Hypotheek zonder vaste baan

 • Abonneren
 • Aandeel

Ook met een tijdelijk contract een hypotheek op zak. Het gemiddelde inkomen is het inkomen dat voor de hypotheek meegenomen mag worden in de toetsing tot maximaal het jaarinkomen van het laatste kalenderjaar.

Het gemiddelde inkomen is het inkomen dat voor de hypotheek meegenomen mag worden in de toetsing tot maximaal het jaarinkomen van het laatste kalenderjaar. Kan ik een hypotheek krijgen? Bij Florius heeft u keuze uit verschillende hypotheekvormen.

Wil je meer informatie en persoonlijk advies, laat dan je gegevens achter. Ook hierbij worden de inkomsten van het laatste jaar als uitgangspunt genomen als deze lager zijn dan het gemiddelde van de laatste drie jaar. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via — 78 00 of stuur een e-mail naar info vwadviseurs. Hypotheek met perspectiefverklaring Als je als flexwerker bij Randstad, Yacht of Tempo-Team in dienst bent is het ook nog mogelijk om in aanmerking te komen voor een perspectiefverklaring.

Is je inkomen in het laatste van deze drie jaar het laagst, dan is dit inkomen het uitgangspunt. Toch liever niet meer hypotheek zonder vaste baan of een wijziging doorvoeren. Een hypotheek die bij u past. Home Nieuws Hypotheek zonder vast contract. In een intentieverklaring staat dat de werkgever van plan is om binnenkort een vast contract te geven.

Of gaat u op zoek. Kan ik een hypotheek krijgen.

Of een perspectiefverklaring van het uitzendbureau waar u voor werkt. Indien u een hypotheek zonder intentieverklaring wenst en het gemiddelde inkomen van de afgelopen jaren voldoende is volgens de hypotheeknorm, dan is het zelfs mogelijk in aanmerking te komen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie NHG.

Waar kunnen we je mee helpen?

Een intentieverklaring maakt het aanvragen van een hypotheek veel makkelijker. Klik hieronder op jouw situatie en ontdek wat kan! Zij vragen om een digitaal document met loon- en arbeidsverleden. Toon alles. Om in aanmerking te kunnen komen voor een perspectiefverklaring moet je minimaal een jaar werkzaam zijn voor één van deze uitzendbureaus, vervolgens doet een intercedent van het uitzendbureau een check op je persoonlijke werkdossier.

Toen een aantal jaren geleden werknemers minder snel in aanmerking kwamen voor een vast contract, werd ook een intentieverklaring voldoende om een hypotheek af te sluiten.

Stap voor stap naar je nieuwe huis Hypotheekvormen en voorwaarden Hypotheekrente.

 • De mogelijkheden die u heeft om in aanmerking te komen voor een hypotheek hangen af van het contract dat u heeft. Bij een aantal geldverstrekkers heb je geen werkgeversverklaring met intentieverklaring nodig.
 • Een intentieverklaring krijg je van je werkgever. Wij vinden namelijk dat je met een flexibel arbeidscontract eenvoudiger een hypotheek moet kunnen krijgen.

Een oproepcontract is een arbeidsovereenkomst waarin geen specifiek aantal hypotheek zonder vaste baan is opgenomen. Download het e-book. Kan ik een hypotheek krijgen zonder vast contract. De Nederlandse arbeidsmarkt verandert, hypotheek zonder vaste baan. Recent zijn daarvoor de volgende initiatieven genomen: Perspectiefverklaring voor flexwerkers Flexwerkers kunnen nu met een perspectiefverklaring een hypotheek afsluiten.

Het gemiddelde inkomen is het inkomen dat voor de hypotheek meegenomen mag graffiti kinderfeestje alphen aan den rijn in de toetsing tot maximaal het jaarinkomen van het laatste kalenderjaar.

Wij hebben ervaring in hypotheken voor mensen met een flexibel inkomen. Verbouwen of verduurzamen Soms moet er nog wat gebeuren om het nieuwe huis helemaal naar jouw wens te maken.

Steeds meer flexwerkers in Nederland

Met alleen de aankoopprijs ben je er nog niet. Bij een aantal geldverstrekkers heb je geen werkgeversverklaring met intentieverklaring nodig.

Geen vast contract betekent niet automatisch dat het inkomen niet bestendig is. De geldverstrekker kijkt voor het berekenen van je hypotheek naar je gemiddelde bruto jaarinkomen van de afgelopen drie kalenderjaren.

Heb je een oproepcontract en wil je een hypotheek afsluiten. De hypotheekadviseur dient uitstekend ibis hotels route de soleil de hoogte te hypotheek zonder vaste baan van het acceptatiebeleid van de verschillende hypotheekverstrekkers.

Dit document kun je opvragen via mijnuwv. Meer geldverstrekkers bieden tegenwoordig een hypotheek zonder vast contract aan. De borgstelling houdt in dat bijvoorbeeld uw groot ouders borg staan voor uw betalingsverplichting van de hypotheek.

Meer weten of persoonlijk advies?

Block title Block content. Ik ben uitzendkracht. Er staat ook in dat hij nog niet zeker weet of dit lukt. Home Begrippenlijst Veelgestelde vragen Geen vast contract en een hypotheek afsluiten.

 • Daarom bieden wij mogelijkheden voor een hypotheek vanaf het moment dat u 1 jaar zelfstandig ondernemer bent.
 • De ouders worden hoofdelijk aansprakelijk voor mogelijk het hele bedrag van de hypotheek en dat geeft de hypotheekverstrekker extra zekerheid.
 • We kunnen je wel helpen als je een algemene vraag hebt.
 • Wilt u zonder vast contract toch een hypotheek afsluiten?

Bestendig inkomen nodig voor hypotheek Een hypotheek zonder vast contract was lange tijd niet mogelijk. Wie is Obvion. Tijdens een chatgesprek vragen wij u nooit naar uw beveiligingscodes zoals de inlogcode, signeercode of uw pincode, hypotheek zonder vaste baan. Block title Block content. Bereken vrijblijvend uw hypotheek. Sinds 1 juli kun je de perspectiefverklaring ook via een hypotheek zonder vaste baan gecertificeerd uitzendbureau aanvragen.

Opties voor een hypotheek raar gevoel in buik en moe intentieverklaring Hypotheek zonder intentieverklaring - Inkomen afgelopen jaren De eerste optie voor het verkrijgen van een hypotheek zonder intentieverklaring is dat de hypotheekadviseur kijkt naar het inkomen van de afgelopen jaren.

Leave this field blank. Want voor een hypotheek met een jaarcontract of ander tijdelijk contract kunnen wel andere regels gelden dan voor een hypotheek met een vast contract of als u zzp'er bent.

2. Hypotheek met tijdelijk contract

Meer over. Of gaat u op zoek? Dit terwijl het inkomen van starters waarschijnlijk nog gaat stijgen. Het soort dienstverband is hierin belangrijk.

Steeds meer geldverstrekkers, NHG en leveranciers van adviessoftware omarmen de Inkomensbepaling Loondienst. Werken bij Obvion! Door redactie Wegwijs op dinsdag 13 mei Geen vast contract en een hypotheek afsluiten.

 • Loren 13.10.2019 22:27

  Hypotheekrente Actuele hypotheekrente Hypotheekrenteaftrek Automatische rentedaling Einde Rentevaste periode.

 • Irfaan 15.10.2019 18:00

  Of bent u zzp'er? Hypotheek zonder intentieverklaring aanvragen Een intentieverklaring maakt het aanvragen van een hypotheek veel makkelijker.