Telefoon inruilen voor nieuwe

 • Abonneren
 • Aandeel

Zorg er dan voor dat 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld is. Wereldwijd worden er namelijk 1,5 miljard nieuwe smartphones per jaar geproduceerd. Indien je gebruik maakt van Vodafone NEXT dan is het volgende van toepassing: Als je momenteel een abonnement met toestel hebt dan moet je alle resterende toestelbetalingen direct voldoen.

Gebruikte Samsung inruilen Sluit je een abonnement af nieuw of verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Dit bedrag is nog niet definitief. Vodafone behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een Vodafone NEXT verzoek te weigeren. Download onze app. Dit kan pas zodra je je nieuwe Galaxy Note hebt ontvangen.

De prijzen op telefoon inruilen voor nieuwe website zijn indicatieprijzen. Het is niet mogelijk om een gsm, refurbished smartphone of seniorentelefoon in te ruilen. De kortingen worden bij elkaar opgeteld en deze zijn direct te gebruiken bij de aanschaf van je nieuwe toestel.

Meer Tele2? Je bepaalt zelf of je je telefoon houdt of inruilt Zonder extra kosten. Ben je het er niet mee eens, dan sturen we de telefoon zonder kosten naar je terug.

 • De kortingen worden bij elkaar opgeteld en deze zijn direct te gebruiken bij de aanschaf van je nieuwe toestel.
 • Vind jouw telefoon Zoek in de tabel hieronder de naam van jouw toestel op. Is je oude telefoon er slechter aan toe, dan is de indicatieprijs ook lager.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Nee, je toestel hoeft niet van T-Mobile te zijn. Je verkoopt je telefoon aan onze partner Redeem. In dat geval daalt de inruilwaarde en ontvang je een sms en e-mail met een nieuw voorstel. Gebruikte iPhone inruilen Sluit je een abonnement af nieuw of verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug.

Daarna wordt de telefoon getest en verkocht.

Je bepaalt zelf of je je huidige telefoon inruilt. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled.

Let op. Nu n in de toekomst, telefoon inruilen voor nieuwe. Begin mei zijn de prijzen van deze inruilactie helaas wel iets verhoogd.

De conditie van je oude telefoon bepaalt ook de waarde van het inruilbedrag.

IPhone inruilen of recyclen bij Apple

Ja, je kunt maximaal 5 toestellen telefoons of tablets in één keer inruilen. Korting op je telefoon Lever jouw cadeaukaart in en ontvang korting op je nieuwe smartphone. Het kan ook gebeuren dat de expert vindt dat de conditie van je telefoon afwijkt van de opgegeven conditie. Persoonlijk Zakelijk Over T-Mobile.

Mobiel Oude telefoon inruilen. Het bedrag dat je al betaald telefoon inruilen voor nieuwe voor New Phone Every Year kun je terug krijgen. Binnen 3 werkdagen krijg je ook een envelop in de bus. Dit kan pas zodra je je nieuwe Galaxy Note hebt ontvangen.

National geographic solar telescope aldi kunt maximaal 5 toestellen inruilen. Handig wanneer je huidige toestel stuk of kwijt is.

Inruil korting

Daarna geef je de conditie van de telefoon op. Voordat je beslist wat je wilt uitgeven aan een nieuwe, is het goed om vast te weten wat je van ons terugkrijgt voor het inleveren van je oude telefoon. In dat geval daalt de inruilwaarde en ontvang je een sms en e-mail met een nieuw voorstel.

 • Heb jij een goed werkende telefoon, maar wil je graag een nieuwe kopen?
 • Zorg ervoor dat je smartphone naar de originele fabrieksinstellingen is gezet.
 • Gewoon doen!
 • Kies een nieuwe telefoon en een abonnement.

Je oude telefoon inruilen Je oude telefoon inleveren kan je geld opleveren. Heb je een iPhone met iOS7 of hoger. Lekker bezig. Wouter Nijsen. Lees ook onze andere tips over het verkopen of inruilen van je iPhone. Staat je toestel er niet bij.

Telefoons die niet meer geschikt zijn voor hergebruik worden op een gecertificeerde manier gerecycled. Persoonlijk Zakelijk Over T-Mobile, telefoon inruilen voor nieuwe.

Advertenties en adblockers

Bewaar het verzendbewijs goed. Staat jouw model er niet tussen? Tele2 kan vanwege de privacywetgeving helaas geen informatie achterhalen over de status van je verkoop aan Redeem.

De kortingen worden bij elkaar opgeteld en deze zijn direct te gebruiken bij de aanschaf van je nieuwe toestel. Met deze banner vragen we jouw toestemming om cookies te plaatsen.

Wat jij wilt.

 • Patryk 19.10.2019 02:08

  En dat is mooi meegenomen, zeker omdat de nieuwste iPhones flink aan de prijs zijn.

 • Alan 09.10.2019 17:46

  Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

 • Hiltje 16.10.2019 01:16

  Je kunt maximaal 5 toestellen inruilen.