Spelletjes met je vriendinnen

  • Abonneren
  • Aandeel

Het wordt vies wanneer je vriendinnen verschillende drankjes mengen maar dat is louter een suggestie… Hartenkoning De koninginnen hebben we nu wel gehad; de hartenkoning kan niet achterblijven. Vragen voor een persoonlijke vragen spel Vroeger: Op welke leeftijd het je geleerd om op een fiets te rijden?

Wie wordt de speldslagveldheld?

Welke spellen speelde je toen je een kind was? Spelletjes voor thuis Spelletjes voor op café Spelletjes die je overal kan spelen Drankspelletjes. Vragen voor een persoonlijke vragen spel Muziek: Wat is het vaakst afgespeelde nummer? Weerwolven: Weerwolven is een spel voor een groep tussen spelers. Laat op voorhand elk team even brainstormen en ga dan van start: om beurten zing je een stuk van het liedje tot je aan het woord love komt.

Wie als snelst 3 balletjes erin kan gooien zonder weersverwachting den bosch buienradar uit te stuiteren wint.

De spelletjes zijn ingedeeld volgens locatie: thuis, spelletjes met je vriendinnen, weet je dat dit een seksueel getint spelletje wordt? Als je de titel en het lijstje met benodigdheden ziet, zorg voor een wijntje bij de hand en pak er een leuk bordspelletje bij.

Als je leven werd verfilmd wie zou je dan willen spelen! Bij welke datum heb je speciale herinneringen.

Laat de verteller rondwandelen en tikjes geven op de rug van de spelers die natuurlijk allemaal eerlijk hun ogen sluiten.
  • Wat waardeer je het meest in een vriendschap?
  • Tips om je tafel te dekken lees je hier.

Ganzenbord

Naamspel wat heb je nodig: pen en papier Vooraf kies je een typische mannennaam — bij voorkeur die van de toekomstige echtgenoot. Schenk hetzelfde aantal glazen met champagne in als het aantal ringen die je hebt verstopt. Hebben jullie zelf nog spellen die we moeten toevoegen? Door de hele tijd nieuwe kaarten te trekken bij je buur kan je nieuwe paren vormen.

Queens is een rustiger spelletje: in het midden de tafel plaats je een beker en daarrond leg je een boek kaarten helemaal gespreid. Het idee is simpel: elk om beurten bedenk je een vraag en de andere antwoorden zo eerlijk mogelijk op die vraag. Laat muziek spelen en geef het voorwerp door aan elkaar zolang de muziek speelt.

Een vriendin zorgt voor een nieuw blad voor elke vriendin met daarop de spelletjes met je vriendinnen waarvan de hoofdzaken zijn weggehaald! Waarschijnlijk heb je de seksdobbelstenen al gezien maar heb je de dobbelstenen voor een vrijgezellenfeest ook al gezien. Wie zou je een rotschop willen geven de Mount Everest af. Laat op voorhand shirt met hoge kraag dames team even brainstormen en ga dan van start: om beurten zing je een stuk van het liedje tot je aan het woord love komt.

Hoe kleiner de cup hoe moeilijker om de pingpong bal erin te krijgen en hoe meer punten je ervoor kunt verdienen, spelletjes met je vriendinnen.

Bekijk Video

Het spel wordt interessanter omdat je na elke ronde bevoor- of benadeeld wordt op basis van de vorige ronde. Enkele voorbeelden van categorieën: Populaire bestemmingen voor de huwelijksreis Typische liedjes voor de openingsdans Verschillende smaken voor de huwelijkstaart Vervolgens moet deze persoon iemand anders aanduiden die een item moet opnoemen dat binnen deze categorie past.

Eén ballon per team wordt op de startlijn gelegd en de bedoeling is om die ballon over de finishlijn te krijgen.

De vrijgezelle haalt voorwerp per voorwerp uit haar handtas; de vriendin met de meeste juiste antwoorden wint het spel. Advertentie - Lees hieronder verder, spelletjes met je vriendinnen. Het spel werkt in drie rondes waarbij je in elke ronde zoveel mogelijk briefjes moet verzamelen binnen de minuut! Wat is spelletjes met je vriendinnen lievelings kleur. Op een schaal van 1 tot 10, hoe gelukkig voel je je! Durfcirkel wat heb je nodig: pen, papier Elke vrouw op het vrijgezellenfeest vindt een persoonlijke opdracht uit die nogal gedurfd is maar niet de extreemste categorie!

4. Ik heb nog nooit …

Wil je wat vragen of opdrachten? De speciale burgers kunnen dit voorkomen. Heb je ooit gelogen tegen je beste vriend in? Een avond is gelijk goed als de ambiance zich hiervoor goed leent. Ontstoppertje wat heb je nodig: ontstoppers, toiletpapier Een onnozel spelletje dat even leuk is als kinderachtig is ontstoppertje.

Avondjes met vriendinnen, dat zijn toch vaak wel n van de gezelligste momenten. Tips om je tafel te dekken lees je hier. Iedere keer als een man - of vrouw natuurlijk - de zaak binnenwandelt geef je hen een score.

Wat is je favoriete jeugdherinnering. Vooraf kies je een typische mannennaam - bij voorkeur die spelletjes met je vriendinnen de toekomstige echtgenoot. De speler staat op een stoel. Dit kunnen normale speelkaarten zijn of speciale weerwolven kaarten. Heb je iemand ontmoet dit jaar die je heeft veranderd.

Reacties (0)

Wartaal geen benodigdheden Dit is een spelletje dat iedereen zo hard zal doen lachen dat het knap lastig wordt om nog eens te nippen van je cocktail. Nodig je vriendin nen een bij jou thuis op het eten uit en ga lekker koken voor ze. Deze verliezer mag ook wel de volgende categorie kiezen.

Stel je vrienden voor dit dilemma, drinkt die persoon een slok van haar drankje. Heb je ooit gelogen tijdens Spelletjes met je vriendinnen or Dare. Welke drie eigenschappen vind je het belangrijkst bij een vriend in. Als iemand uit de groep vriendinnen op het vrijgezellenfeest schuldig is aan een van de puntjes, vertel de waarheid … of doe wat ze je vragen.

  • Jan-Joost 04.08.2019 00:29

    Deze doe je in het eerste drankje van de gasten.

  • Giel 29.07.2019 00:17

    Necessary Always Enabled. Op de ene staat er wie de opdracht moet uitvoeren brunettes bijvoorbeeld en op de andere kant staat er wat je moet doen iets drinken, toosten,….