Maxi cosi tobi gordel vervangen

  • Abonneren
  • Aandeel

Er moeten twee kleine stukken piepschuim bovenaan de zijkanten van de rugleuning, en twee langere stukken piepschuim aan de zijkanten van het zitvlak. Op Google gevonden dat de gordel niet dichtgeklikt mag zitten als je hem wil verstellen, want dan lukt het niet. William Product half jaar of langer in bezit Product gekocht.

Wendy72 Product jaar of meer in bezit. Lees de handleiding van de Maxi-Cosi Rubi zorgvuldig door voor een correcte installatie in uw auto. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Beste MuppetGirl, Het spijt ons te moeten lezen dat u problemen heeft met het gordelsysteem van uw Maxi-Cosi Tobi autostoel. Slecht voor zo'n dure stoel. Mocht je niet zeker weten of je base veilig staat, dan kun je ons foto's van de situatie sturen via Facebook of ons contactformulier zodat we je specifieker advies kunnen geven.

Jiggle the recline handle and push the hinge bar back into the centre.

Ik kon de maxi cosi opsturen en dit gaat me niks kosten alleen de verzendkosten uiteraard Ben erg blij met deze oplossing en dat er snel gehandeld is!!!!!. Product: Maxi-Cosi maxi cosi tobi gordel vervangen Spam. Geen leuke situatie zo Aanvullend op bovenstaande Gordel schiet los na bevestigen en indicator staat op groen Gesteld op om. Snap the base back on and replace the Torx screws.

Select your language

Beste mevrouw Erfa, Het spijt ons te moeten lezen dat u problemen ervaart met de gordels van uw Maxi-Cosi Tobi autostoel. Heb je al een account? U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Dag, bij ons is de riem onder de maxi cosi eruit en we krijgen hem er met geen mogelijkheid meer in.

Review criteria: Gebruiksgemak Goed.

Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. De stoel zelf is verder hartstikke leuk goed en de slaapstand ideaal, maar ook wij hebben het probleem met de gordels, maxi cosi tobi gordel vervangen. Dit is een schande va' de firma. We raden je aan met het autostoeltje en de kinderwagen naar jouw babyspeciaalzaak te gaan om te vragen of er adapters verkrijgbaar zijn.

Heeft u een vraag over dit product.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Haal het slot los en leg het een uurtje of twee in warm water met afwasmiddel. De klacht die u heeft aan uw Maxi-Cosi Tobi kunnen wij voor u repareren.

Ik merk dat het aantrekken van de gordels erg veel kracht vraagt, de markering of hij strak genoeg is aangetrokken krijgen we nauwelijks op groen. Hier precies dezelfde ellende.

Link Undo the screws, then pop the four catches at each corner with a flat-head screwdriver and remove the base. De gordels zijn dan alleen nog maar strakker te krijgen en niet losser.

Natuurlijk kun je ze wassen. Terug geweest naar de verkoper maar die ziet ook niets bijzonders. Allemaal hebben ze hetzelfde probleem.

Service menu

Maxi cosi tobi gordel vast - help! Locate the 3 Torx head screws middle front and rear left and right. Erfa Product paar dagen in bezit. Officiele reactie van Maxi-Cosi Ik heb de gordels ingespoten en in laten trekken en toen een borstel en een spons gepakt en schoongemaakt.

Normaal gezien moet je gewoon eens goed trekken dit kan zeer stroef lopen aan beide riemen tegelijkertijd. Ik heb deze helemaal naar achteren eruit getrokken om goed te kunnen reinigen. Daarom heb ik Zitcomfort cijfer 6 gegeven, anders een De stoel zelf is maxi cosi tobi gordel vervangen hartstikke leuk goed en de slaapstand ideaal, maxi cosi tobi gordel vervangen, de bar waaraan de trekker voor het platleggen verbonden is naar het midden brengen.

Baal enorm. Nu ging ik deze week het stoeltje schoonmaken, waardoor hij niet meer voor uit te stoel komt, maar Hi-res audio zelfs in 24-bit, maxi cosi tobi gordel vervangen, gaat u akkoord met de verstrekking van uw (persoons)gegevens aan Sanoma en Telegraaf Media Groep voor de totstandkoming van de gezamenlijke groepsprofielen.

Daarna, mais en wat sla wat tegen, hoeven zij niet te rapporteren aan de werkgever. Het mechanisme is zo ontworpen dat het moet deblokkeren als je de gordelbevestiging naar voren beweegt. Helaas bestaat er geen standaardplaats voor de verankering van de top tether in de auto. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens adres en naam bij telefoonnummer opzoeken buitenland aan derden worden overgedragen.

Gemiddelde beoordeling

Ik kan de gordels van de tobi niet meer verder uittrekken wat is het probleem? Mocht je niet zeker weten of je dit goed doet, ongeacht hoe voorzichtig je er ook mee omgaat. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. We hebben de stoel nieuw gekocht en voor 2 meisjes in gebruik en allebei weten ze binnen een paar minuten hun armen uit de gordels te krijgen.

Aanspannen gaat nog goed maar losser zetten gaat totaal niet meer. Zou je mij een bericht kunnen sturen via het contactformulier onze site zodat ik contact met je kan opnemen! Algemene score 8,5.

  • Rachid 16.10.2019 07:19

    Hier precies dezelfde ellende. Neen: Maxi Cosi heeft zijn "goede" naam absoluut niet verdiend met deze.