You raise me up nederlandzingt

  • Abonneren
  • Aandeel

Nederland Zingt: Wij danken U. Maakt niet uit hoe je denkt en wat voor huidskleur je hebt. En Hij was er!

Wat een troost en het bewijs is dit voor ons, dat Jezus op DAT moment bij hem was!!! En daarna naar bed en danken voor de dag en mensen die in de moeilijkheden verkeren. Nederland Zingt: God enkel licht. Nederland Zingt: O God, die droeg ons voorgeslacht. We left Holland in and I was just a small boy but remember going to church every Sunday and had a very religious upbringing,and over the years reading and on the news how far left an promiscuous many have become made me wonder what happened to the country I Remembered to be a Christian based country, so after listening to this and other programs like this restores my faith in the love I will always have for my homeland makes me desire to finely return for a visit..

Schitterend lied om te horen en te spelen. Dan zullen de zalen ook vollopen. All the glory to the Lord Jesus Christ. Zonder bekering en geloof in Jezus komt iemand niet in de hemel bren. Eens zul je hem weer zien.

O Naam aller namen, aan U alle eer.

Upload your own music files

Zijn Woord zegt ook, wanneer je één gebod overtreedt, overtreed je ze alle tien. De Heere is geweldig naar ons nederige mensen toe. Maar dan bekruipt mij het gevoel van verdriet. Je verre neef 3rd cousin 1x removed Elle Wiltjer uit Groningen-stad. Thank you Nederland Zigt Dag.

  • This song also help me to learn Dutch language.
  • Dan droogt U mijn tranen, U noemt zelfs mijn naam.

Komende concerten. Ik he het gewoon paar dagen en weken erg moeilijk. Ieder avond even genieten van een nieuwe mail? Die trouwens alleen voor de Joden is, kippenvel. Zie uw antwoord met belangstelling tegemoet. Zonder Hem is het leven zinloos!

Meer meldingen in deze omgeving

Ik geniet hier van. Wij willen niet Hem verlaten. God bedoelde het zo niet. Dan zullen de zalen ook vollopen.

Dank je wel voor het delen. Heb er ook veel emotie bij Wat een prachtig lied is dit. In dit lied wordt gezongen en waardoor ik dus met tranen in de metro zat: De toekomst is zeker, eindeloos goed. Wat een prachtige stem heb je. Ik kan er niet van loskomen van zulk een mooi gegeven en bezongen.

Psalm 42 vers 1,3 en 5 vers 1 en 5 bovenstem Sint Maartenskerk Zaltbommel. Dit lied bemoedigt mij echt heel veel. Hans, Ik ben 76 jaar jong en ben ook active in het ontwerpen van huizen en meubelmakers werk in mij werkplaats, ik dank the Heer elke morgen als Hij mij een extra dag schenkt, mijn moeder overleed op the dag dat zij jaren geleefd had He Loves YOU!!!!!!

U hebt een prachtige stem. De Heere zal voor ons zorgen. Deze tekst doet iets, ja eindeloos goed"  Echter is die toekomst die wij voor ogen hebben wel echt zo eindeloos goed, ook vanuit Belgi. En hoe het lied 'Ik zal er zijn' dat jaar een belangrijke rol speelde in zijn leven.

Groet Barend You raise me up nederlandzingt Ad schreef: Geen bericht maar een vraag betreffende cd "Onderweg", you raise me up nederlandzingt. Wat een prachtig lied zingen al de gelovigen samen in "Nederland zingt" Velen zijn ontroert bij de woorden: De toekomst is zeker, blijkt dat in de moncler jassen dames zwart zowel 'linkse als 'rechtse partijen hier hetzelfde in kunnen staan en gezamenlijk ten strijde trekken tegen de 'gevestigde orde'.

Warme groetjes en nog veel intense samenzang. Zker voor herhaling vatbaar.

Een plek waar je het een en ander over mij te weten kunt komen

Elke keer wanneer ik 'm afdraai lijkt ie mooier te worden. Dat moet "levend in je zijn", om er iets van te ervaren. De dag van de zon zegt Rome in een kerkblad.

De dag van de zon zegt Rome in een kerkblad. Psalm 42 vers 1,3 en 5 vers 1 en 5 bovenstem Sint Maartenskerk Zaltbommel.

Maakt niet uit hoe je denkt en wat voor huidskleur je hebt.