Beach resort roompot camping

 • Abonneren
 • Aandeel

Bekijk prijzen. Is er geen voorraad en wordt uw aanvraag afgekeurd, dan komt uw reservering te vervallen. Toen we klaagde mede door de geluidsoverlast van de werkzaamheden ging Roompot hier heel nonchalant mee om en ondernamen weinig actie.

Sanitair is vies. Kijk voor het actuele programma in onze  activiteitenagenda. Begin maart op deze camping, waar alleen het damesgedeelte van 1 sanitair gebouw open is. Verder is het strand niet fijn, vooral al dat zeewier in het water en de Japanse oester bederven het speelplezier, lekker het water in rennen is er niet bij. Schoonmaak laat te wensen over. Zeker de wat grotere kinderen vinden dit prachtig en je houdt meer ruimte voor jezelf in de tent.

Gemiddelde beoordeling: 8,5. Wilt u gezellig met elkaar bij uw vakantieverblijf barbecuen. De kleintjes speelden heerlijk terwijl de ouders vanaf de veranda toekeken. Terug naar zoekresultaten. Hygine 7. Bij aankomst ziet u het al meteen: Roompot Beach resort roompot camping Resort wordt de parel van de Zeeuwse kust genoemd. Voorzieningen om af te wassen zijn wel wat aan reparatie toe.

Er is een eigen buffetrestaurant en snackbar en er is gratis wifi. Services 7.
 • Zeeuws Museum. Het zwembad mag uitdagender, maar voldoet.
 • We hebben vakantie gevierd in een kindvriendelijk huisje.

8680 campings in 27 landen

Vakantiepark De Krim. Deltapark Neeltje Jans. Klantwaardering 8,1. Wilt u gezellig met elkaar bij uw vakantieverblijf barbecueën? In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Indruk terrein. Hier kunt u onder andere terecht voor kite- en windsurfles en funsports, zoals suppen en water blobben.

 • You can take a look at 33 videos of Holiday park Roompot Beach Resort incl.
 • Geen woorden maar daden!

De huizen zijn fantastisch. Op dit vakantiepark kunt u gratis gebruik maken van onze sport- en animatieactiviteiten. Rhodos Horizon Resort. Mensen op de werkvloer doen prima hun ding, maar verder, eten. Fietsen Op de fiets ziet u veel meer van uw vakantiebestemming. Wel schoon. Niet erg wanneer de boel goed schoon beach resort roompot camping wordt. Gereisd Met jonge kinderen in juli Nuttige review 0.

Belangrijke informatie

Ben je met zes personen, dan kan er in overleg met je bij aankomst een extra bed bij worden geplaatst. Volgens ingewijden is deze situatie al vele maanden aan de gang.

Na veel gedoe hebben we een nieuw huisje gekregen. Je staat echter tussen de campingplaatsen in.

Jammer dat het personeel niet echt klantvriendelijk is heb het dit jaar weer even geprobeerd en houd er dan weer een kater aan over. Silver award. We hebben vakantie gevierd in een kindvriendelijk huisje, beach resort roompot camping. De toeristische plaatsen liggen op enige afstand van de receptie en de faciliteiten zoals speeltuin, zwembad en restaurant.

Slechte organisatie geen oog voor de klant Lange ,  Je staat echter tussen de campingplaatsen in.

Deel deze pagina

Een vaatwasser die eerder vies maakt dan schoon. Praktisch als u gasten uitnodigt voor een ontspannen watersportvakantie! Bij Camping Roompot Beach Resort is het toegestaan om te snorkelen en windsurfen. Roompot Marina De 4 sterren jachthaven beschikt over luxe sanitaire voorzieningen en is voorzien van vele faciliteiten.

Mooie camping dichtbij strand en mooie fietsmogelijkheden Al 2 maal weg gestuurd omdat ACSI kaart niet geldt op de datum die ik wil verblijven, terwijl deze datum wel vermeld staat in het ACSI boek en op de ACSI site Op één van de toerplaatsen verblijft u gedurende - , - , - , - en - met korting.

Bij aankomst bleek al gauw dat de loungeset er niet eens was. Sorteer op. Verwerk aanvraag. Waar toegestaan kun je kiezen voor het plaatsen van een bijzettentje dat je zelf meebrengt.

Na een reis vanuit Spanje niet luk, wilde nog een paar dagen naar Zeeland omdat mijn dochter daar woont. Inge ,  U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen, beach resort roompot camping.

Kamperland, Zeeland, Nederland

Schoonmaak laat te wensen over. Helaas is dit niet het geval. Komen zeker nog een keertje terug. Bekijk onze kampeerplaatsen.

Maakt u gebruik van deze mogelijkheid, dan zullen wij u per e-mail of telefonisch informeren zodra wij van de camping bericht hebben ontvangen of uw boeking door kan gaan. Dat kan telefonisch: door de week tot Go4camp campingvakanties is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen, beach resort roompot camping.

 • Lennart 10.10.2019 13:44

  Zoover award winnaar.

 • Sonay 07.10.2019 05:12

  U kunt zelfs een bezoekje brengen aan de stormvloedkering, wellicht wel het bekendste symbool van Zeeland!