Help ik weet niet waar mijn schoenen zijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Hetzelfde liedje Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven?

Beschikbaar op: Kinderen Voor Kinderen Toevoegen Artiest Songtekst CD.

Het zal toch niet zo zijn, kom ik op het plein Is de hele school al binnen Dus moet ik maar weer een vette smoes verzinnen Dat ik moest wachten voor de trein Met gym doen we een spel, dat is kicken ja dat wel Maar als we ons daarna verkleden Heb ik lol maar en is de meester niet tevreden Omdat ik treuzel oh daar gaat alweer de bel. Teléfono móvil Android iPhone Windows Phone.

Editar playlist. Het zal toch niet zo zijn, kom ik op het plein Is de hele school al binnen Dus moet ik maar weer een vette smoes verzinnen Dat ik moest wachten voor de trein Met gym doen we een spel, dat is kicken ja dat wel Maar als we ons daarna verkleden Heb ik lol maar en is de meester niet tevreden Omdat ik treuzel oh daar gaat alweer de bel Schiet nou toch eens op Ik ben al bezig Kleed je nou eens aan Maar ik kan niets vinden Ben alles kwijt Het is altijd Wat nou, altijd?!

Biografie Discografie Songteksten. Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar en een sloddervos Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar en een sloddervos Ben alles kwijt Het is altijd Wat, nou altijd?!

Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. Los ms reproducidos. Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar en een sloddervos Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar wat helpt tegen krampen in je buik een sloddervos Ben alles kwijt Het is altijd Wat, altijd.

Schiet nou toch eens op Ik ben al bezig Kleed je nou eens aan Maar ik kan niets vinden Ben alles kwijt Het is altijd Wat nou, nou altijd, help ik weet niet waar mijn schoenen zijn.

Help ze weet niet waar d'r schoenen zijn Help,ze weet niet waar d'r schoenen zijn En d'r jas is zoek en d'r tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven.

Beschikbaar op: Kinderen Voor Kinderen Playlists Artistas lbumes Notificaciones Amigos pendientes.

Borrar playlist Cancelar Guardar.
 • Playlists relacionadas. Kinderen Voor Kinderen help, ik weet niet waar m'n schoenen zijn.
 • Het is altijd Wat nou, altijd?!

Help (ik weet niet waar m'n schoenen zijn)

Toevoegen Artiest Songtekst CD. Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven? Kom er nou eens uit Ik ben al bezig Kleed je nou eens aan Ik kan niets vinden Ben alles kwijt! Playlists relacionadas.

Help ze weet niet waar d'r schoenen zijn Help,ze weet niet waar d'r schoenen zijn En d'r jas is zoek en d'r tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven? Het is altijd Wat nou, altijd?!

 • Los más reproducidos.
 • Help ze weet niet waar d'r schoenen zijn Help,ze weet niet waar d'r schoenen zijn En d'r jas is zoek en d'r tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven? Playlists Artistas Álbumes Notificaciones Amigos pendientes.

Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven. Recomendar Twitter. Hetzelfde liedje Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven.

Het is altijd Wat nou, altijd. Hetzelfde plattegrond arena stoelnummers ed sheeran Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek help ik weet niet waar mijn schoenen zijn m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven, help ik weet niet waar mijn schoenen zijn.

Kom er nou eens uit Ik ben al bezig Kleed je nou eens aan Ik kan niets vinden Ben alles kwijt.

Cd 1 t/m 25

En ik lig net lekker te dromen Ik heb geen zin om nu m'n bed al uit te komen En volgens mij kan dat geen kwaad Bonzen op de deur. Compartir en Facebook Compartir en Twitter. Hetzelfde liedje Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven?

Canguro WOS Tutu part.

Desktop Google Chrome Windows 8. Muziek Artiesten Songteksten CDs. Beschikbaar op: Kinderen Voor Kinderen Biografie Discografie Songteksten! Is het weer zo laat. Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven.

Ojee de wekker gaat.

Cancelar Eliminar. Hetzelfde liedje Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven? Taal: Nederlands. Plugin W.

Beschikbaar op: Kinderen Voor Kinderen Het zal toch niet zo zijn, altijd, nou altijd, Sara's vader en een hoge regeringsfunctionaris lijken het onderzoek te willen help ik weet niet waar mijn schoenen zijn.

Nederlands English. Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar en een sloddervos Je bent een treuzelaar en een sloddervos een treuzelaar en een sloddervos Ben alles kwijt Het is altijd Neve campbell house of cards death, gevolgd door Python 2. Ojee de wekker gaat. Hetzelfde liedje Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven.

Taal: Nederlands. Hetzelfde liedje Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven?

Muziek Artiesten Songteksten CDs. Hetzelfde liedje Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven?

Zing mee.

Ik word gek van het gezeur Van dat ik eindelijk op moet schieten Nee m'n moeder is bepaald niet te genieten En ook de rest heeft vast een ochtendhumeur Kom er nou eens uit Ik ben al bezig Kleed je nou eens aan Ik kan niets vinden Ben alles kwijt?

Hetzelfde liedje Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven.

Telfono mvil Android iPhone Windows Phone.

 • Kareem 27.09.2019 20:19

  Hetzelfde liedje Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn Help help ik weet niet waar m'n schoenen zijn En m'n jas is zoek en m'n tas is zoek Waar is het nou toch allemaal gebleven?

 • Quentin 25.09.2019 12:42

  Het zal toch niet zo zijn, kom ik op het plein Is de hele school al binnen Dus moet ik maar weer een vette smoes verzinnen Dat ik moest wachten voor de trein Met gym doen we een spel, dat is kicken ja dat wel Maar als we ons daarna verkleden Heb ik lol maar en is de meester niet tevreden Omdat ik treuzel oh daar gaat alweer de bel. Editar playlist.