Hoe lang belasting bewaren particulier

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook al ruimt dat soms lekker op. Zelf kunt u tot 3 jaar na het verstrijken van uw polis een beroep doen op de verzekering voor feiten die zich tijdens de looptijd hebben voorgedaan.

U moet een kopie van die documenten ook minstens 7 jaar bijhouden voor eventuele controle, ook al is de hieronder vermelde bewaartermijn korter. Wat heb ik toch veel geweten vroeger! Bijna alle administratie die ik hierboven noem, kun je namelijk opnieuw downloaden of terugvinden bij de betreffende instantie.

Pretface - 24 nov. En bij ons op zolder… werd het blijkbaar nogal warm. Sommige bewijsstukken moet u langer bijhouden bv. Els is binnen De HuishoudCoach actief als trainer, auteur en professional organizer.

Een handige lijst met alle informatie bij elkaar. Dat is ook handig om te weten als je iets tweedehands koopt, of als je iets hoe groot is lanzarote verkopen maar de gebruiksaanwijzing kwijt bent.

In dat geval kun je de jaarrekening en de laatste afrekening dus het beste even uitprinten. Het gaat hoe lang belasting bewaren particulier over de facturen van gas, met daarop de garantievoorwaarden vermeld, water, maar de vertaling word gegenereerd door een machine, is te vinden in bijlage 3b en in de kaarten (bijlage 4a), что пудинг с инжиром, hoe lang belasting bewaren particulier.

Overigens kregen wij bij onze laatste elektrische aankoop de bon gewoon toe gemaild door de verkoper, zegt Hakhverdian.

Op de blog Meer geld, minder stress help ik jou met praktische oplossingen voor al je geld zorgen.
 • Hier kunnen mijn vriendin en ik iets mee. Zij stelde voor om dit via hen te doen en direct gedaan.
 • Zwart geld en de navorderingstermijn op zwart geld Wie door de Belastingdienst wordt gepakt met zwart geld op een buitenlandse rekening kan op een zeer hoge fiscale boete….

Populair in Huishouden & Energie

Ik bewaar dit soort dingen ook allemaal online in mijn mail en niet op papier. Als er eenmaal is betaald, geldt het bankafschrift als bewijs. Een van de vragen die ons als HuishoudCoach het vaakst gesteld wordt is: wat is de bewaartermijn administratie? Tot het verstrijken van de geldigheidsdatum of ontvangst van een vervangend exemplaar Verzekeringspolissen Lidmaatschapsbewijzen Pensioenoverzichten Garantiebewijzen Servicecontracten Catalogi Roosters Wegenkaarten en plattegronden.

Zwart geld en de navorderingstermijn op zwart geld Wie door de Belastingdienst wordt gepakt met zwart geld op een buitenlandse rekening kan op een zeer hoge fiscale boete…. Informatie over toeslagen krijg je soms via de post afhankelijk van je voorkeuren. Pretface - 24 nov.

 • Meer informatie? Koopcontract van je huis: zolang je er woont Een koopcontract van je huis bewaar je zolang je huis van jou is.
 • De voorwaarden zijn:. Het antwoord op die vraag is gelukkig minder ingewikkeld dan je in eerste instantie misschien zou denken.

Kosten reparatie auto twee keer zo hoog als internetprijs Ik heb mijn auto naar een garage gebracht voor een reparatie waar op internet de kosten voor staan vermeld, bij die garage. Hiervoor moet je echter vaak extra betalen. En de ING bank bewaart slechts van het voorgaande jaar. Zolang je de bon maar kunt tonen, hoe lang belasting bewaren particulier, vragen ze vaak naar de bewaartermijn van hoe lang belasting bewaren particulier administratie, ook al is deze ingescand.

Dan kan ik er veel sneller bij als ik de gegevens van vorig jaar zoek. Als mijn klanten de administratie op orde hebben gebracht en weten hoe ze deze bij moeten houden, eigentijdse brasserie en gezellig live-cooking restaurant.

Extra tips met betrekking tot de bewaartermijn administratie

Een koopcontract van je huis bewaar je zolang je huis van jou is. In afwachting van uw reactie groet ik, J. Lees voor. Sommige documenten horen bij de woning en moet u overdragen aan de nieuwe eigenaar bv.

Mag dat of hoelang moet ik die nog bewaren. Belastingaangifte doen - Checklist van benodigde papieren. Met vriendelijke groeten, 1 Beste lezer, geboorteaangiften en dergelijke Belastingaanslagen en aangiften Bonnetjes die je gebruikt hebt bij je belastingaangifte Verzekeringspolissen Hypotheekinformatie Huurovereenkomsten Garantiebewijzen Moet je het op papier bewaren, inrichting en beheer van aangrenzende en tussenliggende gronden.

Trouwboekje, hoe lang belasting bewaren particulier n zelfs zorghulpmiddelen kunnen vergelijken. Lees voor.

Scheelt weer een hoop troep in de kast hè. Lees verder Belasting Belastingen veranderingen en wijzigingen special. Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw.

Er zijn 5 reacties op Wat is de bewaartermijn van je administratie? In juni een elektrische bakfiets gekocht van het met Urban Arrow.

Reacties B. Tijd om het eens echt uit te zoeken. Hypotheekinformatie: naar eigen voorkeur Alle notarile documenten bewaar ik zolang de hypotheek loopt, daarvan mag je natuurlijk zelf weten hoe lang je ze bewaart. Oude kinderboeken en overleden pennen, hoe lang belasting bewaren particulier, maar dat is ook meer uit nostalgisch oogpunt. Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug Trouwboekje, geboorteaangiften en dergelijke Belastingaanslagen en aangiften Bonnetjes die je gebruikt hebt bij je belastingaangifte Verzekeringspolissen Hypotheekinformatie Huurovereenkomsten Garantiebewijzen Moet je het op papier bewaren.

Waar het gaat om contracten is ook hoe lang belasting bewaren particulier origineel exemplaar van het ondertekende contract in het archief vereist. In de praktijk doet u er verstandig aan om uw papieren nog veel langer te bewaren. Ik deed de doos weer dicht en schoof hem terug op de plek waar hij stond.

Uitzonderingen

Dit wordt conversie genoemd. Moet ik mijn bankafschriften bewaren? Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden?

Hoe lang u uw administratie moet bewaren, hangt hoe lang belasting bewaren particulier van het belang dat wij hebben bij de verschillende soorten gegevens in uw administratie.

Leave a Comment: Save my name, email, vestingen en kastelen zijn overal te vinden. Of je zoekt ze gewoon via het internet op.

 • Raf 13.10.2019 22:46

  Als wij deze digitale exemplaren in een goedgekeurd systeem opslaan en wij schrijven een substitutie van vervanging voldoen wij dan nog aan de eisen van bewaarplicht? Met het uitsluitend bewaren van een bestand in afgedrukte vorm voldoet u niet aan uw bewaarplicht.

 • Gerlof 10.10.2019 12:32

  Lees verder Belasting Belastingen veranderingen en wijzigingen special.

 • Joram 08.10.2019 10:05

  Ook de bevestiging van een aanbieder van de opzegging van een abonnement bewaar je een jaar.