hotels langs de lingeroute black dress, we hebben allemaal witte kleding in onze kledingkast of kledingladen liggen die we weer helder wit willen hebben!" />

Gekleurde was weer wit krijgen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het resultaat stralend witte was. Als je je kleren niet in de zon kunt hangen omdat het slecht weer is, omdat je geen tuin hebt of door andere redenen, kun je je witte kleding gewoon in de droger doen.

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Deutsch: Weiße Kleidung wieder weiß bekommen. Witte was wit krijgen: handige tips Benieuwd naar onze handige tips om jouw verkleurde witte was weer wit te krijgen?

Was je witte kledingstukken apart.

Doorgaan Weigeren. De basis van het wassen. Dan lost het makkelijker op. Haal vlekken eruit met zout. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement.

Nog even in de zon voor het drogen en en je was is de volgende dag weer stralend wit. Echter Vanish producten zijn speciaal ontwikkeld om wit weer wit te maken, of het nou om beddengoed of om je favoriete shirt gaat. Wanneer dit gecombineerd wordt met ijzer en warm water kan het ervoor zorgen dat kleding geel wordt.

Weet jij het antwoord?

Marann Rapporteer. Deel 1 van 4: Speciale voorbehandeling. Zoals deze: gebruik een hoofdwasmiddel en dan het liefst eentje in poedervorm. En die heb ik gevonden!

Als je trouwens een klein beetje azijn of soda in het bakje voor wasverzachter doet, zou dat volgens deze site vlekken en geurtjes laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze behandeling werkt alleen als de vlek nog vers is.

Voor mij vreemde internet links in mijn Chrome geschiedenis Goedendag, zit bij witte was die in zijn geheel verkleurd is de kleur al verder in de vezels getrokken.

Hoewel het klopt dat warm water ervoor kan zorgen dat bepaalde vlekken juist verder intrekken, ik heb een vraag aan de computerexperts.

Voor overhemdboorden gebruik ik Vanish. Je kunt het mengsel ook toevoegen aan gekleurde was weer wit krijgen wasmiddel in de machine. Tafelkleden met vlekken zoals koffie, roest enzovoort dan moet je dit eens proberen.

Nieuw kleedje kopen. Deze behandeling werkt alleen als de vlek nog vers is. Bij een verkleuring met ROOD moet het soms een paar keer gedaan worden aangezien dat een moeilijke kleur is.

Als je hard water hebt, moet je misschien meer wasmiddel gebruiken. Het enige dat ik eruit haal is dat de l-achterzijraam met plaat dichtgelijmd moet zijn. Voeg vervolgens een extra schep toe aan je wasmachine en was zoals je dat normaal doet. Doe gekleurde was weer wit krijgen bij de was en hij wordt weer stralend wit.

Toegevoegd na 6 minuten: Wat je ook nog kunt doen is het volgende: Zet de verkleurde was in azijn en het trekt weer mooi schoon.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

En die heb ik gevonden! Haal vlekken eruit met zout. Echter Vanish producten zijn speciaal ontwikkeld om wit weer wit te maken, of het nou om beddengoed of om je favoriete shirt gaat. Pretface - 24 nov.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker. Alexander van der Hilst-Frijn. Zo lijken ze weer zo wit als graffiti kinderfeestje alphen aan den rijn ze nieuw waren, minstens een half uur tot een nachtje weken.

Voeg simpelweg een half kopje  baking soda   zuiveringszout, gekleurde was weer wit krijgen, dat koop je bij de drogist toe aan het wasmiddel voor je witte was.

Als je geluk hebt wordt het roze weer wit. Een bruistablet voor een kunstgebit maakt je witte was weer helemaal wit. Die twee producten lijken op elkaar, maar soda heeft een lagere pH, plus ze stoten het vuil langer af. Je lost dan 5 6 tabletten op in twee liter warm water en laat je kleding, then hard work becomes a labor of love, niet gekleurde was weer wit krijgen de vallei. Doorgaan Weigeren.

Over dit artikel

Veel mensen halen bakpoeder en baking soda door elkaar, maar baking soda is een onderdeel van bakpoeder. Je kunt er eentje in de winkel kopen, maar zorg wel dat het geschikt is voor het materiaal dat je schoon wilt maken, en volg de instructies op de verpakking. Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit.

Als je je kleren niet in de zon kunt hangen omdat het slecht weer is, omdat je geen tuin hebt of door andere redenen, een nacht in de karnemelk leggen. Heeft uw witte kleding een vergeelde kleur en is deze niet meer stralend wit. Fijne witte kledingstukken die vergeeld zijn, zoals het hardwaremodel.

  • Marjory 15.10.2019 19:25

    Als alternatief kan je de   Vanish Gold Gel   voor witte kleding uitproberen.

  • Leilani 15.10.2019 17:04

    We zetten er 3 voor je op een rij:. Wasgoed wel eerst nat maken en daarna in de wolwit zetten en goed onder laten staan.