Prive nummers blokkeren vaste telefoon

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik sluit me helemaal aan bij de vraagsteller en wjb.. Jammer voor ze, maar ik heb niet het gevoel dat ik daardoor iets interessants heb gemist of zal missen.

Privé Business. Wanneer we gebeld worden en we hebben geen enkel idee hebben wie ons belt, kunnen we ons heel ongemakkelijk beginnen te voelen. Aanmelden Aanmelden. Gesloten onderwerp Onderwerpen die langer dan 6 maanden geen reactie krijgen, worden afgesloten. Valt er iemand ons lastig? Telenet mag zelf geen informatie vrijgeven.

Gelukkig weten ze buitenlandse taal gelijk neerleggen. Ongewenste anonieme telefoontjes. Gezellig een serie, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet. Toch zou het inderdaad fijn zijn als we anonieme nummers kunnen blokkeren. Help Sneltoetsen.

Wat kunt u zelf doen?
 • Elke oproep die niet geïdentificeerd wordt op het scherm van je telefoon wordt automatisch geweigerd.
 • Je hoort nu eenmalig : Vanaf nu bent u bereikbaar voor personen die weergave van hun nummer hebben geblokkeerd.

Helaas kan dat niet bij de iPhone, welke telefoon heb jij wjb? Ze bellen VOIP en sturen dan een fake nummer mee. Een callcentre belt vaak een aantal nummers tegelijk en degene die het eerst opneemt is de spreekwoordelijke klos.

Belachelijk natuurlijk, zeker voor wat de facturen betreft, maar goed, andere discussie. Bel gratis naar  Uw melding helpt ons om te zien welke bedrijven zich niet aan de regels houden.

 • Hoe identificatie aanvragen? FreePhone Business.
 • Ongelezen bericht door madfred » 27 aug Wjb geeft echter een goede methode aan om toch geen last te hebben van anonieme nummers.

Re: Nummer inkomend blokkeren Ongelezen bericht door crazyme 27 aug gemist schreef: Opnemen en ophangen, prive nummers blokkeren vaste telefoon, welke telefoon heb jij wjb. Wedden van wel. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. En een bonafide anonieme ikea breda openingstijden zondag een ziekenhuis b.

Welkom op het forum wollrabe. Helaas kan dat niet bij de iPhone, probleem opgelost.

De blokkering van een nummer opheffen

Vermeld uw eigen gegevens en telefoonnummer waarop u wordt lastiggevallen. Labels: bellen. Momenteel zijn er geen persoonlijke aanbevelingen voor u.

Contacteer ons. Bedrijven bellen ook vaak met een anoniem nummer. Ben je geholpen. Dit veld leeg laten. Dat stel je zo in:.

Nummers blokkeren voor mobiel abonnement

Telenet Security Pack. Ze bellen VOIP en sturen dan een fake nummer mee. Telenet aan Zee. Verander uw nummer via uw aanbieder.

Je kan natuurlijk ook een ander nummer laten weergeven, maar dat is niet verstandig omdat ze dan weer een reden hebben om mij te bellen omdat het initiatief dan bij mij vandaan komt. Nummerblokkade wijzigen of opzeggen. Bedankt voor uw feedback. Bestand scannen voor virussen Sorry, en dat is dus precies wat deze lui doen, prive nummers blokkeren vaste telefoon.

Opgelet: internationale nummers en nummers van prepaid-kaarten kunnen ze niet achterhalen! Je internetverbruik in de gaten houden. Probleem is dat het gewoon niet mag. Geef hier jouw mening.

Ik kan ze zelfs terugbellen, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden!

Contacteer ons!

Proximus wilt er niet van weten om alle inkomende privé nummers te weren. Voor uw vaste lijn zult u contact moeten opnemen met uw telecomaanbieder, die u meestal kunt bereiken via een gratis nummer. Mail ons Ik wil iets vragen Ik wil iets melden Reactie binnen 6 werkdagen.

Als het wel voor komt dan neem ik op met norse "hallo!

Ben je geholpen. Markeer het dan als oplossing! Dan is  Ken-je-laatste-beller  de oplossing. Zij zijn al sinds mensheugenis klant bij Proximus voor hun vaste lijn.

 • Fabian 18.07.2019 05:04

  King Surf. Mijn Telenet.

 • Jef 19.07.2019 10:33

  Graag hulp of meer uitleg? Topics Registreren · Aanmelden · Help.

 • Bastiana 13.07.2019 06:54

  Ongelezen bericht door GJvdZ » 27 aug Laatste nieuws Regels voor elektrische steps en andere voortbeweginstoestellen Di