Moderne aanbouw aan klassiek huis

 • Abonneren
 • Aandeel

Een moderne aanbouw in zwart geverfd hout maakt er een gezellige familiewoning van. Om toch de benodigde privacy en zonwering te waarborgen hebben wij gewerkt met schuivende panelen, die half transparant zijn.

Renovatie boerderij met moderne aanbouw Deze prachtige hoeve met boerderij en stallen werd volledig gerenoveerd. Smalle rijwoning met aanbouw Een smalle rijwoning is grondig gerenoveerd om meer natuurlijk daglicht binnen te halen.

Dit Victoriaans huis in Londen is een mooi voorbeeld hoe oud en nieuw gecombineerd werd door middel van een glazen aanbouw. Aanbouw woning, keukenrenovatie, Moderne woningen. Minimalistische woning aan het wate. Perfecte match klassiek en modern. Over Interieurdesigner Offerte Kalender.

Moderne aanbouw met verdieping De Victoriaanse woonst in Melbourne kreeg een moderne aanbouw uit natuurlijke volkswagen golf variant occasion. Neem hier een kijkje hoe het vordert.

Sedumdak transformeert verrommeld binnenterrein tot groen daklandschap ga naar project, moderne aanbouw aan klassiek huis. In de Tuinfluiterstraat in Den Haag maakten wij deze zinken aanbouw met ranke aluminium gevelkozijnen. Er zijn verschillende bouwmethodes die gebruikt kunnen worden.

Authentieke elementen werden behouden en aangevuld met moderne afwerkingen voor een hedendaagse look. Een aanbouw zorgt instant voor extra ruimte en licht in huis.
 • Het grootste verschil tussen beide is de hoeveelheid glas. Aanbouw woning, keukenrenovatie, Moderne woningen.
 • In principe kleef je met een aanbouw een nieuw gebouw aan de bestaande woning.

Aanbouw met strakke detaillering - Den Haag

De extra ruimte dient als leef- en ontspanningsruimte. Renovatie boerderij met moderne aanbouw Deze prachtige hoeve met boerderij en stallen werd volledig gerenoveerd. Minimalistische woning aan het wate. Het strakke uitzicht brengt het naar een hoger niveau.

De wens van de bewoners was om zicht te houden op de kinderen in de lager gelegen tuin.

 • Aanbouw woning, keukenrenovatie, Moderne woningen.
 • In principe kleef je met een aanbouw een nieuw gebouw aan de bestaande woning. Kom langs voor gratis advies.

Moderne aanbouw aan klassiek huis aanbouw met blauwe kozijnen Deze jaren 30 woning in Amersfoort is voorzien van een uitbreiding van de keuken. Deze aanbouw vergroot het contact met de omliggende natuur. Het resultaat van deze renovatie is indrukwekkend. Bouwkosten Aan welke kosten moet je denken. Inspiratie en voorbeelden van woningen met een aanbouw vind je hier.

Wil je weten waar we bouwen?

Aanbouwen bestaan er in allerlei vormen, formaten en stijlen. In principe kleef je met een aanbouw een nieuw gebouw aan de bestaande woning. Contrasterende stijl Zaanstad De aanbouw op de begane grond van deze woning in Assendelft is gemaakt van geprofileerde staalplaat in een kleur die contrasteert met het bestaande huis. Het grootste verschil tussen beide is de hoeveelheid glas.

Kom langs voor gratis advies. Sedumdak transformeert verrommeld binnenterrein tot groen daklandschap. De wens van de bewoners was om zicht te houden op de kinderen in de lager gelegen tuin! Het Nieuwsblad.

In Amsterdam hebben wij aan de Rooseveltlaan een aanbouw ontworpen, die vergunningsvrij is.

Meest Gelezen

Het grootste verschil tussen beide is de hoeveelheid glas. Charmante boerderij met moderne aanbouw De moderne aanbouw bij deze traditionele Nederlandse boerderij illustreert hoe eigentijds en landelijk mooi samen kunnen gaan.

Wat vinden onze klanten. In de aanbouw bevinden zich een deel van de vergrote woonkamer, de eet en bijkeuken. De regels voor vergunningsvrij bouwen zijn continue aan verandering onderhevig.

 • Het Nieuwsblad.
 • De aanbouw ligt niet alleen aan de achterkant maar ook deels aan de zijkant van het bestaande huis.
 • Verbouwing vrijstaande woning Muiderberg Het project betreft de complete verbouwing van dit vrijstaande huis in Muiderberg, waarbij de oude woning is voorzien van een grote aanbouw.
 • De populairste vormen met hun voor- en nadelen vind je hier.

In Utrecht is door aannemingsbedrijf   Pos en Zanoli   een woninguitbreiding in Utrecht gerealiseerd. Ontdek meer in deze fotospecial.

Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Een donkere en smalle rijwoning wordt omgetoverd tot een lichtrijke woning dankzij de toevoeging van een aanbouw. Het betreft loting champions league live op tv grote aanbouw met een robuuste eikenhouten draagconstructie, die dezelfde hoofdvorm heeft als het bestaande huis.

Moderne aanbouw met strakke originele twist Het resultaat van deze renovatie is indrukwekkend, moderne aanbouw aan klassiek huis. Overweegt u om een aanbouw te plaatsen. Ben je fan van moderne architectuur maar heb je ook respect voor het authentiek karakter van een oude woning, dan kan je bij renovatie beide zaken gerust combineren.

Een ongewoon dak

Zwart wit wellness design. Het grootste verschil tussen beide is de hoeveelheid glas. In principe kleef je met een aanbouw een nieuw gebouw aan de bestaande woning.

Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Deze kleine woning uit de jaren '60 werd gerenoveerd tot een moderne en lichtrijke woning aangepast aan de noden van een modern gezin. In Amsterdam hebben wij aan moderne aanbouw aan klassiek huis Rooseveltlaan een aanbouw ontworpen, die vergunningsvrij is. Je woning uitbreiden met een Aanbouw.

 • Nanko 09.07.2019 21:56

  De Victoriaanse woonst in Melbourne kreeg een moderne aanbouw uit natuurlijke materialen.