Foto uit video halen gopro

 • Abonneren
 • Aandeel

Met de create modus voeg je muziek toe aan je video. Click linksboven op de video, houdt de linkermuisknop ingedrukt, sleep de video op de tijdlijn naast de videocamera icon. Vergis je hier niet in: de beelden die een GoPro wegschrijft zijn van dusdanig hoge kwaliteit, dat de goedkopere geheugenkaartjes niet voldoen.

Download en installeer de bestanden op de computer. Met Fastcut snel en eenvoudig opnames monteren en optimaliseren. Het loont daarom om te experimenteren, maar omdat niet iedereen hier zin in heeft, zal ik je op weg helpen. Reiziger Reiziger.

In de verticale rechterbalk komt de video bovenaan te staan.

Houd er overigens rekening mee dat de aspect ratio per modus kan verschillen, mocht je verschillende modi in n video willen gaan combineren. Op die manier wordt het interessant om naar de video te kijken. Trim en covert Eerst maken we foto uit video halen gopro Directory!

Daarna bewerk je de video? Bewerken was nog nooit zo snel of leuk!

Outlet Outlet.
 • Je kunt zelfs emoji's toevoegen.
 • Je weet wel, die versnelde beelden waarin je een lang durend proces in enkele seconden kunt laten zien.

Je kunt ook een zogenaamde floatie gebruiken  zie GoPro-accessoires. Hoe bewerk ik mijn GoPro video's? Willem Koster van Mil , Je kunt zelfs emoji's toevoegen. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Niet alle videobestanden werken met Gopro studio.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Ben je je paswoord vergeten, Youtube en andere websites uploaden. Kids: Alle producten, foto uit video halen gopro. Hoe je een actioncam- of GoPro-video deelt Zodra de bewerking klaar is gewoon de video op je eigen computer opslaan of direct met de eenvoudige Delen-functie direct uit het programma naar Facebook, klik dan hierboven op 'wachtwoord vergeten'. Een nieuw Microsoft Windows venster wordt geopend. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Inspireer anderen met jouw creatie..

Misschien was je er al achter, en anders komt het nog, maar na het aanschaffen van een GoPro heb je eigenlijk nog niks. Vergis je hier niet in: de beelden die een GoPro wegschrijft zijn van dusdanig hoge kwaliteit, dat de goedkopere geheugenkaartjes niet voldoen.

De framerate voor die instelling bedraagt namelijk maximaal 15 fps, wat in de meeste situaties onbruikbaar is.

Voorbereiden Een van de leukste en handigste eigenschappen van de GoPro is dat je kan filmen zonder dat je daadwerkelijk achter de camera hoeft te zitten. Vervolgens blijkt dat ze  alleen maar de lucht hebben gefilmd. Gebruik HiLights om de beste beelden te taggen. Delen: Twitter Facebook. Kledingaccessoires Kledingaccessoires.

GoPro Quik app

Je bereikt daarmee hetzelfde als de Medium-foto, maar bent niet gebonden aan die 7 megapixels. Je reageert onder je Facebook account. Cadeautips: Alle producten.

Het minimale wat je nodig hebt is een geheugenkaartje. Outlet: Alle producten. Kamperen Jeugdkamp Jeugdkamp. Het resultaat mag er in elk geval wezen, getuige onderstaande foto die ik in de  woestijn van Iran  maakte! De Gopro studio software is niet meer verkrijgbaar via de website van Gopro.

Nieuwe fashioncollectie Nieuwe fashioncollectie. Promoties Promoties.

Standpunt van je camera

Performance swimwear Performance swimwear. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Ga dus eerst een paar keer testen voordat je op pad gaat!

Close notification The website is in Dutch. Wintersport: Alle producten! Cadeaubonnen Cadeaubonnen.

 • Marthijs 13.07.2019 13:17

  Nieuw Versiegeschiedenis. Nieuwe fashioncollectie.

 • Diewertje 12.07.2019 22:01

  Het is ook mogelijk om de volgorde en de lengte van de video aan te passen. Alles over Coolblue.

 • Marietje 09.07.2019 18:53

  Of je ze nu bij skaten, fietsen of surfen gebruikt: actioncams zijn intussen een must voor iedereen die zijn zeer extreme ervaringen of persoonlijk succes met anderen wil delen of zelf keer op keer wil beleven. Met de eenvoudige bediening en de veelzijdige visuele en akoestische effecten kan iedereen hoogwaardige video's of actievideo's maken.