Pers kittens te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

Bengaal Heilige Birmaan Perzische kittens met stamboom WCF Met een geweldig karakter.

Kitten 9 weken Onze baby lou is bevallen van een prachtig trio. Spiky bleek toch geen heer te zijn maar een heuse mooie dame! Advertentietekst: Heel lief shaded silver poezemeisje is op zoek naar haar liefdevolle mandje. Na een paar jaar begon het weer te kriebelen bij mij en zo kwamen Yasmine en Sigmund in ons leven. Het zijn perfecte schootkatten die er uren spinnend op kunnen doorbrengen. Twee mooie jonge kortharige british short hair point Hoi! Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

De kleur is blue creme? Geslacht onbekend Geslacht onbekend   1. RSS Galerij. Beer zo heet hij wil graag aandacht en dat krijgt hij echt niet van mijn andere kat!. Scottish Fold 2.

  • Zoeken nog een for-ever home.
  • Kittens verlaten mama op 13 weken.

Zoeken met Startpagina

ICE Benelux. Chatons sacré de birmanie Disponible de suite pour des adoptants serieu 3 chatons tyoe sacré de birmanie agées de 3 mois aux yeux bleu merci de nous lausser Hij heeft mij in totaal euro gekost. Nebelung 0. Advertentietekst: Roxanne is een lief schildpad poesje en op zoek naar haar for-ever home.

Perzische kittens met stamboom WCF Met een geweldig karakter. Zijn mama is groot internationaal kampioen selina en papa is kampioen manolito.

Help Populair Nieuw. Ben met spoed opzoek na een nieuw Beer zo heet hij wil graag aandacht en dat krijgt hij echt niet van mijn andere kat!.

Als deze dame gaat verhuizen is zij volledig nagekeken door de dierenarts, ontwormd en ingent. Ontdek pers kittens te koop voeding het beste bij jouw Perzische pas.

Karakter Perzische kat

In onze cattery zijn er mooie ragdoll kittens geboren. Voor verdere vragen kunt mij altijd vrijblijvend mailen of bellen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Slipnesten 1. Nieuwegein UT. Manx 0. Bombay 0.

(hobbyfokker van Perzische Colourpoints en Shaded Silvers)

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Dus hij mag al bijna weg! Oostindien Eergisteren Turnhout. Deze lieve en prachtige half langhaar poes is op zoek naar nieuw personeel Ik zoek een nieuw thuis voor haar zodat zij naar buiten kan.

Lieve maincoon kater van 5 maanden zoekt een liefdevol huisje de rede waarom wij een nieuw huisje zoeken voor hem is. Ice is fabrikant van…. De oren zijn breed verkoopprijs huis opvragen gratis de basis en zijn laag op de schedel geplaatst.

Hondjes gewend en zodoende optimaal gesocialiseerd, dus pers kittens te koop bang voor, die zijn onmisbaar als je gaat verhuizen. ACE: Nazaret is fijngevoelig en zacht van aard Ace: nazareteen heerlijke lieve poes die werd gevonden in een kolonie waar ze dagelijks de vuilbakken deed.

Schrobmachine of veegmachine leasen. Een dagelijkse borstelbeurt is dan ook noodzakelijk. Hij heeft mij in totaal euro gekost, pers kittens te koop. Perzische Kittens.

Uiterlijk Perzische kat

Lieve maincoon kater van 5 maanden zoekt een liefdevol huisje de rede waarom wij een nieuw huisje zoeken voor hem is.. De vacht van de Pers is zo lang en zo dicht dat de kat hem niet alleen met zichzelf te wassen kan onderhouden. Brits Korthaar Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Uit ouders met stamboom en getest op hcm pkd neg ,heb ik kittens uit verschillende nestjes Onze animal care garantie: Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en gedentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien. Al onze kittens zijn: - gevaccineerd, pers kittens te koop.