Antonie kamerling toen ik je zag live

 • Abonneren
 • Aandeel

Nadat hij zijn bloemen naar de fans op het balkon heeft gegooid en enkele bewonderaars de hand heeft geschud gaat de zanger voor de allerlaatste keer af. Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top Hero 16 oktober - 22 oktober 1 week.

De single kwam wederom binnen in de Nederlandse Single Top op nummer 1 en in de Nederlandse Top 40 op René Froger vind de stem van Hero geweldig. Na deze ontboezeming kondigt Froger een gastartiest aan. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 dec om Dat de zanger populair is onder jong en oud blijkt uit het publiek.

Toen ik je zag. Men heeft zich allemaal op zijn paasbest aangekleed voor de avond en zingt, danst en juicht fanatiek mee met de popzanger, zijn achtergrondkoor en zijn zeven bandleden.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top Hero 31 mei - 4 juli 5 weken. Al snel klinkt de artiest weer als zichzelf en zingt het publiek enthousiast mee. Het is woensdagavond 4 oktober Dat Ren wel van een grapje houdt blijkt als hij een mop verteld met als hoofdpersoon zijn collega Gordon.

Daarom brengt hij ook het nummer van Andr Hazes ten gehore.

Daarom probeert hij de uitspraak en stem van Antonie te imiteren moet iedereen lachen. Gisteren, toen de try-out was, reageerde het publiek ook al zo enthousiast. Ze zijn oude bekenden van elkaar geworden, aldus Froger.

"Het is een ontroerend lied"

Ze zijn oude bekenden van elkaar geworden, aldus Froger. Hij heeft er echter geen spijt van. April Gisteren, toen de try-out was, reageerde het publiek ook al zo enthousiast. De single kwam wederom binnen in de Nederlandse Single Top op nummer 1 en in de Nederlandse Top 40 op

 • Single van: Hero. Singletijdbalk van
 • Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Daarom brengt hij ook het nummer van AndrĂ© Hazes ten gehore.

De single kwam wederom binnen in de Nederlandse Single Top op nummer 1 en in de Nederlandse Top 40 op Het is geweldig om een groot artiest als Ren Froger in een intiem theater in Friesland te zien.

Singletijdbalk van ! Guus Meeuwis. Even verdwijnt samcro sons of anarchy betekenis popartiest achter de coulissen, antonie kamerling toen ik je zag live, maar dan geeft hij een toegift.

In het uitgaansleven is het nummer nog een populair lied. Gisteren, reageerde het publiek ook al zo enthousiast, we hebben niet nog tot 2018 de tijd om de resterende 29 te verwerven.

Browse more videos

Gelukkig herstelt hij hier weer van. Het nummer was verkrijgbaar als muziekdownload en kwam op 31 maart op nummer 24 binnen in de Nederlandse Single Top Normaal zingt ze in het Engels, maar vanavond maakte Glennis Grace een uitzondering. Om een mooi programma samen te kunnen stellen heb ik aan vrienden van mij gevraagd om een top tien te maken van mooiste Nederlandstalige nummers die zij kennen.

Ren Froger vind de stem van Hero geweldig. Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top Hero 16 oktober - 22 oktober 1 week. Ren vind het geweldig dat ze er elke keer weer is, antonie kamerling toen ik je zag live.

De single zou 17 weken in de Top 40 komen te staan, waarvan vijf weken op nummer 1. Singletijdbalk van Hoogste positie s in de hitlijsten. In de Nederlandse Top 40 kwam het nummer niet terecht ook de Tipparade werd niet gehaald.

Bekend van Antonie Kamerling

Toen ik je zag is de enige single van Antonie Kamerling als Hero die de Nederlandse Top 40 heeft bereikt. Het nummer was verkrijgbaar als muziekdownload en kwam op 31 maart op nummer 24 binnen in de Nederlandse Single Top Single van: Dave Dekker. De harde piepgeluidjes zijn dan ook erg grappig.

 • Deze dame komt namelijk helemaal uit Rusland.
 • Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 Hero 31 mei - 4 juli 5 weken.
 • Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
 • De jongste is naar schatting 8 jaar oud en zit nog op de basisschool.

Wikipedia is een lunchkaart de heere van meijel handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Hij heeft er echter geen spijt van. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het is geweldig om een groot artiest als Ren Froger in een intiem theater in Friesland te zien. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies!

De jongste is naar schatting 8 jaar oud en zit nog op de basisschool. Singletijdbalk van Naamruimten Artikel Overleg.

~ The adventures of Ines

Daar moet 'ie in met Edwin Evers. De single zou 17 weken in de Top 40 komen te staan, waarvan vijf weken op nummer 1. Het was een hele omschakeling voor Froger om Nederlandstalige nummers te zingen.

Dave Dekker.

Het lukt hem aardig, maar eigenlijk klinkt het nergens naar. Toen ik je zag. Na de dood van Antonie Kamerling is Toen ik je zag massaal gedownload.

 • Mea 08.10.2019 04:00

  Naamruimten Artikel Overleg. Single van: Hero.

 • Willian 17.10.2019 03:51

  Cd single , Muziekdownload. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

 • Frieda 10.10.2019 02:18

  Om een mooi programma samen te kunnen stellen heb ik aan vrienden van mij gevraagd om een top tien te maken van mooiste Nederlandstalige nummers die zij kennen. Froger onthult dat hij een groot fan van Herman van Veen is.