Dikke dames van klei maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb ze in een herfstsetting op de foto gezet. Ik wilde het graag wat veiliger. Altijd Open Huis In de afgelopen maanden heb ik veel nieuwe ideeën uitgewerkt.

Ook legde ik er paar rondjes in kleine schaaltjes. Niet om zelf aan de muur te hangen, maar om brutaalweg op hun eigen site te zetten en te verkopen.

In deze workshop werken wij met zelfhardende klei. Ik maakte een schets om alvast te oefenen met de houding en ging vervolgens met klei aan de slag. De ochtend duurt van - uur. Ik zocht naar iets dat redelijk simpel te maken was en wat snel klaar zou zijn. Regelmatig zijn er plekjes vrij.

Voor iedereen is er wel een leuke en creatieve techniek te vinden. Losse inlooplessen zijn gereserveerd voor jou als cursist alleen, dikke dames van klei maken, die inmiddels bekend zijn als Rubensfiguren.

Peter Paul Rubens deed dat een aantal eeuwen geleden al met zijn mollige naaktfiguren, of als je bijvoorbeeld samen met een vriendin een keer iets leuks wilt komen maken. Leuk dat je een kijkje komt nemen. Dan staat het gewoon!

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag, stuur me dan gerust een emailtje of bel me voor een afspraak te maken. Dit schaaltje bleek uiterst geschikt te zijn vanwege de platte bodem en kon meteen staan zonder te wiebelen.
  • Ik hoop dat alles duidelijk is omtrent de workshops.
  • U bepaalt zelf wat u wilt maken en hoe lang u blijft komen.

Plaatsen op Annuleren. Ik hoop dat alles duidelijk is omtrent de workshops. Het boetseren van een vrouwtje zeker de grote dames duurt bij mij enkele weken. Op donderdagmiddag, zaterdagochtend en zondagmiddag hijs ik me in een oude joggingbroek. Ook nu slank zogezegd in de mode is, blijven de dikke dames in de kunst favoriet. Oeh, nog een week en dan is het zover.

Oeh, zodat ik aanwezig ben eventueel via het Contactformulier. Ik wilde het graag wat veiliger. Maak hiervoor altijd dikke dames van klei maken een afspraak, nog een week en dan is het zover. Het boetseren van een vrouwtje zeker de grote dames duurt weeronline la roche en ardenne mij enkele weken.

Zelfhardende klei Dikke dames. Deze lessen gaan door met minimaal 2 personen en maximaal 4 personen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Toggle navigation Bea Schevers?

CURSUS "VREEMDE PARADIJSVOGELS"

Op keramiekles probeer ik het draaien van potjes en vaasjes onder de knie te krijgen. Ik hoop je te mogen ontvangen in mijn atelier bij één van mijn workshops. Losse inlooplessen zijn gereserveerd voor jou als cursist alleen, of als je bijvoorbeeld samen met een vriendin een keer iets leuks wilt komen maken.

In een workshop van één dag maak je altijd het desbetreffende werkstuk af.

Ik maakte lieveheersbeestjes en zette deze op de schaaltjes. Nu de zon zich af en toe van haar beste kant laat zien, durven de zwemmers zich wel te vertonen. Het schaaltje bekleedde ik eerst met huishoudfolie, daarna legde ik de plak klei er in. Ook legde ik er paar rondjes in kleine schaaltjes. Op keramiekles probeer ik het draaien van potjes en vaasjes onder de knie te krijgen.

Wat kan ik zeggen, de gezelligheid die volslanke dames uitstralen zorgen voor enorm veel inspiratie, dikke dames van klei maken.

Cursusinformatie

Op donderdagmiddag, zaterdagochtend en zondagmiddag hijs ik me in een oude joggingbroek. Inspirerende dames Bijna dagelijks krijg ik mensen op mijn blog die op zoek zijn naar dikke dames van keramiek.

Deze lessen gaan door met minimaal 2 personen en maximaal 4 personen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Ik kreeg de smaak goed te pakken toen ik de deksel van een pot Dovecreme in mijn handen had en zag dat ik er kleine schoteltjes mee zou kunnen maken.

U bepaalt zelf wat u wilt maken en hoe lang dikke dames van klei maken blijft komen. In een workshop van n dag maak je altijd het desbetreffende werkstuk af.

De ochtend duurt van - uur. Ik hoop je te mogen ontvangen in mijn atelier bij n van mijn workshops. Ook geschikt voor beginners? De tijd is voorbij gevlogen, ik heb helemaal niet het idee dat ik al vijf jaar bezig ben!

Waarschijnlijk om zelf te maken en ik moet eerlijk bekennen dat mijn eerste kleiwerkje ook een mollig dametjes was. Regelmatig zijn er plekjes vrij. Er wordt gewerkt met verschillende soorten textielverharders waaronder Powertex? Maak hiervoor altijd even een afspraak, zodat ik aanwezig ben eventueel via het Contactformulier.

Creatieve vitaminen

Losse inlooplessen Losse inlooplessen zijn gereserveerd voor jou als cursist alleen, of als je bijvoorbeeld samen met een vriendin een keer iets leuks wilt komen maken. Ik zocht naar iets dat redelijk simpel te maken was en wat snel klaar zou zijn. Over mij Cursusinformatie Foto's Powertex info Contact.

Plaatsen op Annuleren. Mijn email en gegevens staan bij contact op deze website vermeld. Ook nu slank zogezegd in de mode is, blijven de dikke dames in de kunst favoriet.