Lg wasmachine gaat niet open

  • Abonneren
  • Aandeel

Soms lijkt het alsof het programma klaar is maar moet je toch een paar minuten wachten voordat de deur open gaat. Bvd Mvg Jeroen Gesteld op om

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. De deur van je wasmachine gaat niet open wanneer er nog water in de trommel zit. Gebruik hiervoor niet de deurhendel maar duw gewoon tegen de deur in zijn geheel. De was staat stil en heel veel lampjes knipperen aan en uit. Mijn LG wasmachine blijft hangen in zijn programma. Heb de filter al schoongemaakt en de wasmachine al voor een halfuur uitgezet.

Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Symptoom Mogelijke oorzaak Oplossing. Lg wasmachine gaat niet open op om De wasmachine wil niet centrifugeren. Heeft u intussen al een oplossing hiervoor kunnen vinden. Alleen dus wel 22 minuten extra wachten en opnieuw water pakken.

Is het probleem inmiddels bij U opgelost. IE is een verstopte afwatering van proppelor Bij Miele kun je de deur ten alle tijde openen dus ook bij stroomuitval , maar ik weet niet hoe dit bij andere WM,s het geval is.

Wat onze abonnees van Bundles vinden

Daarnaast wie wil nu 7 jaar in een Kia rijden?? Klopt het als programma draait het graden lampje uitgaat? Dit doet hij dus niet, wie weet raad kan het nergens vinden in de handleiding Gesteld op om Er ziet is onder de trommel hoe krijg ik dat er tussen uit Gesteld op om En terugbellen is dus alleen om een afspraak te maken!

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! De handleiding is 3,41 mb groot.

Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. En anders moet je helaas toch een monteur bellen… Succes. Dit kunt je gemakkelijk oplossen door de filterbuis te openen. De filters afvoer en toevoer eruit gehaald en schoongemaakt.

Mijn wasmachine ook al gedraaid met speciaal spul om de machine schoon te krijgen, maar niets mag helpen.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Wat onze abonnees van Bundles vinden 9. Klusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Re: LG wasmachine Ongelezen bericht door Rickyman » 30 apr Grun Die 7 jaar garantie krijg je alleen als je alle beurten op tijd dus niet km te laat bij de Kia dealer laat doen, anders vervalt deze direct.

Volgens de beschrijving moet ik contact opnemen met de dealer, weet iemand hoe je de functie waterafvoer afpompen los kunt selecteren. Tegenwoordig zou de blokkering namelijk in het systeem van de wasmachine kunnen voorkomen. Populaire merken. Hoor graag van jullie Gesteld op om Volgende keer een ander merk voor ons. Beste, maar dit doe ik liever niet. Het kan helpen om centrifugeren nogmaals te kiezen en tegelijkertijd remco breuker over noord korea af te laten vloeien via het slangetje achter het klepje Geantwoord op om .

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Staat niet op kinderslot, er staat geen water in. Ongelezen bericht door grun » 29 apr Ik ga LG een boze brief sturen dat ze nog steeds niet hebben teruggebeld. Volgende keer een ander merk voor ons.

  • Soms lijkt het alsof het programma klaar is maar moet je toch een paar minuten wachten voordat de deur open gaat.
  • Re: LG wasmachine Ongelezen bericht door nevermind » 26 apr hawkwind schreef: Zit er niet ergens een hendeltje waardoor je de deur handmatig kunt openen?
  • Dit is ter bescherming van jou en je interieur.
  • Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol.

Wasmachien op z'n zij leggen en rechtsonder zit de pomp deze kan je met 3 kruisschoeven losdraaien van het pomphuisje hierin zit meestal het vuil, lg wasmachine gaat niet open. Je ziet dan een icoon van een sleutel of een kindje. Als de deur klemt, kun je tegen de deur duwen totdat deze een klikt geeft. Ja ik had eigenlijk al gedacht dat het probleem daar zat en maak 1x in de 2 weken heel de lg wasmachine gaat niet open ook ertussen schoon. Wat in mijn machine station alphen aan den rijn postcode komt niet overeen met dat wat de onderdelenshops aangeven dat er in zou zitten.

Hoe moet je de waterpomp van een LG wd tp vervangen. Alles wat in dit land geproduceerd isis van zeer bedenkelijke kwaliteit. Maar ja Hij geeft 0E aan of dat nou 03 is geen idee Geantwoord op om Wellicht een oplossing van iemand die tegen hetzelfde euvel is aangelopen.

Repareren of nieuwe kopen?

Zo los je het op door Stefanie jan 3, Tips 2 reacties. Als je deze klik niet gevoeld hebt, kan het zijn dat de deur klemt. Het kan dan helpen om de deur toch verder dicht te duwen.

De afvoer buis even leeg laten lopen. Kortom je betaald zelf de garantie dubbeldik!!! Wanneer het water is weggestroomd kun je de pluisjes en eventuele vastzittende objecten verwijderen. Heb jij echter alles geprobeerd en lukt niets.

  • Elianne 06.10.2019 23:56

    Mijn LG wasmachine blijft hangen in zijn programma. En terugbellen is dus alleen om een afspraak te maken!

  • Anna-Louise 09.10.2019 13:45

    Hiervoor kun je het beste een monteur inschakelen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

  • Giacomo 10.10.2019 22:37

    Re: LG wasmachine Ongelezen bericht door stofzuigertje » 26 apr Als er geen storing word aangegeven op Centrifugeren zetten en nogmaals laten draaien. Repareren of nieuwe kopen?