Recht op ov studentenkaart bbl

 • Abonneren
 • Aandeel

U moet daarna het abonnement laden op uw persoonlijke ov-chipkaart. Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt. Voor Nederland.

Thuisstudie Top 3 Bekijk. Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Voor Nederland. Als je een BBL opleiding volgt, heb je geen recht op studiefinanciering. Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct.

Zoek meer berichten van Vice. Als u gaat studeren in het buitenland, kunt u bij DUO een vergoeding aanvragen voor het openbaar vervoer. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.

Je reisproduct is een voorlopige lening? Kijk op ov-chipkaart.

Voor de meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar. Hebt u eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs?

Lening of gift

Het is nu Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Dit is omdat niet alle beroepen gelijk in de praktijk kunnen worden gebracht — hier heb je dus een theoretische leerweg voor nodig.

Share on linkedin. Hoelang recht: hbo of universiteit. Volg je een HBO studie of ga je naar de Universiteit, dan gaat je studiefinanciering direct in als je gaat studeren.

Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Ben jij die aanpakker met opgestroopte mouwen die graag die BBL studie wil doen. Die gelden ook voor het studentenreisproduct. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau.

BeroepsBegeleidende leerweg (BBL)

Ook niet-Nederlanders kunnen het studentenreisproduct krijgen. Wat moet ik doen? Hoe zit het nu precies? Dan moet je alles wat je hebt ontvangen terugbetalen.

Wat doet een elektricien? Gerelateerde artikelen? Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Zie ook Studentenreisproduct.

Voorwaarden

Hoelang recht? Home Ov. Citaat: polleke schreef op : en zit nog te tweifelen tussen autotechniek, metaalberwerking of hartchirurg.. De hoogte van de boete bij niet tijdig stopzetten vindt u op de website van DUO.

 • Help je ons verder?
 • Kies je voor deze variant dan breng je het grootste gedeelte van de opleiding op school door.
 • We vertellen je er graag meer over.
 • Soortgelijke topics.

Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt. Bent u uw studenten ov-chipkaart kwijt of is die gestolen. De meest voorkomende reden hiervoor is dat je je studentenreisproduct nog niet gekoppeld hebt aan je persoonlijke OV-chipkaart, recht op ov studentenkaart bbl.

Hiermee reis je gratis of met korting met het OV. Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering? In deze jaren loop je stage ook wel BPV. Soms kunt u schadevergoeding aanvragen als uw studentenreisproduct niet op tijd voor u klaarstaat op een ophaalautomaat.

Levenlangleren krediet

Je gaat maar 1 dag in de week naar school en dat is niet voltijd. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Misschien ben je nu wel opzoek naar een nieuwe opleiding en weet je niet of je een BOL of BBL opleiding wilt gaan doen. Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen.

Dat gebeurt dus niet automatisch. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Rest Je kan ook een OV kaart kopen als je geen student bent, kost wel bakken geld, en meteen huiswaarts te keren.

 • Berjan 11.10.2019 07:58

  De meest voorkomende reden hiervoor is dat je je studentenreisproduct nog niet gekoppeld hebt aan je persoonlijke OV-chipkaart.

 • Naim 14.10.2019 18:44

  Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘ instellingen aanpassen ’ om dit in te stellen.