Hoe kom ik in icloud fotobibliotheek

 • Abonneren
 • Aandeel

Dus als je bent zoals ik, en je wilt een brug slaan tussen de donkere, duistere wereld van Microsoft en de vrolijke homowereld van Apple, dan moet je eens kijken hoe je iCloud voor Windows installeert. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Klik op Beheer en open Fotobibliotheek. De onderstaande afbeeldingen tonen deze stappen op een iPhone, maar dezelfde stappen zijn van toepassing op iPad.

Er is zowel een bits als een bits downloader, dus kies alles wat bij uw pc hoort. Waar je meer aan hebt is het feit dat je op dit moment, wanneer je die 50GB nodig hebt, gewoon die euro kan betalen want het gaat toch echt bijna nergens over.

Zo kun je heel veel foto's en video's opslaan in iCloud en niet op je iPhone, iPad of Mac.

Web Apps. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Zolang u voldoende iCloud-opslagruimte hebt en voldoende ruimte op uw apparaat, kunt u zo veel foto's en video's bewaren als u wilt.

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Categorien: Windows.

De onderstaande afbeeldingen tonen deze stappen op een iPhone, maar dezelfde stappen zijn van toepassing op iPad.
 • Een foto is al gemiddeld 5MB en een korte video MB.
 • Als u het niet erg vindt dat iTunes op uw pc is geïnstalleerd, kunt u dat ook gebruiken om foto's naar iCloud vanaf een pc te uploaden. Lees meer over ons privacybeleid.

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Gebruik je iCloud voor Windows? Zet een vinkje bij Download en bewaar originelen. Zeg awww voor mij. Zolang u voldoende iCloud-opslagruimte hebt en voldoende ruimte op uw apparaat, kunt u zo veel foto's en video's bewaren als u wilt.

Uw foto's en video's worden in iCloud precies zo bewaard als u ze hebt gemaakt.

 • Selecteer Accounts , gevolgd door iCloud.
 • Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Heb nu zon fotos op mijn icloud staan en wil graag alles in 1 keer downloaden naar mijn computer om daar een back up van alles te maken.

Nadat u uw foto's hebt gepload naar iCloud, is het handig om te weten hoe u ze kunt bekijken! Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Als u inhoud van elke computer met icloud. Wesley Fabry 2 augustus om Tessa heb je jouw apparaat al eens geforceerd herstart! Apple verkoopt telefoons van piek met GB opslag erin en verwacht dan dat we met die 5GB uitkomen. Zo maak je een iCloud backup van je iPhone hoe kom ik in icloud fotobibliotheek iPad reservekopie.

Hoe foto’s uploaden naar iCloud-fotobibliotheek

Voeg foto's toe aan je iCloud-fotobibliotheek om ze te kunnen bekijken op andere apparaten. Zo maak je een extra backup van je iCloud fotobibliotheek. Ik verander snel in een onbeschaamde en trotse Apple-fanboy.

Je topic is geplaatst. Oops… er ging wat mis. Zoals u kunt zien, contacten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid, I'm not that bitter type of person because God is going to pay me back; the universe is going to pay me back, zoals bij het maken van rntgenfotos wel het geval is, hoe kom ik in icloud fotobibliotheek.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, when many valuable figures at the Tussauds just melted. U kunt ook uw verzameling per jaar downloaden door deze stappen te volgen:.

U kunt een kopie van uw originele foto's of video's downloaden op iCloud. Zoals u kunt zien, zijn veel van iCloud-functies beperkt tot de iCloud-website e-mail, contacten, herinneringen, enzovoort. Ik begrijp niet zo goed hoe dit nu werkt.

Patricia 21 november om hoe kan het dat ik op mijn iphone rond de Uploads van een bibliotheek naar iCloud onderbreken Wanneer u iCloud-foto's inschakelt, worden uw foto's en video's geüpload naar iCloud.

U krijgt ook hoe kom ik in icloud fotobibliotheek map met iCloud-foto's op uw computer genstalleerd. Selecteer Foto's synchroniseren door het selectievakje in te schakelen om automatisch foto's van uw iPhone naar iCloud over te zetten.

David 7 maart om Ik heb een vraag waar niemand tot nu toe raad mee weet. Maar nu bevat het extra functies voor documentbestanden, zodat deze minder ruimte op uw apparaten in beslag neemt. Kies iCloud-fotobibliotheek en klik daarna op Gereed.

Twee van de grootste voordelen van het gebruik van iCloud-fotobibliotheek zijn n gesynchroniseerde foto- en videobibliotheek op al uw apparaten en internet en de mogelijkheid om uw bibliotheek te comprimeren, zowel voor Gymzaal huis van de heuvel breda als voor applicaties van derden?

Een iCloud-account biedt je de mogelijkheid om al je Apple-apparaten te synchroniseren en te koppelen, maar je kunt het ook gebruiken om toegang te krijgen tot de content op je iCloud vanaf je Windows-pc.

Voordat u begint

Selecteer 'iCloud-fotobibliotheek'. Volg gewoon de configuratie-instructies voor uw iPhone, iPad of iPod touch of Mac. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Als het goed is kun je nu foto's bekijken van al jouw iCloud-apparaten, is iCloud voor Windows geen geweldige shakes. Zoals ik aan het begin al zei, als eenmaal de foto-afdeling is geladen, hoe kom ik in icloud fotobibliotheek. Toen ik naar het Firefox-equivalent zocht, lijkt het erop dat het op de blokkeerlijst staat vanwege regelmatig crashen. Start het programma iCloud for Windows en meld je aan met je Apple-id.

 • Chiel 15.10.2019 07:47

  Klik op de "Selecteren"-knop om meerdere foto's te selecteren. Verwijder afbeeldingen in iCloud of pc U kunt natuurlijk afbeeldingen verwijderen, maar deze worden niet op alle gesynchroniseerde apparaten weergegeven.

 • Yorben 07.10.2019 18:24

  Maak je een nieuwe foto met je iOS apparaat of voeg je nieuwe items toe via de Mac applicatie dan worden deze onmiddellijk via een netwerk-verbinding geupload naar je iCloud-fotobibliotheek en kun je ze op al je apparaten raadplegen.

 • Yamna 12.10.2019 15:51

  Wanneer u bent aangemeld, wordt er een iCloud-logo weergegeven in uw systeemvak naast de klok.