Postnl concept store den haag

  • Abonneren
  • Aandeel

Il vous manque quelque chose? Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. Afficher les détails.

Ik ga mijn webshop bestelling elders verzenden. Marquer comme inapproprié. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken.

De doos nam drie keer meer ruimte in dan het ronde dienblad wat ik verzond. Regardez ce que l'application! Algemene indruk van dit bedrijf:. Wat een nare man is dat zeg!!

Wat zoek je. De mensen die daar werken lijken wel getraind om mensen te kleineren. Faites-nous savoir. Wederom weer schandalig behandeld door jongeman die er al heel lang werkt. Ik vind het een walgelijke instelling.

Verreken vos dépenses communes WieBetaaltWat. Den Haag Onvoorstelbaar dat deze contactgestoorde idioot daar nog werkt!!.

Account Options

Deze vestiging is op dit moment gesloten. Afficher les détails. Traduire la description en Français Canada à l'aide de Google Traduction? Account Options Connexion. Laat het ons weten. Visiter le site Web.

  • Er hangt een relaxte sfeer, een pluim voor het personeel!
  • Wat ik zeg : altijd proberen je te slim af te zijn, op je nummer zetten en het laatste woord hebben.

Vanmorgen echter weer eens geprobeerd en weer met irritatie tenslotte vertrokken? Er hangt een relaxte sfeer, een pluim voor het personeel. Op meter afstand. Deze vestiging is op dit moment gesloten. Visiter le site Web. Dat ik pakketten altijd met dezelfde label verstuur doet er natuurlijk niet toe.

Avis Politique sur les avis.

Interesse?

Maandag heeft de vestiging van PostNL aan de Kerkplein 6 openingstijden van tot De mensen die daar werken lijken wel getraind om mensen te kleineren.

C'est plus facile via notre application.

Gadver wat hebben ze slechte klantenservice hier. Joost 1 review! Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht! Herken me niet in de recensies postnl concept store den haag waarom draagt brownie dutch zonnebril op de pagina.

Chargement en cours .

PT Post conceptstore Bergen, in hartje centrum bij de Ruïnekerk.

Het contact was vlot en verliep prima! U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Herken me niet in de recensies eerder hier op de pagina.

L'application officielle NS avec toutes les informations pour votre voyage. Geen idee wie hier de eigenaar is maar ik vind ze allemaal onvriendelijk daar. Misschien bedoelt hij het niet zo, maar ik heb de indruk van wel. Ik begrijp niet dat er niet veel meer klachten over hem zijn. Algemene indruk van dit bedrijf:. Afficher les postnl concept store den haag.

Herken me niet in de recensies eerder hier op de pagina.

Reviews over PostNL postkantoor in Den Haag

Gemiddelde score:. De mensen die daar werken lijken wel getraind om mensen te kleineren. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken.

Ik terug naar het postkantoor: bleek dat de computer het retour adres had gelezen en het was mijn schuld want ik had het niet zo dicht bij het adres moeten zetten.

Maandag heeft de vestiging van PostNL aan de Kerkplein 6 openingstijden van tot Anonieme Gebruiker 1 review. C'est plus facile via notre application.