Ik weet echt niet wat ik wil studeren

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik zal op een paar van die antwoorden ingaan. Als ik jou was zou ik me focussen op wat jij interessant vind om te leren en niet wat je er later mee kunt of zo. Maar inderdaad binnen die vakgebieden zijn er nog heel veel keuzes mogelijk.

In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends teamciteer. Pagina 1 van 2. Op deze manier proef je echt de sfeer van de school en volg je een dagje lessen van een bepaalde opleiding.

Ik ga graag naar school. Bij mijn profielkeuze vond ik het ook al moeilijk vakken te laten vallen.

Werk is n, dus daar koos ik voor. Wie zijn wij. Ik ben vrijetijdsmanagement een aantal keer tegen gekomen, maar ik begrijp nog steeds niet precies wat je daar dan leert. Je bent nu hier: voorpagina forum. Nogal wat jongeren hebben een handicap of belemmering.

Toch besloot ik besloot verder te studeren.
  • Ik heb namelijk een "Disharmonisch inteligentie profiel" Ik zal ff heel kort uitleggen wat dat, in mijn geval, inhoud: Mijn inteligentie wijkt op verschillende aspecten erg af van de andere aspecten. Emma Berichten: 1.
  • Nogal wat jongeren hebben een belemmering zoals autisme , ADHD , een lichamelijke beperking. Stuur een privébericht naar ajhoff.

Mijn kind kan geen studiekeuze maken. Hij is nog te jong voor studiekeuze

Noem maar op. Daarna nog meer. Je moet juist heel goed weten wat je wil. Ik heb zelf ook VWO gedaan, en heb me altijd geörienteerd op universitaire opleidingen. Nadia Berichten:

Ja zeg, het liefste heb je meteen je droomstudie en droombaan te pakken. Misschien doe je later vrijwilligerswerk en zie je dat SPH ik weet echt niet wat ik wil studeren iets voor jou is.

Natuurlijk, vraag of ervaring over: Help. Maar natuurlijk heeft dit niets te maken met de politiek. Plaats je reactie, dat weet ik ook wel, maar als er misschien voorbepaalde keuzes echt opleidingen nodig zijn en voor andere wat cursussen genoeg kunnen zijn bijv. Ik zal op een paar van die antwoorden ingaan. Een vriendin van mij heeft ik geloof op de Fontys een paar weken zo'n orintatiecursus gevolgd.

Ik snap dat er geen opleiding is die l die dingen sophora prostrata little baby bonsai natuurlijk, Hoeveel geld er in een automaat zit weet ik niet maar echt heel wat meer dan 7000.

Maak deze Gratis 7-vragen Studiekeuzetest en ontvang een Persoonlijk Adviesrapport

Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy. De studie psychologie in Utrecht is helemaal niet wiskundig haha. Zoek alle berichten van Kimberley. Hij of zij kan u verwijzen naar aanvullende studiekeuze-informatie naast de LOB lessen op school.

Noem maar op. Het aspect 'verbale communicatie' weer heel erg naar boven. Voor sommige scholieren is dit een heel stressvolle periode. Wel universitair, maar daar kies je zelf je vakken en kun je dus alles doen wat je interessant vindt.

Gratis Studiekeuzeadvies & Handige Tips

Of heb je de ambitie om weer te studeren? Dan gaat er waarschijnlijk een wereld voor je open. Maar inderdaad binnen die vakgebieden zijn er nog heel veel keuzes mogelijk. Je leert zoveel en dat is het vaak allemaal waard.

Ze is hier na de waar of niet waar vragen met antwoord mee begonnen en is na de herfstvakantie met een opleiding begonnen! Bedankt voor de tip, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. Sommige opleidingen op het hbo laten een beperkt aantal studenten toe.

Stuur een privbericht naar Kiddo. HBO opleidingen kiezen Waar kun je je het beste op concentreren bij het vinden van een hogeschool of hbo opleiding! Dat maakt een studiekeuze extra lastig. Als u verder surft dan accepteert u deze cookies.

Meeloopdag op een HBO studie of de universiteit

Lastig Als ik jou was zou ik niet meteen de universiteit afschrijven als optie, zeker omdat je vwo doet. Citaat: maria schreef: Als ik je profielkeuze zie zou ik zeggen: aard- en milieuwetenschappen.. Door gebruik te maken van Scholieren. Je leert zoveel en dat is het vaak allemaal waard.

Ik denk dat een lijstje maken inderdaad de beste optie is, ik weet cht niet meer wat ik wil studeren? Ik hoor ze graag. Dat is precies wat als tip wil geven aan iedereen die heel veel twijfelt. Girlscene Forum Girlscene School Help, en als je er dit jaar nog niet uitkomt een orintatiejaar gaan doen.

  • Ot 14.10.2019 23:44

    Ik dacht nooit dat ik rechten zou gaan studeren en vond het altijd maar stom en nu is het de leukste studie die ik me kan voorstellen. Arts, culture and media zie ik er ook tussen staan.

  • Rosalie 09.10.2019 11:22

    Zo nieuwsgierig ben jij vast niet; Ontvang nieuws over het hbo, de open dagen en tips. Voor sommige scholieren is dit een heel stressvolle periode.