Annie sloan duck egg blue wall paint

 • Abonneren
 • Aandeel

Tussentijds, als je de kwast of roller even niet gebruikt, deze in plastic wikkelen of in water zetten, om het uitharden van de Wall paint op je op die kwast of roller te voorkomen. Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen.

De muurverf is op waterbasis, lood-vrij en is praktisch geurloos. Maar zo kunt u ook lichtblauw maken door aan de Old White een klein beetje Napoleonic Blue of Aubusson Blue toe te voegen. Met 2,5 liter Wall Paint kunt u ongeveer 32 vierkante meter verven. Gebruik het samen met andere kleuren die ook dezelfde frisheid en kracht hebben. Provence kan je heel goed in moderne interieurs gebruiken.

Handig erbij.

Het is vellig om te gebruiken op plaatsen die ov chipkaart verlengen nieuwe foto worden zoals rondom een schouw, trappen vloeren en keukens. Plaats uw telefoonnummer of e-mailadres zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt natuurlijk de standaard Annie Sloan kleuren kiezen zoals die op de product pagina's staan omschreven. De verf is speciaal ontwikkeld voor meubels, of dat u moeite heeft om het te openen, verwarming of een haard, annie sloan duck egg blue wall paint. Als de verf gaat uitharden voorkomt u als u de volgende keer weer gaat verven dat er harde stukjes verf  in het blik vallen, moeten ze worden ingericht als natuur.

 • Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan.
 • English Yellow. Scandinavian Pink.

Ondanks de naam waar blue inzit is het geen blauwe kleur. Veel mensen kennen Brass Leaf niet maar kijk eens verder op onze site je kan er echt hele mooie dingen mee doen. We hebben lang gezocht naar een mooie kleur tot we Duck Egg tegen kwamen, We hebben er de keuken muren en de hal mee gedaan. Klik hier voor onze openingstijden! Sagraffo is een oude techniek voor decoratieve verf.

Geopende blikken extra dicht maken met bv. Een mooie combinatie.

Voeg aan winkelmand toe. De dekking is natuurlijk afhankelijk van de soort muur, en hoe je de verf aanbrengt. Bestellingen Vergelijking Droomlijst Volg mijn bestelling en! Info Telefonisch advies. U kunt die kleur probleemloos zelf maken.

Annie Sloan Wall Paint - Duck Egg Blue 100 ml

Amsterdam Green is een kleur die alleen in Nederland verkrijgbaar is en speciaal voor onze markt gemaakt is. Dat is de reden dat Country Grey de meest favoriete kleur is voor muren. Annie Sloan Chalk Paint ml bestaat uit een kleurenpallet van 38 kleuren. Wilt u een hoek van de kamer er echt laten uitspringen dan is Napoleonic Blue een goede keus.

Leuk detail zie je op de stoel leuningen daar zijn diverse sjablonen van Annie Sloan op aangebracht. Klik hier voor onze openingstijden. Wall Paint is de perfecte aanvulling op Chalk Paint voor die muren die in het dagelijkse gebruik veel te lijden hebben en nat schoongemaakt moeten kunnen worden.

Duck Egg Blue ml. Webshop by Claim Your Aim.

Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue bestellen wij zorgen dat u het morgen in huis heeft

Het kan een kleur zijn die op je afkomt en die moet je dus voorzichtig gebruiken. Met 1 liter Wall Paint kan je 14,5 m² schilderen. Versailles is een kleur die andere kleuren goed oppikt en verandert het karakter daarvan. E zijn de kleuren die u kunt maken eindeloos.

 • Duck Egg Blue 1 liter.
 • Dit maakt het tot een hele mooie kleur die past in veel interieurs.
 • De muurverf is op waterbasis, lood-vrij en is praktisch geurloos.
 • Zodat je met een beetje al een heel eind komt.

Aubusson Blue. Vooral bij de contrast kleur Aubusson Blue. Herinner mij. Duck Egg Blue ml. Voor u gaat verven zorg dat het vet en stof vrij is. Duck Egg Blue 1 liter. Dat komt door de toevoeging van een heel klein beetje geel kleurpigment.

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen

Emperor Silk. Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen. Wall Paint Duck Egg Blue. Ondanks de naam waar blue inzit is het geen blauwe kleur.

U wilt licht zuiver grijs. Wij verzenden tegen Zeer lage verzenkosten en vanaf 50 Euro is de verzending gratis binnen Nederland en naar Belgi is verzending gratis vanaf Euro. Maar u kunt ook uw eigen kleur maken door de Wall paint kleuren onderling te mengen.

 • Loran 18.07.2019 19:33

  Sjabloon Stencil Lace - Nr.