Verjaardagsetentje Tamara. Lunchen bij hotspot in Zuid. Chic gekleed moeten ze wel eerst door de regen. De modemeisjes schitteren op hun eigen verjaardagfeest. Maria bij modellenbureau.

Modemeisjes gaan sporten

Ze moet dan ook een strafrondje lopen. Maria doet modellenwerk om zo acteerworkshops te kunnen betalen. Haar Gucci-tas gaat overal mee naar toe! Maria heeft een casting bij een modellenbureau in Marbella.

Tamara gaat langs bij haar modemeisjes met een missie coach Roy Martina. De drie modemeisjes Josh, een nog onbekende wereld voor Tamara Tamara heeft een afspraak met een zakenman, en wil je toch direct beginnen hond gromt naar baas boodschappen doen. De dames nemen een kijkje op de plek waar hun verjaardagsfeest moet plaatsvinden.

Samen met Django en haar modevriendinnen bekijkt ze de kleding. Maria laat haar favoriete shawl uit haar kledingkast zien: een Vuitton natuurlijk. Verjaardagsetentje Tamara?

Modemeisjes Met Een Missie

Lekker geregeld Tamara! Ruzie om een gouden jas. Tamara heeft van haar vriendinnen sieraden voor haar verjaardag gehad. Tamara gaat met Josh en Maria mee sporten.

 • Ze blijkt een harde zakenvrouw te zijn.
 • Echter Josh heeft niet alles geregeld.
 • Ditmaal gaat Tamara mee, zij sport bijna niet
 • Stylist Fred van Leer beoordeelt de kleding van de modemeisjes.

Verjaardagsetentje Tamara. Lunchen bij hotspot in Zuid. Maria heeft een foto-opdracht, die van de bekende winkelstraat in Amsterdam, modemeisjes met een missie. Josh probeert haar kledingmerk te slijten in het Spaanse Marbella.

De lawrence of arabia imdb zo georganiseerde Josh is dit keer in paniek.

Josh en Maria leek het een goed idee om hun vriendin een slipcursus te geven. Maria blijkt haar reddende engel te zijn.

Josh doet het dan ook goed als dweil op de party. De panty affaire. Modemeisjes passen collectie Josh. De brains van Tamara.

Een vermoeiende zakendate! De Vuitton van Josh. Een glitterpoes.

 • Aurelia 16.10.2019 02:49

  Strafrondje voor Tamara.

 • Nicolay 10.10.2019 11:44

  Nu had ze weer met een date te maken die graag filmpjes van zichzelf maakt.

 • Thorsten 16.10.2019 01:43

  Nu had ze weer met een date te maken die graag filmpjes van zichzelf maakt. Tamara gaat met Josh en Maria mee sporten.