Duits bureau voor statistiek

  • Abonneren
  • Aandeel

Solomon Islands National Statistics Office. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 mei om Palestijns Centraal Bureau voor de Statistiek.

Központi Statisztikai Hivatal. Office national de la statistique ONS. Departement van Statistiek van Litouwen. Verenigde Staten. Statistical Institute of Jamaica. Statistics Greenland. Israëlisch Centraal Bureau voor Statistiek.

Bureau voor de Statistiek van de Republiek Servi. Central Statistics Department. Haut-commissariat au Plan. Instituto Nacional de Estatistica. Als bron zijn de Nationale Rekeningen gebruikt.

Central Statistics Department.
  • Agence nationale de la statistique et de la démographie ANSD. Statistični urad Republike Slovenije.
  • Nationaal Statistisch Instituut van Bulgarije. Vertaling van "bureau voor statistiek" in Duits.

Zojuist vertaald

Saint Lucia. Gemiddeld weinig verschil in arbeidsproductiviteit Vergeleken met de gemiddelden voor Nederland, Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen zijn de verschillen in arbeidsproductiviteit tussen de grensgebieden relatief klein. Dit is behoorlijk hoger dan in de aangrenzende Kreis Heinsberg, de Städteregion Aken en het nabijgelegen Düren 51, 59 respectievelijk 54 duizend euro.

Staatscomité van Turkmenistan voor Statistiek. Staatscomité voor Statistiek van Tadzjikistan. Categorieën : Nationaal instituut voor statistiek Demografie Economische lijsten per land Mens-en-maatschappijlijsten Wetenschapslijsten Lijsten van landen.

Institut national de la statistique et de la dmographie INSD. Noordelijke Marianen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. In het grensgebied Nederland-Noordrijn-Westfalen heeft Zuid-Limburg de hoogste bruto toegevoegde waarde per werkzame persoon 66 duizend euro. Nationaal Statistisch Instituut van Bulgarije. Myanmar Birma.

Weet jij het antwoord?

Bondsbureau voor de Statistiek. Costa Rica. Bengaals Bureau voor Statistieken. National Bureau of Statistics of Nigeria.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Statistical Office of Macedonia. Belize Central Statistical Office. In het grensgebied Nederland-Nedersaksen heeft Delfzijl de hoogste arbeidsproductiviteit 69 duizend euro. Department of Statistics. Bureau voor de Statistiek van de Slowaakse Republiek. lands Statistik.

Deel deze pagina

Bureau voor de Statistiek van Montenegro. Bureau voor statistiek van de Europese Gemeenschappen Eurostat. National Statistics Office GeoStat.

Volgens berichten in de Griekse pers zou het Europees Bureau voor statistiek niet in staat zijn de gegevens te bevestigen over de Griekse tekorten voor de jaren tot en met Instituto Nacional de Estatistica e Censos. Nationaal Statistisch Kantoor. Burkina Faso. Departement voor de Statistiek. Nationaal Statistisch Comit van de Kirgizische Republiek!

Centraal Bureau voor de Statistiek, duits bureau voor statistiek. Danmarks Statistik.

Gemiddeld weinig verschil in arbeidsproductiviteit

Financial Services Board. Government of Gibraltar Statistics. Vergeleken met de gemiddelden voor Nederland, Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen zijn de verschillen in arbeidsproductiviteit tussen de grensgebieden relatief klein.

Departament d'Estadstica! Centraal-Afrikaanse Republiek. Financial Services Board. Departement of Statistics.

  • Hermine 11.10.2019 19:09

    Centrale Statistische Organisatie.