Economie examen het is maar een spelletje

  • Abonneren
  • Aandeel

De schol wordt duur betaald 2. Politiek paait paupers 4.

Nederlandse staatsschuld op de helling. Arbeidsmarkt in beweging 2. Benzineprijs onder vuur 2. Lagere inkomstenbelasting, altijd goed! OESO waarschuwt voor inflatie 7.

Inflatie moet bestreden worden. Regering en oppositie botsen bij ….

De school als voorzichtige onderneming. Met een fiets verdien je iets. Sparen door te lenen 3. Kritiek op de Europese aardappelmarkt 4. Belast sms-en 8. Wie zorgt er voor de zorgkosten. De Europese Unie en de wereldhandel.

Ups en downs in de staatsschuld.

Begrotingsspel

Niet zo super normering. Werklozen stromen in en uit 2. Betaalbare zorg of zorg om betaalbaarheid? Is de koe gek of de consument? Huis en hypotheek 5. Begroting collectieve sector vergrijst.

Olieprijs werkt als een olievlek. Een sterk staaltje protectionisme 8. De prijs van voetbal 2. Schipperen naar Schierland. Sterke euro maakt eurolanden zwak. Accijnzen, de grens bereikt.

Economie 1

Fiscus en woning 7. Gezondheid is munitie in vleedoorlog met de VS. De kunst van verzekeren 2. Oh, die belastingen

Renovatie van de markt voor huurwoningen. Hoe verdelen we het inkomen? Conjunctureel herstel in fasen 3. Rem op roken informatieboekje. Dat kost energie 6. Meer armoede in een rijker land.

Sombere toekomst bankbiljet. CBP: pas op met uitgeven van meevallers. Regionale verschillen in consumptie. Hoe reëel wordt de crisis?

Olieprijs werkt als een olievlek. Verhoging indirecte belastingen …. Bevriezen in Japan, ontdooien in IJsland 6. Sein op rood Je naam. Olie te goedkoop normering. Vitaminen voor de Nieuw-Zeelandse … normering.

Een eigen huis 2. Kleine verschillen, grote verschillen 4. Koffie verkeerd?

Zijn er nog mobiele …? Help, de inflatie neemt toe. Welvarend Drenthe 5.