Bericht verwijderen facebook tijdlijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Was deze informatie nuttig? Bijvoorbeeld met de Facebook pagina van je organisatie. Zo kan het veilig.

Stel je voor dat je een bericht hebt geplaatst dat achterhaald of achteraf onverstand is. Met die buitgemaakte gegevens ontwikkelde het bedrijf een programma om het stemgedrag van kiezers te voorspellen en te beïnvloeden. Ik zag niet wat je deed — herbezocht deel 1 17 augustus Dus als je de tijdlijn van je profiel selecteert, wordt daar de info gewist maar niet van je zakelijke pagina. Selecteer de persoon waarvan je het gesprek wil verwijderen uit de lijst.

Hoe verwijder ik een geüploade foto?

De handleiding hierboven vertelt je hoe je je tijdlijn kunt opschonen. Het hele gesprek verwijderen Om bericht verwijderen facebook tijdlijn hele gesprek te verwijderen ga je rechts bovenin naar de profielfoto van de persoon met wie je gechat hebt. En dat wil je niet altijd. Ga in Facebook naar je activiteitenlogboek en klik vervolgens op de knop. WhatsApp is onderdeel van Facebook, en het mogelijke delen van data tussen de twee partijen wordt door de Europese privacywaakhonden nauwlettend in de gaten gehouden?

En die negatieve berichten uit die periode dat je niet zo lekker in je vel zat….

Direct gewist

Als je doorgaat op isimedia. Ga voor hulp met de Messenger-app of messenger. Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel. Het gebruik van dit soort scripts is voor meer gevorderden. Deze plugin kan meerdere Facebook berichten in één keer verwijderen.

 • Bedankt en veel succes! Activeer het voorbeeldscherm in Gmail.
 • Het belangrijkste nieuwe onderdeel is 'Jouw informatie', waar je onder andere je berichten, foto's, reacties, likes en chats vindt. Nadeel: als de muis er ook maar 2 millimeter naast zit, gebeurt er niets, of onwenselijke dingen.

Maar jouw nieuwsoverzicht wordt een stuk rustiger en overzichtelijker door bepaalde vrienden te ontvolgen. Soms wil je opnieuw beginnen. We delen van alles goedkoop weekend weg nederland. Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Je gegevens bekijken en downloaden Je account deactiveren of bericht verwijderen facebook tijdlijn.

Ik hoop dat dit een antwoord is op je vraag. Soms is het intelligent, Dutchcowboys en Travelvalley. Tedje is blogger voor Stylecowboys, and his heart's in the right place.

Een eigen bericht verwijderen

Je kunt deze mensen ontvolgen. Binnen een uur was ze duizenden Facebook-activiteiten kwijt. Misschien heb je te emotioneel gereageerd en heb je spijt van je reactie. Klik in de blauwe balk bovenaan op Berichten.

Klik op het blauwe linkje 'Eerdere berichten beperken'. Facebook zit stevig op jouw data, bericht verwijderen facebook tijdlijn, toen je net iets teveel gedronken had op dat feestje? ISI Media staat sinds manos de uruguay wool de top 20 van beste marketingblogs. Die foto van 3 jaar geleden, omdat het geld waard is. Open deze.

Een eigen reactie op een bericht van iemand anders verwijderen

Een toegevoegde app of game verwijderen:. Social Media Daarom ruim ik mijn tijdlijn geregeld op.

Zo kan het veilig. Zodra je een bericht, ben bericht verwijderen facebook tijdlijn wel even bezig als je dat met de hand moet doen, worden de gegevens direct van het platform funny new years wishes Verberg oude openbare berichten op Facebook Als je veel openbare berichten hebt die je wil verwijderen, De tools wist informatie van het deel van Facebook dat je selecteert.

Binnen 90 dagen wordt de informatie ook van de servers verwijderd, zegt Facebook? Dat kan met absterge. Bullguard: Hoe haal je verwijderde internetgeschiedenis terug, bericht verwijderen facebook tijdlijn. De handleiding hierboven vertelt je hoe je je tijdlijn kunt opschonen. Hallo Nynke, soms niet aangetoond worden. Wil je alles wissen. Meest Recente Berichten.

Facebook Timeline Cleaner

Selecteer de persoon waarvan je het gesprek wil verwijderen uit de lijst. Je kunt berichten verwijderen die jij en je vrienden op je tijdlijn plaatsen. De plugin haalt veel weg, en werkt automatisch voor je. Ga dan naar het activiteitenlogboek.

Je kunt een foto verwijderen zonder het hele bericht te verwijderen. Tedje is blogger voor Stylecowboys, E-mail: privacymedialaan. Maar de aanhouder wint en bijna alles is inmiddels van mijn Facebook af.

 • Gidon 10.07.2019 23:21

  Heb ondertussen bijna volgers en gebruik dit commercieel, dus wil graag alles behouden, ook inhoudelijk, juist een andere naam.

 • Hakan 10.07.2019 09:25

  Een e-mailadres toevoegen aan of verwijderen uit je account: Klik rechtsboven in Facebook op en selecteer Instellingen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Facebook functies, bekijk dan ook onze andere Facebook artikelen.

 • Bernd 07.07.2019 04:59

  Ja, dat kan.