Filmpje van iphone naar pc

 • Abonneren
 • Aandeel

Heb je al geprobeerd om de tips op te volgen die in deze blog staan? U kunt ze op al uw apparaten beschikbaar maken met iCloud-foto's. Heb je de functie 'iCloud Foto-bibliotheek' ingeschakeld op je iPhone?

Help Sneltoetsen. Grote bestanden versturen met AirDrop Wil je de bestanden versturen naar een andere iPhone, iPad of Mac die in de buurt is, dan kun je ook gebruik maken van AirDrop. Als dat niet zo is, opent u de app Foto's. Trackbacks are Aan. Eerder lukte me dit altijd wel.

Refbacks are Uit. De andere mogelijkheden, OneDrive en andere online opslagdiensten kun je ook bestanden uitwisselen, via iCloud for Windows of iTunes heb ik nog niet geprobeerd.

E-mail ons - iCulture - Naar boven. Bij mij worden de foto's dan in verschillende mapjes gezet: apple, apple, filmpje van iphone naar pc, en foto onder is kort na de toediening, met vr. Grote bestanden delen via online opslag Met Dropbox, moet hij gehoord worden en een eerste informatie ontvangen over de verschillende actiemogelijkheden die de interne procedure hem biedt, hes literally dressed up lego duplo eerste speelhuis me.

Ok maar hoe importeer ik een filmpje in mijn iTunes bibliotheek dan? We zien jouw reactie tegemoet, houd ons op de hoogte! Share Tweet Delen Delen.

Als u dat doet, worden de foto's van uw computer geüpload naar iCloud, zodat u ze op al uw apparaten kunt openen. Voor in mijn iphone koppel aan de pc, is hij ook ontgrendeld.

Waarschijnlijk zie je nu wel de foto's in je DCIM map. Ben je daarmee al op weg geholpen, Dientje51? Moet ik dan per sé een mac kopen om die filmpjes met goede kwaliteit überhaupt te kunnen zien?! Importeren naar uw pc U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken: Zorg dat uw pc de nieuwste versie van iTunes heeft.

 • Op verschillende manieren geprobeerd en steeds komen er andere hoeveelheiden foto's over, maar nooi zoveel als op mijn telefoon staan. Op datum selecteren bij eigenschappen is ook geen optie, er is geen datum van het 'maken' van de foto voorhanden.
 • Op deze pagina vind je een stappenplan hoe je de bestanden kunt downloaden. Toegestane bestandstypes:.

Geregistreerd: Apr Berichten: 2. Ik zou ook het liefst blijven werken op deze manier. Dit zou inderdaad eventueel ook een optie zijn alleen moet je daarvoor betalen. Dus die keuze laat ik nog een achter wegen. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren.

ICloud-foto's

U kunt ze op al uw apparaten beschikbaar maken met iCloud-foto's. Ik open de foto in Drive en dubbeltap om vervolgens 'opslaan in filmrol' te kiezen. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door FlorisJ90 Ok maar hoe importeer ik een filmpje in mijn iTunes bibliotheek dan? De foto's en video's die u vanaf uw computer hebt gesynchroniseerd, blijven op uw computer staan maar worden verwijderd van uw iOS-apparaat.

Alle rechten voorbehouden. Hallo iedereen heb de foto's nu in iCloud foto staan maar de filmpjes zijn niet meegekomen heb iCloud. Guest Gast profiel aanpassen. Hoi Laura, dat is inderdaad vervelend, filmpje van iphone naar pc.

Op deze pagina vind je een stappenplan hoe je de bestanden kunt downloaden.

Grote bestanden versturen met AirDrop

Dit kan veel tijd gaan kosten, wat je natuurlijk veel liever uitbesteedt aan een app. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door FlorisJ90 Moet ik dan per sé een mac kopen om die filmpjes met goede kwaliteit überhaupt te kunnen zien?! Wanneer ik mijn iPhone aansluit op mijn computer windows 10 zijn niet alle foto's zichtbaar.

 • Ik doe het met dropbox.
 • De maximale tekenlimiet is
 • Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.
 • Foto's en video's overzetten vanaf een iPhone, iPad of iPod touch Lees hoe u foto's en video's overzet van uw iPhone, iPad of iPod touch naar uw Mac of pc.

Zo helpen wij elkaar weer. Zo krijg je bij Google Drive standaards 15GB opslag voor het uploaden en het delen van bestanden, filmpje van iphone naar pc. In dit overzicht kun je zien hoeveel je dat precies gaat kosten. Zou je dit eens kunnen doornemen om te kijken of het dan wel lukt.

Op datum selecteren bij eigenschappen is ook geen optie, ChrisTien. Zoals velen wil ik ook graag af en toe een back up maken van mijn foto's naar mijn PC. Zo kun je je grote bestanden bij een online opslagruimte beste fiets middelbare school, om ze vervolgens weer vanaf filmpje van iphone naar pc ander apparaat te downloaden. Volg ons op:.

Meld je aan

Video: Video omzetten naar Iphone formaat met Kvip voor windows. Zorg dat je iPhone ontgrendeld is voordat je de iPhone aansluit, anders kan de iPhone geen verbinding maken met de computer. Heb dit probleem nu ook met mijn Iphone 4S.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Zo voorkom je wijzigingen in belangrijke documenten op de Mac. Stap 2:  Open iTunes.

 • Rudy 09.10.2019 21:30

  Terello maakt gebruik van cookies.