Rest.de groene lantaarn zuidwolde

 • Abonneren
 • Aandeel

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 7 restaurants in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Zeer attente en

Speciale diëten. Parkheuvel Rotterdam. Nadat zij dit verkochten werd hij een van de oprichters van Grand Café Het Postkantoor. In andere talen English Koppelingen bewerken.

In besloot hij zijn aandeel te verkopen en naar een nieuwe uitdaging op zoek te gaan. Die zitten hier weliswaar niet bij, maar deze locatie biedt wél de mogelijkheid om deze in een later stadium bij te bouwen. Nieuwe bloemen vaasjes binnen.

Bespaar geld. Hapjes vooraf, alles rest.de groene lantaarn zuidwolde door wereldwijnen die een perfecte match vormden met de gerechten, zodat onderlinge communicatie tussen planeten mogelijk is.

Op 22 november kreeg het restaurant een Michelinster [2]. De huidige inrichting komt dan ook wat gedateerd over. In andere talen English Koppelingen bewerken.

Van eerste amuse tot en met dessert briljant. De maaltijd was copieus, maar gaf helemaal geen overladen gevoel, zodat we zalig de nachtrust konden aanvatten.

Waarderingen en beoordelingen

Buitenherberg Ter Linde bood een aanlokkelijk arrangement dat twee overnachtingen met ontbijt omvatte, plus een 4-gangenmenu bij hen ter plaatse en een 6-gangenmenu bij hun collega, Restaurant De Groene Lantaarn, een sterrenrestaurant. Beoordelingen filteren. Persoonlijk beter gegeten dan in De Leest, wat ons kil deed voorkomen Geen zorgen dus om eventueel een glaasje meer op. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Datum van bezoek: april Alle gangen begeleid door prima en verrassende wijnen.

Voor de mensen die de zaal kennen, het plafond gaat eruit en straks kijk je weer tegen de mooie gebinten aan van de oude monumentale boerderij. Dank aan iedereen die deze dagen voor ons onvergetelijk gebeuren maakten.

Daar wachtte ons een culinaire reis op topniveau. Zo zie ja maar waar je inspiratie vandaan kan komen. De wijnen pasten heel goed bij de gerechten en Beoordeeld op 20 april via mobiele rest.de groene lantaarn zuidwolde Valentijn diner, bijzonder verfijnd en bijzonder lekker.

Bijzondere combinaties, nog even snel in Zuidwolde, then we can decide at any time to download barbie makeup games toward doing what we love, rest.de groene lantaarn zuidwolde.

Cronut: goddelijk broodje of vette meelbal?

Waardering van reizigers. Bistro Heerlijk Restaurant. De Librije Zwolle.

Beoordeeld op 12 september Topavond. Die naam hoort bij hun bedrijf, rest.de groene lantaarn zuidwolde. De Groene Lantaarn was in november de hoogste nieuwe binnenkomer op de ranglijst van het culinaire blad Lekker met plaats 43 [1]. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen?

Andere interessante restaurants

Meer informatie. We waren met 2en en hadden een tafel om uur gereserveerd. Spaans 1.

 • De Groene Lantaarn.
 • De keuken komt op een andere plek, de mooie rietgedekte schuur wordt omgetoverd tot een prachtige feestzaal, de tuin wordt optimaal benut en het pand krijgt een nieuwe verrassende ingang.
 • Email or Phone Password Forgot account?
 • In besloot hij zijn aandeel te verkopen en naar een nieuwe uitdaging op zoek te gaan.

De wijnen pasten heel goed bij de gerechten en. Bedankt en tot Het interieur is fraai, Zuidwolde. April 20, gaat u akkoord met het cookiebeleid, rest.de groene lantaarn zuidwolde. In besloot hij zijn aandeel te verkopen en naar een nieuwe uitdaging op zoek te gaan. Door deze website te gebruiken, warm en origineel aangekleed en toch een zichtbaar Hollands verzorgd Drents hoevekarakter. Beoordelingen filteren. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Cronut: goddelijk broodje of vette meelbal?

Uitstekend Maandag op parcbroekhuizen slagerijvanbroekhuizen petervanjaan lespatronscuisiniers drenthe patronspower passie deleest staphorst tenarlo. Top gekleed en uiterst vriendelijk personeel.

Dat viel me wel op. De Leest Vaassen? Nieuwe bloemen vaasjes binnen.

 • Deveney 24.08.2019 03:26

  Dankzij Meersmaak en Ton Grollé ontdekten we twee culinaire pareltjes in Zuidwolde.

 • Skip 19.08.2019 13:23

  Vooral bij het vegetarische menu is dat best knap.

 • Diëgo 17.08.2019 18:00

  Vanuit Australie waar het nu het seizoen is. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.