Amsterdam dance event ticketswap

  • Abonneren
  • Aandeel

Features Prijzen Contact Backstage Lost your ticket? We maken een prijs op maat, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Hoeveel tickets worden in totaal aangeboden?

Op deze manier ontstaat een sociale controle en zien kopers of een aanbieder betrouwbaar is. Scan je een locker-ticket, dan komen de codes van de locker in beeld. Aan het begin van de week worden ruim 22 duizend tickets voor de evenementen uit de monitor gezocht. Awakenings is inmiddels gestart met de integratie van TicketSwap op hun eigen website.

TicketSwap bewijst zich als platform voor tweedehands tickets. Neem dan contact met ons op.

Je kan promotor-captains aanwijzen die live inzicht hebben in de resultaten van een deel van de promotors, amsterdam dance event ticketswap. Soms heb je tientallen leveranciers nodig voor je event. Gebruikers met een oproepje krijgen per mail bericht als er een ticket voor dat evenement is geplaatst.

Een gastenlijst van 10 of van mensen, naar aanleiding van vele verzoeken van Belgen op Nederlandse festivals die kaarten wilden kopen of juist hun kaartjes wilden verkopen. Scan je een locker-ticket, dan komen de codes van de locker in beeld!

Maar dat is puur vraag-en-aan bod kwestie natuurlijk. Lost your ticket? Amsterdams festival Parels van de Stad maakt line-up bekend.
  • We helpen echt een probleem op te lossen waar mensen tegenaan lopen en dat waarderen ze heel erg. Eventsave heeft lockers met een digitaal slot.
  • Voor lockers werken we onder andere samen Eventsave.

Buy or sell tickets for

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht. Dockyard heeft tijdens Amsterdam Dance Event meer dan Leveranciers en medewerkers Soms heb je tientallen leveranciers nodig voor je event. Om dat op te vangen sturen we inmiddels een sms als de kaarten verkocht zijn, zodat mensen echt goed op de hoogte zijn.

Aan elk ticket-type kan bijvoorbeeld een ander polsbandje gekoppeld zijn.

  • Onderstaand overzicht geeft inzicht. DJB vroeg Ober om in het kort uit te leggen wat het grootste verschil is met Marktplaats of andere platformen waar kaartjes onderling worden verhandeld.
  • Published: 19 October

Wil je tickets verkopen via iHaveGotATicket. Toggle navigation! Van Beusekom geeft aan zelf ook niets te verdienen aan TicketSwap. Op sommige events kunnen bezoekers via iHaveGotATicket een locker in mini dealer den haag voorverkoop kopen. Aangeboden tickets  Aan het begin van de week worden ruim 22 duizend tickets voor de evenementen amsterdam dance event ticketswap de monitor gezocht.

Zo is er een veilige transactie van het e-ticket. Zo ook aanbieder Paylogic.

Woensdag 17 oktober // amsterdam dance event 2018

Published: 19 October Onderstaand overzicht geeft inzicht. Sinds kort is TicketSwap ook online in België, naar aanleiding van vele verzoeken van Belgen op Nederlandse festivals die kaarten wilden kopen of juist hun kaartjes wilden verkopen.

Wij vinden het vervelend dat mensen voor woekerprijzen bij onze feesten naar binnen komen en de avond met een naar gevoel beginnen, omdat ze het dubbele hebben betaald van de rest van de mensen die er rondlopen.

Je kan promotor-captains aanwijzen die live inzicht hebben in de resultaten van een deel van de promotors! We hebben zo veel goede reacties gehad van alle kanten, zowel van gebruikers als evenementenorganisaties en ticketbedrijven.

Dat is makkelijk te verhelpen via TicketSwap. Voor iHaveGotATicket is dat geen probleem! Evenementen van Awakenings, 470), amsterdam dance event ticketswap.

16 oktober 2019

Van Beusekom keek met zijn team ruim een jaar de kat uit de boom. De geschatte omzet van de reeds verkochte tickets is ruim duizend Euro. Zo ook aanbieder Paylogic. TicketSwap is een website waar particulieren veilig tweedehands tickets kunnen kopen en verkopen. All stories Bookmarks Trending.

Kortingscodes en promotors iHaveGotATicket heeft een uitgebreid systeem voor kortingscodes en promotors. Dat was de aanleiding voor TicketSwap. Na het plaatsen van de advertentie krijgt de verkoper een eigen verkooppagina.

Het afrekenen gaat gemakkelijk via iDeal en tickets mogen niet amsterdam dance event ticketswap dan procent van de aankoopprijs kosten? Dus als je de kaart dan zelf gebruikt, amsterdam dance event ticketswap, organisaties en aanbieders van tweedehands tickets lijkt hiermee zijn weg te vinden. De geschatte omzet van de reeds verkochte tickets is ruim duizend Euro. Je kan promotor-captains aanwijzen die live inzicht hebben in de resultaten van een deel van de promotors.

Ook gaat er een waas op voorruit auto uit op de dag voor het feest als je kaart amsterdam dance event ticketswap niet is verkocht. Nauwere samenwerking tussen reguliere aanbieders van tickets, moet het ook van de site af worden gehaald zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

How Ticketswap works

Tickets mogen voor maximaal procent van de verkoopwaarde worden verkocht. DJB vroeg Ober om in het kort uit te leggen wat het grootste verschil is met Marktplaats of andere platformen waar kaartjes onderling worden verhandeld. Omzet Evenementen van Awakenings, Amsterdam Music Festival en Loveland behoren tot nu toe tot de meest verkochte evenementen.

Voor iHaveGotATicket is dat geen probleem. Op TicketSwap hebben kopers en verkopers verplicht een Facebook account nodig. Tot nu toe is hij erg tevreden met de gang van zaken.

  • Jimmy 27.09.2019 04:23

    Sinds kort is TicketSwap ook online in België, naar aanleiding van vele verzoeken van Belgen op Nederlandse festivals die kaarten wilden kopen of juist hun kaartjes wilden verkopen.