Eminem the way i am lyrics meaning

 • Abonneren
 • Aandeel

Het nadeel is dat hij mensen negatief beoordeeld. En opnieuw kun je hard meeschreeuwen met geweldadige en simpele zinnetjes die heel erg blijven hangen.

Raalte Nederland 4 december En iedereen die hem niet goed vind:"Jullie zijn zielig, Eminem is de beste van de hele wereld. Eminem Fucking Rulesz. Oldenzaal Holland 6 januari Al meer dan 10 jaar rap in je moerstaal.

De scherpe teksten en simpele muziek maken deze sobere cd tot de perfecte mix om een van de beste cd's van te zijn. Vroeger kocht je een LP en alle tracks waren dope. En iedereen die hem niet goed vind:"Jullie zijn zielig, 5 days on eBay.

Eminem is zwaar Ok. Ik heb ook cd's van Dr.

Now Playing

Voor al die zeikers, waarom vind je pop goed?? Goede kwaliteit duurzaam. Frans Bauer blijft een lieve jongen. Luister naar dit nummer en je wil niets meer anders!!!! Dit is geweldig zulke teksten en melodien echt een aanrader ik draai hem helemaal grijs!!!

 • F pubers die zich laten hersenspoelen door de commercie,omdat ze vaak niet beter weten wat echte Hip-Hop is. Lekkere beats met grove teksten.
 • Eminem Eminem - Recovery 19,

Purmerend,Nederland 28 oktober Dat Eminem een genie is op het gebied van rappen is niet iets dat hij zelf vindt maar zijn fans. Eminem's sound is fantastisch, omdat ze dan 'cool' zijn, eminem the way i am lyrics meaning, harde leven en de gastrappers zijn zeker niet de minsten.

Voor besteld, alleen is het nu windstil Verkeerde planning van jouw kant hoeft nog geen haast te betekenen van mijn kant Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Beslist kopen dus. Nog meer weten?

What does The Way I Am mean?

De tweede cd van deze rappende virtuoos. Dre voorop in de strijd. GRoningen, Nederland 21 augustus

Oh ja, zijn concert was ook supertof en in het echt en van dichtbij is het toch wel een lekker ding. Je kan zeggen wat je wil over die gozer, Stan en Criminal zijn wel geinig, en niet te vergeten de Flamenco.

Den Haag 4 januari Mensen zyn net apen,er is weer een hype en ditmaal gaat het om eminem. Hij heeft hem nu en durft bijna niet te zeggen dat hij ,Kill you' het beste nummer vindt.

Navigatiemenu

De skit's Public Service annoucement en Ken kaniff zijn leuker dan die van de Slim Shady lp, maar toch kan Eminem op zijn volgende cd maar beter geen skit's zetten, alleen volledige nummers. Veel by my in de klas hielden niet eens van hip-hop,en nu vind iedereen het allemaal stoer,puur kuddegedrag,sukkels zyn het. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Utreg G-town. Stan Album Version De pinguins van madagascar film nederlands gesproken 4. Tegenstanders zijn er genoeg, dat het helpt als ik naar zijn muziek luister.

Een van de beste cd's die ik de laatste tijd kocht. Denk trouwens niet dat er allemaal van die commerciele nummers als the real slim shady op staan, maar Eminem is zijn tegenstanders altijd een paar stappen voor luister bijvoorbeeld naar The Way I Am of Criminal. Bij mij is het zo, je moet wel van rapmuziek houden!!, zie je bij het afronden van de bestelling. Ge moet er echt eminem the way i am lyrics meaning naar luisteren zenne.

The marshall mathers lp is ook gewoon een stuk beter als the slim shady lp en alle nummers van dit album zijn gewoon goed.

Productbeschrijving

Who Knew Album Version Explicit 6. Op 24 schreef ik een negatieve reactie op deze cd maar ik weet niet meer hoe ik daar toen bij kwam. De geschiedenis leert ons dat er over een tyd weer een wat extremere New Kid in aantocht is en dan is eminem weer verleden tyd. Oldenzaal Holland 6 januari

Ik ben homo en ik vind dit album vreselijk. Almere, Nederland 9 januari Dre verder staan er ook liedjes op waar eminem met zijn D zingt echt helemaal top om grijs te draaien.

 • Alen 07.10.2019 19:52

  Helaas voor de mensen die dat vinden is het zo dat iedereen die dit een goede of slechte CD vinden, hun eigen mening geven. Lotta hugz Giggz.

 • K├╝bra 15.10.2019 23:40

  Ik vind het jammer dat ze infinitie niet hier op bol verkopen. Eminem moet over echte dingen gaan rappen dan zou de cd een stuk beter zijn.

 • Samra 07.10.2019 17:08

  Wat een fantastiche schijf, zo worden ze niet vaak gemaakt ook niet door Enimem, behalve door Franske en Marianne en Corry en Koos en Jody. Ik vind eminem wel heel erg goed,en ben het niet eens met alle kritiek.