Bellen via whatsapp is dat gratis

 • Abonneren
 • Aandeel

Je hebt daarbij de keuze uit: De luidspreker; Het venster verlaten en een bericht typen terwijl je gesprek gaande is; Het geluid van jezelf dimmen waardoor jij de ander nog wel hoort maar zij jou niet meer. Tik rechtsboven in de chat op de telefoonknop met het plusje.

En wie niet via wifi belt, moet zich realiseren dat er dan gebruik wordt gemaakt van de databundel. Dit samen met een goede internetconnectie zou het bellen via WhatsApp mogelijk moeten maken. Houd er rekening mee dat videobellen meer data gebruikt dan wanneer je enkel audio gebruikt. Inloggen Word lid. Nog geen lid, maar wel hulp nodig?

Check ons overzicht waarin we alle WhatsApp tips en gidsen op een rij zetten. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers van de dienst elkaar nu ook bellen via de app. Dataverbruik WhatsApp bellen Het verschil met een gewoon telefoontje is dat het gesprek via een dataverbinding particulier auto leasen voordelig stand komt in plaats van een traditionele telefoonverbinding.

Bellen via whatsapp is dat gratis we in dit blogbericht aangeven is bellen via WhatsApp gratis wanneer je verbonden bent met een wifi-netwerk. Zo kun je je WhatsApp-account veilig wissen. Het verschil met een gewoon telefoontje is dat het gesprek via een dataverbinding tot stand komt in plaats van een traditionele telefoonverbinding.

Tik op de telefoon- of cameraknop. Je belt via je internetverbinding en verbruikt dus geen belminuten maar MB's; met wifi bel je zelfs gratis. Ook voor video-gesprekken geldt dat er geen kosten aan verbonden zijn en dat je enkel betaalt voor het dataverkeer dat je verbruikt.
 • Degene die de oproep ontvangt kan ervoor kiezen om de oproep te weigeren en een standaard bericht terug te sturen, via WhatsApp.
 • We hebben er een uitgebreide tip over geschreven.

Houd er rekening mee dat videobellen meer data gebruikt dan wanneer je enkel audio gebruikt. Uiteraard moeten mensen die je wilt bellen ook WhatsApp hebben. Laat het ons weten! Tik rechtsboven op de belknop met het plusje. Een groepsspraakoproep starten vanuit een persoonlijke chat: Open de chat met een van de contacten die je wilt bellen.

 • Oproepen Met het intreden van de nieuwe belfunctie is er op het startscherm van WhatsApp ook een nieuwe kolom 'oproepen' toegevoegd.
 • Bel je via 3G of 4G dan verbruik je geen belminuten maar MB's uit je databundel. De ander en jijzelf zijn redelijk te verstaan.

Optie 2: Ga naar het tabblad Gesprekken en tik op de knop rechtsboven, gevolgd door het videobellen-icoontje. Wil je de beste gesprekskwalteit, dan kun je beter via wifi bellen.

Bel je via WiFi. De nieuwe functie is netjes gentegreerd in het bestaande ontwerp van de app en het bellen via 3G of 4G werkt redelijk goed. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel.

Wat is Bellen met WhatsApp?

Ik heb geen dataplan, dus betekent dat het dus niet gratis is? Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. De chatapp blijft zich ontwikkelingen en daarom is het nu ook een gratis bellen app.

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Advertentiecookies voor gepersonaliseerde informatie Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Weten jullie ook hoeveel data videobellen via Whatsapp ongeveer kost.

Of kocht je 'm pas in het huidige millennium. Selecteer maximaal drie deelnemers en tik op bellen via whatsapp is dat gratis telefoon- of cameraknop.

Je kunt zien met wie, wanneer en hoe lang je hebt gebeld.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. Deze 9 nieuwe functies komen binnenkort naar WhatsApp. Tot slot is er nog een derde manier om een groepsconversatie te starten: Open WhatsApp en ga naar het tabblad Gesprekken.

 • Dataverbruik WhatsApp bellen Het verschil met een gewoon telefoontje is dat het gesprek via een dataverbinding tot stand komt in plaats van een traditionele telefoonverbinding.
 • We adviseren u over te stappen op een andere browser.
 • De nieuwe functie is nu voor iedereen met een Android-phone of iPhone beschikbaar.
 • Hartelijk dank voor uw medewerking.

De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. Dat kan dus voordelig zijn. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Test smartphones De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. Eerste indruk 16 mei Bellen via whatsapp is dat gratis de populaire berichtenapp Whatsapp kan tegenwoordig ook gewoon gebeld worden. Als iemand jou via WhatsApp belt, dan verschijnt de oproep ook gewoon in beeld zoals bij een normaal telefoongesprek.

TECH & GADGETS

Android, iOS en Windows Phone  De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. De functie wordt voor iPhone-bezitters langzaam uitgerold. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp.

Hoe kan ik in WhatsApp videobellen?

Zo kun je je WhatsApp-account veilig wissen. Dat betekent dat WhatsApp een normale notificatie gebruikt voor een binnenkomende oproep. WhatsApp WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan.

 • Alyssia 16.10.2019 09:50

  Let op!