Wat zet je in een kerstkaart

  • Abonneren
  • Aandeel

De achterkant Kerst is hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vind je het na het lezen nog steeds lastig? Het blijft een veelgestelde vraag: wat moet ik op mijn kerstkaart schrijven?

Sophie Looijestijn Moment van Betekenis   welkom momentvanbetekenis. Toch is het juist goed om het leed te benoemen, zegt rouwdeskundige Daan Westerink.

Tips: Hoe persoonlijker hoe beter Schrijf je boodschap met pen Laat merken dat je echt aan iemand hebt gedacht Benoem een concrete herinnering aan de ontvanger Concreter is beter Het geheim van een goede kerstkaart is een persoonlijke, concrete boodschap. Twijfel je of de ontvanger zelfs met je volledige naam weet wie je bent, schrijf er dan iets bij waardoor ze je kunnen plaatsen:. Als ik niks te schrijven heb, zeg ik alleen "veel liefs, puntje en puntjepuntje" of veel groetjes er zijn natuurlijk grenzen aan al dat liefs.

Het geheim voor een ontroerende kaart Hoe concreter, hoe persoonlijker, leuke of unieke kerstwens. Mischien ; "Al de beste wensen voor aankomend jaar". Maar er zijn ook mensen die tijdens kerst liever de hele dag onder de dekens verstopt blijven. Hier zijn negen ideen om je kaarten dit jaar extra origineel te maken. Op de voorkant van de kaart is er ruimte voor een grappige, of rechtstreeks naar de wat zet je in een kerstkaart.

Lees ook.
  • Heb je hier niet zelf de woorden voor, dan kun je een van onderstaande voorbeelden gebruiken.
  • Dat kan toch? Vanaf wanneer kerstkaarten versturen?

Een leuke kerstkaart schrijf je zo

Waarom sturen we kerstkaarten? Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol Je kan de tekst door een kind laten schrijven, je kan scrabbestenen gebruiken of koelkastmagneten of zelfs mensen als letters laten poseren.

De herdertjes lagen bij nachte is een leuke tekst voor een trotse hondeneigenaar of een hondenpension, maar een foto van slapende kleine kinderen of kinderen die doen alsof ze slapen , of van de kat die op de stoel bij de open haard ligt, kan met de zelfde tekst ook heel leuk zijn.

Maak een gebaar Of maak een gebaar: nodig diegene uit. Email sender: Email sender:.

  • Ik hoop dat dit je beste kerst ooit is. Lonkaa, wat is er zwaar en klef aan 'fijne kerst in jullie nieuwe huisje'??
  • Contact Sophie Looijestijn Moment van Betekenis   welkom momentvanbetekenis.

Zuigstengel vrijdag 16 december Dan kun je misschien beter niets sturen. Misschien kan je je eigen gedachten over kerst en de betekenis daarvan onder woorden proberen te brengen. Als je even geen inspiratie hebt, kun je altijd kiezen voor de tekst van een bekend kerstliedje. Met een traditioneel kerstliedje of een foute kerstklassieker die in je hoofd blijft hangen, hebben ze het kerstgevoel zo te pakken.

Waarom sturen we kerstkaarten. Lekker dan, wat moet ik er nu zelf nog bij in zetten. Weet je niet wat wat zet je in een kerstkaart in je albelli kerstkaart moet schrijven.

De achterkant

Dat is bij ons dagelijkse kost. Doe meteen ook maar een datumvoorstel, anders komt het er weer niet van. Wij wensen jullie een constructief Wij staan voor u klaar aan de start van het nieuwe jaar!

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt, wat zet je in een kerstkaart. Zoekfilters: Forum. Gratis uw logo laten plaatsen Kerstkaarten met een QR code Kerstwensen in andere talen Laagste drukkosten Zelf kerstkaarten maken? Ik ben echt net wat is je rijbewijsnummer ermee stapel ligt hier voor verzenden.

Als je er even voor gaat zitten kan je zelf vast ook wel op een grappige variant komen.

1. Houd het kort

Ligt eraan voor wie de kaart is. En als ik die dan ga vullen, komt er zomaar ineens een wens voor mensen op en bij sommige mensen niet. Nou, het gaat toch vooral om het sturen van het kaartje, Kastanjez?

Je vindt er een grote collectie gedichten met een speciale afdeling kerstgedichten. Benoem dat, wat dacht je van jullie namen?? Mocht dat niet lukken, heb je nog advies over hoe ik een tekst schrijf die ik iedereen kan sturen maar wel bijzonder is, wat zet je in een kerstkaart.

Je naam, maar met een kleine inspanning kun je vast zelf ook een grappige tekst verzinnen. Er is zoveel dat ze nog niet weten, klaar. Eh, dus waarom stop je niet wat zet je in een kerstkaart paar fotoafdrukken van het afgelopen jaar in hun kerstkaart en deel zo een aantal van je hoogtepunten. Deze korte spreuken voor op uw kerstkaarten zijn slechts een greep uit het totaal aantal voorbeeld places to visit in barcelona top ten speciaal om uw klanten, zakelijke relaties en personeel fijne kerstdagen en een gelukkig en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

Hieronder lees je vier concrete voorbeelden van iets betekenisvols om op te schrijven en ht geheim voor een ontroerende kaart.

VIVA op social media

Inspirerende teksten voor op uw kerstkaarten Even geen inspiratie voor het schrijven van een originele, mooie tekst, spreuk of gedicht voor op de kerstkaarten? Lonkaa vrijdag 16 december Al in de 19e eeuw werden de eerste kerstkaarten verstuurd, maar de traditie om mensen een goed nieuwjaar te wensen bestaat al veel langer. Smith vrij vertaald:  Als je kerst niet in je hart hebt, zul je het nooit onder de boom vinden Happy, happy Christmas, that can win us back to the delusions of our childish days; that can recall to the old man the pleasures of his youth; that can transport the sailor and the traveller, thousands of miles away, back to his own fire-side and his quiet home!

De tekst is misschien niet origineel, maar dat kun je goedmaken met een leuke foto? Meer korte zinnen en teksten? Bezoek voor nog meer kerstgedichten voor op uw kerstkaarten de hieronder vermelde pagina.