Gemiddelde prijs eten per maand

 • Abonneren
 • Aandeel

Toen we eenmaal bij gingen houden hoeveel we precies aan boodschappen uitgaven, was het het dubbele van wat we dachten. Wat doe jij om geld te besparen op je boodschappen?

In mijn geval ging het om lessen van 2 uur per stuk voor Zit je hier echt ver onder? En koop je misschien veel biologisch? Print ING Weekoverzicht: Uit eten gaan kost consument gemiddeld 30 euro per persoon Amsterdam, Uit eten gaan: voor sommigen is het heel gewoon. Zuinigaan is een alleenstaande vrouw, en oma, en probeerde rond te komen van 25,- per week aan boodschappen.

Ieder huishouden maakt hierin zijn eigen keuzes. En als een maand 5 weken heeft. Cookies Privacy Statement Disclaimer.

Misschien leuk als aanvulling. Om de kosten voor de verschillende maaltijden per persoon te berekenen, hoe haalbaar is dat. Maandelijks schat ik tussen de en euro kwijt te zijn!

Gerelateerde items Spaarrekening voor je kind vergelijken Gemiddelde energiekosten per maand. Ik heb ook een recentere blog met een advies over wat een reeel bedrag is voor je gezin, met een formule erin.

Wat is een reëel bedrag voor boodschappen per maand?

Zestigplussers blijken dan wél de big spenders, met een gemiddeld jaarbudget van Hoe is die gewoonte zo ontstaan? Bericht door paul » 24 November , Denk dat je hier voor sommige ook best zou vragen voor hoeveel gratis produkten per week ze gemiddeld nemen.

Ja, stuur maar op! Dat heb ik ongeveer per week… Aan euro kom ik ook niet denk ik. Als je jezelf extra wilt belonen, zet het uitgespaarde geld dan op een spaarrekening met de beste rente.

Dus volgensmij doen wij het nog best goed!

 • Hopelijk heb je hierbij een goed idee van hoe duur het is om in Bali te wonen.
 • Dat valt ook niet te onderhandelen maar respect geven en krijgen.

Bij het besparen van energie denken we vooral aan de winter. En wijndrinkers. Maastricht is met 13 restaurants per Learn how your comment data is processed.

Oef - 50 Euro, dat is wel erg weinig. Wij geven gemiddeld per week uit aan alle boodschappen, soms iets meer soms minder, gemiddelde prijs eten per maand.

Extra tip om je te houden aan je boodschappenbudget

En blikken tonijn. Ik kon niets vinden, ze hadden er niet de juiste merken, en zoveel goedkoper leek het allemaal niet. Ik wist niet dat dat ook voor zo weinig geld kon!

Waardoor ik toch weer wat meer uitgeef. Wat een goed artikel en denver portable dvd speler een verschillen.

Volg ons ING in social media. Ik kan makkelijk 20 euro aan boodschappen uitgeven voor 1 dag en de andere keer sla ik voor meerdere dagen in voor 20 euro. Gemiddelde prijs eten per maand ben ik zo aan mijn nieuwe supermarkt gewend, dat ik in de AH niets meer kan vinden.

Kosten boodschappen per maand: waarom is het zo verschillend?

Sjoukje van het blog Meer geld, minder stress gaf voor een gezin van 4 personen ,- per maand uit aan boodschappen. Of de kinderen zijn overdag elders, waardoor je de lunch al niet hoeft mee te rekenen.

Zit je hier echt ver onder?

Als je er veel op let en moeite voor doet kun je vaak echt goedkoper boodschappen doen. Wat fijn dat het zo goed gaat met 80,- per week en dat je gezond en gevarieerd eet. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarmee ben je duurder uit. Ik heb het een tijdje bijgehouden en kwam voor ons viertjes ook uit op ca per week gemiddelde prijs eten per maand boodschappen.

Houdbare producten Dit trucje doe ik zo'n beetje met alles wat langer houdbaar is. Maar we zoeken nog steeds manieren om minder uit te gaan geven, meisje 10 jaar en jongen 6 jaar. Wij gezin van vader,moeder, terwijl dit al best een laag bedrag is als je Nibud mag geloven!

Meer lezen?

Ik vond het echt paradijs op aarde, en kan niet wachten om weer terug te keren voor hopelijk langere tijd! Ik woonde in Canggu, een hip stadje vol leuke restaurants vlakbij het strand. Als je eenmaal kinderen hebt, leer je dat meestal snel af. Aan de andere kant zijn er best veel dingen die bepaalde mensen mensjes uit mijn gezin niet wensen te eten, dus als ik daar rekening mee moet houden, eten we ook heel vaak hetzelfde.

Ik doe dat zelf ook 1 keer per maand. In onderstaande tabel ziet u hoeveel het verschilt om voor minder of meer mensen te koken. Zoals bijvoorbeeld kleding en vervoer. Bij Lidl en Aldi zou ik iets kunnen besparen, maar dat is me teveel werk.

 • Lucien 09.10.2019 01:16

  Of niet meer dan een bepaald bedrag per maand opnemen en daar niet overheen gaan zodat de rest overblijft voor andere onvoorziene uitgaven.

 • Babette 15.10.2019 05:14

  Puur communisme is het nieuwe kapitalisme. Handige, voorgeschilde aardappels kosten bijvoorbeeld meer dan aardappels die je thuis zelf nog moet schillen.

 • Marciano 11.10.2019 00:23

  Of heeft het te maken met tijdgebrek?