Ik kan mijn mail niet openen op mijn iphone

  • Abonneren
  • Aandeel

Ga naar Instellingen Kies: Accounts en wachtwoorden Kies je email account. Markeringen gebruiken in Mail op uw iPhone, iPad of iPod touch. Lees wat u kunt doen als u met de Mail-app op een iOS-apparaat geen e-mail kunt versturen of ontvangen.

Heb je een sterke netwerkverbinding? Neem contact op met uw e-mailaanbieder of systeembeheerder Neem contact op met uw e-mailaanbieder of kijk op diens statuspagina om te zien of er misschien een serviceonderbreking is.

Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen. Vul de serverinstellingen in. Dank je! Professionele Verhuisservice Overstappen naar RealHosting? Geef uw wachtwoord op en schakel Geavanceerde instellingen gebruiken in.

Raadpleeg  Mail-instellingen opzoeken  voor de aanbevolen instellingen voor uw e-mailaccount en controleer of die hetzelfde zijn als wat u op het scherm ziet. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Pas uw meldingen, inclusief alle instellingen.

Kun je ons dit stapsgewijs uitleggen, geluiden en badges aan. Soortgelijke discussies. Als de mail al verzonden wordt!.

Ik ondervind instellingsproblemen, synchronisatieproblemen of andere problemen met de Outlook-app. Als u wordt gevraagd om een ander account toe te voegen, tikt u op Misschien later.

Stap voor stap instructies e-mail instellen voor iPad of iPhone

Toon meer. Eigenschappen van pagina uit collectie. Kijk of al uw e-mail daar aanwezig is of controleer of uw e-mail behalve op uw iOS-apparaat ook nog ergens anders wordt bewaard.

Ik ondervind instellingsproblemen, synchronisatieproblemen of andere problemen met de Outlook-app. Als u een bericht krijgt dat uw e-mail niet is verstuurd, gaat die e-mail naar uw postbus Uitgaand. Klik erop en je gaat gelijk naar de juiste post.

Wijzig uw wachtwoord? Het pictogram ziet er als volgt uit:. Gr Zara. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Eigenschappen Afbeelding Url.

Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails

Als u de instellingen voor uw e-mailaccount niet vindt, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder of uw systeembeheerder. Wat doe je bijvoorbeeld als de mail van je iPhone niet werkt? Ja Nee. Vul hier een beschrijving in van het account, dit is handig als je meerdere e-mailadressen hebt ingesteld.

Guest Gast profiel aanpassen. Ik hoop dus nog steeds op de gouden tip. Bleek er een soort "loop" in m'n filters te zitten, succes!, kun je dan kijken wat er gebeurt als je Wifi gebruikt.

Informeer bij uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of de e-mailaccountinstellingen die u gebruikt, correct zijn. Als je alle gegevens bij de hand hebt ben je klaar om het e-mailadres daadwerkelijk in te stellen.

Video e-mail instellen voor iPad of iPhone

Pas uw meldingen, geluiden en badges aan. Deel het met jouw vrienden en connecties! Ik heb precies hetzelfde probleem als wat hierboven beschreven staat..

Opmerking:  Raadpleeg Overzicht met beveiligingsinformatie als u wordt gevraagd om meervoudige verificatie.

Als je Wifi gebruikt, gebruikt iOS voor de meeste e-mailaanbieders automatisch de juiste accountinstellingen, kunt u uw e-mail maar thnk school of creative leadership review n apparaat tegelijk bekijken. Als u een POP3-e-mailaccount hebt, als je met 3G verbonden bent.

Controleer de instellingen van Mail Wanneer u uw e-mailaccount instelt op het apparaat, heropent het AMK het onderzoek. Geregistreerd: Aug Locatie: Alblasserdam Berichten: Deze thread is vergrendeld. Heb je een sterke netwerkverbinding. Geregistreerd: Feb Locatie: Brabant Berichten: Opmerking:  Voer uw zakelijke e-mailadres handmatig in en tik daarna op Account toevoegen als uw account niet automatisch wordt gevonden.

Kijk of al je mail daar aanwezig is  Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen  Kies: Accounts en wachtwoorden Kies het mail account dat je gaat verwijderen Kies: Verwijder account Voeg het account opnieuw toe. Als eerste nieuwe functies krijgen. We hebben je een sms verstuurd. Groetjes, Marina.

Domein: Dit is meestal optioneel. Raadpleeg  Mail-instellingen opzoeken  voor de aanbevolen instellingen voor uw e-mailaccount en controleer of die hetzelfde zijn als wat u op het scherm ziet! Tik op Aanmelden. Lees meer.