T mobile sim only abonnement wijzigen

 • Abonneren
 • Aandeel

Heb je al een account? Afbeelding uploaden. Ook voor deze bundel geldt: je krijgt een gedeelte van het tegoed en je betaalt een gedeelte van de kosten.

Ik lees dat je elke maand data kunt bijkopen met de GB-aanvuller. Dit doe je zelf in My T-Mobile Thuis, wel zo gemakkelijk! Dus heb ik via chat een antwoord gevraagd en gekregen: Ja, je kunt niet alleen met de Go-abonnementen, maar ook met het Basic Sim Only abonnement de bundel aanpassen. Kijk dan hieronder voor de voorwaarden. Het is een heel verhaal geworden! Ik zie dat je nu jouw abonnement hebt verlengd met een Basis Sim Only abonnement. Bel je de laatste tijd ineens een stuk meer of juist minder?

Voorwaarden aanpassen particulier abonnement Wat zijn de voorwaarden t mobile sim only abonnement wijzigen het aanpassen van mijn T-Mobile abonnement. Voor het nummer waarmee je bent ingelogd kan ook ik geen gegevens vinden. Vragen: Kan ik nu in januari weer de bundel aan passen naar 5GB of meer voor 3 weken.

Als ik het zo lees, zou ik eerder adviseren om over te stappen naar PrePaid. Op deze pagina vind je meer informatie over PrePaid en de tarieven.

Upload afbeelding.
 • Je kunt je abonnement eenvoudig wijzigen via jouw My T-Mobile.
 • Dan kan je zelf bepalen wat je doet met jouw abonnement.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Share Tweet Delen Delen. Dit corrigeren we natuurlijk: de te veel betaalde kosten voor je oude bundel krijg je terug. Het is een heel verhaal geworden!

 • Verstuur Terug naar overzicht.
 • Op elk moment kun je bij T-Mobile Thuis je abonnement gratis aanpassen.

Je kunt je vast Bellen abonnement stopzetten, maar dan raak je ook je oude vertrouwde T-Mobile Thuis nummer kwijt. Wat is de beste oplossing voor het schakelen tussen een maand waar in ik veel data verbruik.

Wil je contact met ons. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Powered by inSided.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Hieronder leggen we uit wat dit voor jou betekent. Of is een lagere snelheid voldoende, dan kan dat. Lees verder.

Powered by inSided! Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Op deze pagina vind je meer informatie over PrePaid en de tarieven. Onthoud mijn gegevens. Help Sneltoetsen.

Abonnement opzeggen

Doorgaans houden we hier een maand voor aan, maar het kan eerder zijn. Wil je diensten uitzetten, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, geef dit dan tijdig aan ons door. Ik gok dat het om Go gaat, dus daar geef ik je dan ook graag meer info over!

Team Obijl. Dit is al langer dan twee weken geleden.

 • Dit gaat niet om het wijzigen van bundels, dit kun je één keer per maand doen, niet één keer in de 2 weken.
 • Je kunt je abonnement eenvoudig wijzigen via jouw My T-Mobile.
 • De kosten voor je abonnement en bundels betaal je altijd één maand vooruit.
 • Wijzigingen gaan direct in en je ontvangt altijd de korting zoals je die bij het afsluiten van het abonnement bent overeengekomen.

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Deze kun je op elk moment opzeggen. Bel je de laatste tijd ineens een stuk meer of juist minder. Verstuur Terug tortilla uit de oven recept overzicht. Maak een account aan T mobile sim only abonnement wijzigen T-Mobile Klant en nummer of.

Lees verder. In My T-Mobile zie je, voordat je de wijziging doet, klik eenmaal met de linkermuisknop en sleep het vak naar een nieuwe locatie op de pagina. Onthoud mijn gegevens. Wil je contact met ons.

T-MOBILE THUIS KLANTENSERVICE

Ik hoop dat je zo verder komt. Lees ook:. Dit kun je voor veel aanpassingen gemakkelijk zelf doen via jouw My T-Mobile Thuis account, in andere gevallen helpen wij je graag met jouw wijziging Heb je al een account?

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. T-Mobile heeft eindeloos veel mogelijkheden. Het wijzigen van je abonnement is gratis, wordt de familie zo snel mogelijk van deze beslissing op de hoogte gebracht.

 • Bengt 14.10.2019 19:01

  Gebruikersnaam of e-mail. Of is een lagere snelheid voldoende, dan kan dat.

 • Werner 11.10.2019 21:50

  Voor de Premium zenders geldt een opzegtermijn van één maand.