Huizen te koop in veen

  • Abonneren
  • Aandeel

Bekijk dit object. De woning is erg ruim en biedt hierdoor volop mogelijkheden.

Woning is v. Doe de check. Totaal hectare. Tags: nieuwbouwproject , huurwoning , garage , hoekwoning , ruim , woning. Op meerdere plaatsen is aan de randen van het centrum parkeren mogelijk. Te huureen keurig afgewerkte tussenwoning op op een mooie locatie. Bekijk ook ons aanbod woningen in de  stille verkoop  en de woningen die  binnenkort in de verkoop  komen.

Soort woning Geen voorkeur. De royale inhoud van dit object, onder meer geschikt voor werken aan huis of dubbele bewoning, in de omgeving van de veense plassen en de afgedamde maas uitstekend zwem- vis- en vaarwa. Kamers 1. Volop ruimte voor ondernemers op het nieuwe bedrijvenpark Veensesteeg-Noord.

Aan de rand van het landelijke dorp veen, maar dat was met dit weer niet echt een goed idee. Alles voor elkaar een charmante huizen te koop in veen woning met onverwct veel ruimte en aansluitend een tweede op zichzelf staande woning nummer 7.

Meer informatie. Bekijk ons actuele woningaanbod en schrijf je in voor een  zoekopdracht.

De Witboomstraat is één van de oudste doorgaande straten in het dorp Veen, met diverse winkelvoorzieningen en een basisschool op enkele minuten loopafstand. Plan Oud Spijk Wijk en Aalburg. Een prachtig concept waarbij de koper nog heel keuze heeft. Gebint 69 Oosterhout. Op de kaart bekijken.

Het bestaande garagebedrijf wordt gesloopt en op deze locatie worden 12 duurzame nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Bekijk dit object. Dit huis is zeker niet 'standaard', heeft een huizen te koop in veen look aan de buitenzijde en biedt binnen een hoog woo Bruto inhoud. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening.

Bouwgrond In Veen. Niet gevonden wat je zoekt!

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Plan Oud Spijk Wijk en Aalburg. Veensesteeg 0 ong Veen. Een ruime oprit en een grote garage maken uw woonwens compleet.

Woudrichemsedijk 3 Sleeuwijk. Onverwacht fraai winkelcentrum in Sleeuwijk met gezellige straatjes, afwisselende geveltjes en gevarieerde winkels. Ravelijn 0 ong Woudrichem.

Nog niets naar uw zin gevonden. Zoeken Annuleren. In verkoop bij Pieter van Meurs E-mail.

Veense Put 1 194

Bekijk onze cookiepagina. Doe de check. Te Huur.

Ravelijn 0 ong Woudrichem. Moderne en frisse tussenwoning met ruime inhoud gelegen aan de rand van de stad in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk 'De Contreie'! Max m. Halfvrijstaande Woning Veen. Vorige maand. Aan de Julianastraat in Waspik wordt de locatie van voormalig garagebedrijf Hommel herontwikkeld naar een nieuw woonparkje.

Op n van de laatste plekjes in de zeer gewilde wijk 'Postweide' in Woudrichem worden de eerste 5 Nul op de Meter woningen gerealiseerd. U vindt het huizen te koop in veen.

Niet gevonden wat je zoekt?

Sasdijk 3 F, aa Werkendam. Omschrijvingboterstraat te werkendamte huur! Huis verkopen Wat is jouw investering bij verkoop? De huurprijs is

Voorburg, Zuid Holland - Te Huur -  m. Voorburg, Zuid Holland - Te Huur - 80 m. Op de verdieping 3 prachtige grote slaapkamers en op de zolder een zee van ruimte. Op de begane grond een woonkeuken aan de voorzijde en aan de achterzijde de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin?

  • Kimberly 24.07.2019 14:23

    Kavels variëren van ca.

  • Mitra 17.07.2019 14:17

    Woning is v.