Wat kost een aanvullende verzekering bij vgz

 • Abonneren
 • Aandeel

Eén complete bril vergoed per 3 jaar. Weet u vooraf al dat u hier niet aan voldoet? Dan kunt u dit telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven.

Uw huidige zorgverzekering zeggen wij op voor u U kunt profiteren van collectieve korting U heeft 14 dagen bedenktijd VGZ Zorg app: declareer binnen 10 seconden. Nee, voor zorg uit uw aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico. Zo betaalt u niet te veel en bent u toch goed verzekerd. Tandheelkundige zorg Max. VGZ Tand Goed.

De premies van sommige aanvullende verzekeringen zijn leeftijdsafhankelijk. VGZ Aanvullend Goed. VGZ Tand Best. Brillen en lenzen En complete bril uit het basisassortiment vergoed per 3 jaar bij gecontracteerde zorgverleners.

U kiest welke het beste bij u past. Of kies voor het gemak en de zekerheid van een Alles-in-1 Pakket. VGZ Aanvullend Best.

Géén tandheelkundige selectie.

Een aanvullende zorgverzekering met extra ruime vergoedingen die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin. De aanvullende verzekering met vergoedingen voor de zorg die voor u van belang is. Kies voor een aanvullende verzekering die aansluit bij uw situatie, zodat u perfect verzekerd bent voor alles wat u nodig heeft.

Uw huidige zorgverzekering zeggen wij op voor u U kunt profiteren van collectieve korting U heeft 14 dagen bedenktijd VGZ Zorg app: declareer binnen 10 seconden. Het is niet mogelijk om een losse aanvullende verzekering bij het UnitedConsumers ZorgCollectief af te sluiten.

U bent met een basisverzekering verzekerd voor de meest voorkomende zorg.

VGZ Aanvullend Goed. Kan ik ook korting krijgen op een aanvullende verzekering met een collectieve verzekering. Gebruikt u niet veel extra zorg, maar wilt u wel gebruik maken van aantrekkelijke vergoedingen voor alternatieve zorg en beweegzorg.

VGZ Tand Beter. VGZ Aanvullend Best. Bij het budgetlabel Bewuzt steken de aanvullende verzekeringen net iets in elkaar. Ga dan naar onze collectieve verzekeringen.

Persoonlijk zorgadvies nodig?

Zoek uw collectief. VGZ Jong Basis. Klanten beoordelen VGZ met een:. Aanvullende verzekeringen.

Beweegzorg zoals fysiotherapie: 7 behandelingen per jaar. Brillen en lenzen En complete bril uit het basisassortiment vergoed per 3 jaar bij gecontracteerde zorgverleners. Beweegzorg zoals fysiotherapie: 12 behandelingen per jaar!

Een aanvullende zorgverzekering die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin. Brillen en lenzen En complete bril uit het uitgebreide assortiment vergoed per 3 jaar bij gecontracteerde zorgverleners!

Stap 1 - Kies uw basisverzekering

VGZ Tand Goed. Lees meer over VGZ Gezin. VGZ Tand Beter. Een aanvullende zorgverzekering met extra ruime vergoedingen die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin.

 • Profiteert u hier ook al van?
 • Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren.
 • U kunt dit uiteraard ook zelf regelen via Mijn VGZ.
 • Een aanvullende zorgverzekering met extra ruime vergoedingen die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin.

Bereken uw premie. Dan is het zonde om u hier aanvullend voor te verzekeren. Weet u vooraf al dat u hier niet aan voldoet. Voor iedere levensfase heeft u de keuze uit een basis variant en een uitgebreide variant.

Klanten beoordelen VGZ met een:. De aanvullende verzekering die ruime vergoedingen biedt voor de zorg die u belangrijk vindt. Vervangende mantelzorg: 5 dagen per jaar.

Aanvullende verzekering afsluiten, is dat slim?

VGZ Tand Goed. VGZ Tand Best. Met extra ruime vergoedingen, handige services en collectiviteitskorting voor u en uw gezin. VGZ Aanvullend Best.

Ga dan naar onze collectieve verzekeringen. Heeft u de aanvullende verzekering gevonden die u nodig heeft. Lees meer over VGZ Gezin.

 • Genesis 16.09.2019 04:17

  VGZ Tand Beter. VGZ Aanvullend Best.

 • Shailesh 21.09.2019 09:20

  Aanvullende verzekeringen. Bel ons en wij helpen u graag.