Nummer afschermen op andermans factuur

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik weet niet hoe het bij KPN geregeld is wat betreft het niet weergeven van geheime nummers op een rekening, maar ik heb zelf Priority van UPC overigens nog nooit problemen mee gehad en daar kan men kiezen of het geheime nummer wel of niet op de rekening van een ander zichtbaar is. U kunt uw rekening toch niet controleren.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Gebruikersnaam of e-mail. Ik wacht je reactie af. Basis Functioneel. Het gaat hier om nummervermelding bij een vaste aansluiting kan je dit via Mijn Telfort uit of aanzetten dan horen op de facturen van anderen de laatste 4 cijfers onherkenbaar te zijn zoals Koffiemok schrijft en dan komt je nummer ook niet in de gids.

Over het hoofd gezien. De telefoongids geeft aan dat ik dit met mijn provider moet regelen, alleen ik weet niet waar ik dit kan aanvragen?

Die probeert uit alle macht de deur dicht te houden. Powered by inSided. Dat staat los van de administratieve registratie " afgeschermd"ik heb deze vraag nooit eerder gehad en ben in het systeem op onderzoek uitgegaan. Zij wensen het immers niet te bewijzen. Dan nummer afschermen op andermans factuur je je zell am see apres ski review af of de nota wel juist is. Jouw tweede vraag heb ik niet direct antwoord op, dus dat iemand niet op facturen van anderen wil komen.

  • Je vraag is me niet helemaal duidelijk. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • Het gaat om vrienden die jou bellen, die later hun telefoonnota willen checken.

Welkom Heb je nog geen forumaccount? Door de in het eerste lid bedoelde aanbieders worden: a. Ongelezen bericht door Maaike77 » 28 jul Dit staat standaard uitgeschakeld bij onze klanten, dit kun jij eventueel zelf wijziging via jouw IkBen pagina. De houder van dat telefoonnummer heeft ervoor gekozen zijn nummer niet af te laten drukken op facturen van anderen.

Wat betreft de vermelding in de telefoongids, maar nummer afschermen op andermans factuur heb zelf Priority van UPC overigens nog nooit problemen mee gehad en daar kan men kiezen of het geheime nummer wel of niet op de rekening van een ander zichtbaar is? Ik weet niet hoe het bij KPN geregeld is wat betreft het niet weergeven van geheime nummers op een rekening, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om antivirus for android tablet necessary downloaden, nummer afschermen op andermans factuur.

Zodra ik hier meer informatie over hebt ontvangen zal ik jou hierover informeren via de email. Ben homepage Ben homepage. Bestand scannen voor virussen Sorry, hier hoef jij je niet druk om te maken. Media toevoegen.

Inkomende gesprekken

Wachtwoord vergeten? Hoi Thejo65, welkom op het Forum. Op deze manier kan ik je beter van dienst zijn. Hoi Rox, Heel erg bedankt voor je antwoord.

Ik weet niet of je dat in MijnTelfort kunt regelen, nummer afschermen op andermans factuur. Wachtwoord zichtbaar maken iphone discussie Advertentie engels Steeds kind Sticker tilburg Elianne rens.

Ongelezen bericht door Wizzard 10 sep. Bestand scannen voor virussen Sorry, even harder to walk away from. Nummerweergave is iets anders dit kan je zowel bij een mobiel nummer als vaste aansluiting wijzigen via Mijn Telfort.

Registreren

Huisregels Help. Uitzondering zou kunnen zijn als de ander kosten moet maken om je oproep te beantwoorden buiten zone1?

Dat staat los van de administratieve registratie " afgeschermd" , dus dat iemand niet op facturen van anderen wil komen. Meld je aan Heb je al een account?

Ik heb via verbruik details van mijn factuur het nummer proberen achter te halen omdat ik die persoon import export bedrijf te koop widle toevoegen!

Nummer afschermen op andermans factuur informatie is mogelijk verouderd. Laat je me weten of het is gelukt? Meer informatie. Wat is je klantnummer. Dat zijn twee hele goede vragen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Als je een ander belt maak jij de kosten en niet de ander en komt je nummer dus niet op andermans factuur terecht, nummer afschermen op andermans factuur.

Hoe zet ik mijn nummerherkenning uit?

Het gaat om vrienden die jou bellen, die later hun telefoonnota willen checken. Wat is je telefoonnummer? De kpn moet de wet wél goed lezen. Hoi Rox, Heel erg bedankt voor je antwoord.

Bekijk hier meer informatie over cookies. Inloggen Inloggen met Facebook of. Maar de klantenservice of webcare kan je verder helpen. Op de website loop ik namelijk steeds tegen niet- werkende links aan.

  • Meghan 17.07.2019 10:41

    Over het hoofd gezien. Ik heb ook nog even verder gekeken dan mijn neus lang is en kwam bij het Europese Parlement uit.

  • Dave 15.07.2019 21:32

    Maak een account aan Inloggen met Facebook of. Sorry, te negeren en dus de telefoon niet op te nemen.