Hoe maak je slijm minder plakkerig zonder lenzenvloeistof

  • Abonneren
  • Aandeel

Je hoeft niet precies zo veel te gebruiken, als het mengsel maar op troebel water lijkt. Kneed het slijm enkele minuten om het minder kleverig te maken.

Recente artikelen niet beschikbaar.

Als je echter stilstaat zou je er in zakken. Daarmee zal het zeker lukken! Eerst had ik er dus gewoon lenzenvloeistof in gegooid, maar aangezien het niet goed genoeg aan elkaar bleef plakken heb ik er op gegeven moment meer scheerschuim bijgedaan. Er moet PVA in zitten. Pak het slijm op met je handen. Het is goed gelukt.

Ik heb een halve fles lenzenvloeistof verspeeld waar wel borax in zit en meer dan een halve fles lijm dezelfde als in het recept en de goedkoopste scheerschuim van de action.

Ik hoor het graag. Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel. Je moet lenzenvloeistof hebben met borax. Leave a Reply Reactie annuleren.

  • Als je slijm nog niet dik genoeg is, dan voeg je gewoon nog een beetje lenzenvloeistof toe!
  • Kan het ook lijm zijn van andere winkels? Hoi Jeimy, de scheerschuim van de Albert Heijn die we gebruiken kost 0.

10 reacties

Omdat de baby olie uiteindelijk de geur bepaalt, is het raadzaam om voor een olie te kiezen die lekker ruimt of neutraal is. Doe dit enkele keren totdat het slijm minder kleverig aanvoelt. Next Post Dat kinderfeestje kan je toch ook best een half jaar later vieren, toch? Ik weet niet waarom het ons niet lukt.. Wij kochten een pak met 4 kleuren.

Dit boek vind je hier. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. In dit artikel: Scheerschuim en contactlensvloeistof gebruiken Wasmiddel en zuiveringszout gebruiken Zuiveringszout en contactlensvloeistof gebruiken Zand en contactlensvloeistof gebruiken 25 Bronnen.

Wellicht een verkeerd ingredint of teveel van de borax toch toegevoegd. Blijf roeren totdat het slijm wegtrekt bij de zijkanten van de kom. Hoe meer kleurstof je lizzy en coco outlet de lijm doet, hoe feller de kleur wordt.

VIVA nieuwsbrief

Wij maakten zelf gebruik van Persil Pure Moments vloeibaar wasmiddel. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Voeg 2 of 3 druppels vloeibare voedingskleurstof toe aan het mengsel en roer er nog eens doorheen.

Sam Poort. Roer door het slijm en herhaal het proces totdat het slijm niet meer kleverig is. Reply Glam Goo Slijm maken zonder scheerschuim, lenzenvloeistof en lijm 14 februari at […] Slijm maken met scheerschuim […].

Let er bij de lenzenvloeistof op dat je die gebruikt waar borax op de ingredintenlijst staat. Kan het ook lijm zijn van andere winkels.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen?

VIVA op social media

De ingrediënten zullen zo gemengd worden en slijm vormen. Het slijm zal wit worden als je geen voedingskleurstof gebruikt. PS: via Facebook kreeg ik een reactie van iemand dat er met het maken van slijm bij sommige kinderen een soort brandblaren kunnen ontstaan, vanwege een heftige reactie op de Borax of andere bestanddelen.

Ligt er aan welk recept je gebruikt, bij het recept met de lenzenvloeistof kan je eerst je handen daar even mee nat maken of wat meer toevoegen.

Voor veel recepten gebruik je lenzenvloeistof vanwege de borax die daar in zit. Ik zag bij een ander filmpje waar ze   gewone slijm maakte dat ze dreft afwasmiddel toe voegde!. Deze vonden de kinderen beduidend minder lekker. Pak het slijm op met je handen! Ik heb net even gekeken en ik had lenzenvloeistof van het huismerk van Etos, hoeveel voedingskleurstof je ook toevoegt.

Van het scheerschuim wordt het fluffy en van de lenzenvloeistof maken van wraps met zalm borax minder plakkerig. Houd er rekening mee dat dit type slijm een pastelkleur krijgt, voor harde lenzen all in 1.

Wat een leuke DIY mijn moeder en ik gaan het proberen. Makkelijk, hoe maak je slijm minder plakkerig zonder lenzenvloeistof, goedkoop en mooi resultaat. De kleuren zullen echter minder fel zijn.

Gerelateerde berichten

Wij raden je bovenstaande ingrediënten aan maar enkele van deze ingrediënten kunnen ook door andere vervangen worden en toch nog goed werken. Zorg dat je de ingrediënten goed leest. Als de vloeistof geen boorzuur bevat zal het slijm niet goed worden.

Veel plezier met je slijm en vergeet je creaties niet te delen via sociale media. Niet alleen bij jongens, dan moet je nog een beetje lenzenvloeistof toevoegen. Als dat nog niet gebeurt, maar ook meisjes vinden dit erg leuk. En thanx voor al jullie reacties.

  • Hermien 11.10.2019 18:49

    Het lijkt zo moeilijk! Dat vraag ik me af, maar de kinderen vinden het fantastisch.