harley fatboy custom te koop en ruim werkblad Ruime woonkamer met zithoek bij de haard aan de voorzijde van de woning en ruime  zitgelegenheid aan de achterzijde, uitkijkend over de tuin Bijkeuken met werkblad en kastruimte Verdieping Zeer ruime overloop met vide 5 Slaapkamers waarvan 4 ruime." />

Huis te koop roerdompweg zeewolde

 • Abonneren
 • Aandeel

Badkamer met douchehoek, wandcloset, wastafelmeubel met dubbele wastafel. Rondom tuin en een perceel weiland. Geplaatst op.

In de woonkamer kunt u genieten van diverse zithoeken, al dan niet bij  de open haard. Plan een bezichtiging Bewaar. Dit is gesplitst en de woning heeft een eigen bestemming, zijnde Wonen. Staat schilderwerk. Laag inkomen. Houten gordingen met dakpanprofielplaten dak. Merk: Daalderop.

Kortom: de ruimte van het buitengebied met de voorzieningen van de  stedelijke sfeer huis te koop roerdompweg zeewolde bereikbaar. Team for Life. Energielabel geschat. Rondom de woning een praktisch vormgegeven en verzorgde tuin met onder meer een zitkuil en diverse borders?

De keuken is voorzien van veel  opbergruimte en een vaste hoekbank.

 • In de andere richtingen liggen Almere en Amersfoort  binnen handbereik.
 • De woning is dan ook gedeeltelijk voorzien van  markiezen en aan de achterzijde kunt u de schaduw opzoeken in de nabijheid van één van  de bomen of op het terras onder de elektrisch bediende uitvalschermen.

Omschrijving

Van oorsprong hoorde deze woning bij de achtergelegen bedrijfsloods. Goudswaard Tandartspraktijk E A. Paardenschuur Deze schuur is gebouwd op een betonnen plaat waarop een stalen constructie met kunststof panelen. Aantal keer getoond gisteren. Aanvaarding in overleg.

Verdieping met twee grote slaapkamers en een luxe en moderne badkamer. Laag inkomen. Door de ligging in het groen geeft de woning met tuin optimale privacy voor haar bewoners. Paardenschuur Deze schuur is gebouwd op een betonnen plaat waarop een stalen constructie huis te koop roerdompweg zeewolde kunststof panelen. Vraagprijs Geplaatst op.

Verdieping met twee grote slaapkamers en een luxe en moderne badkamer. Huidige vraagprijs. Vanuit de woning uitzicht op eigen weiland, dus je kunt je eigen paard zien grazen!

Het gehele perceel  is omgeven door een hekwerk, daarnaast is de huisweide afzonderlijk omheind.

Meer kenmerken. Aantal keer getoond. Bouwjaar: Verhoging voor opstelling van wasmachine en droger. De keuken is voorzien van veel  opbergruimte en een vaste hoekbank.

Wielewaal 31

Toermalijn De. Rondom tuin en een perceel weiland. Personen per huishouden gem. Perceeloppervlakte 7. Plafond met inbouwverlichting.

Merk: Brink. Met kinderen. De woning biedt van alle kanten zon. Merk: Daalderop. Praktisch vorm gegeven en met zorg uitgevoerd. Prachtig gelegen midden in de tulpenvelden, mooie ruime vrijstaande woning met inpandige garage. Roerdompweg Over JAAP. Brochure op aanvraag.

Oostergo 8

Plan een bezichtiging Bewaar. Populaire steden. Deze woning is gelegen in de buurt Middengebied Voorziening supermarkt.

Houten gordingen met dakpanprofielplaten dak. De keuken is voorzien van veel  opbergruimte en een vaste hoekbank.

Dit is gesplitst en de woning heeft een eigen bestemming, zijnde Wonen.

 • Neline 09.10.2019 20:05

  Roerdompweg

 • Reggie 15.10.2019 10:01

  Aangeboden huurwoningen. Geplaatst op.

 • Jarco 14.10.2019 19:01

  Vraagprijs Geplaatst op.