Oma weet raad fruitvliegjes

  • Abonneren
  • Aandeel

Mocht je een échte dierenvriend zijn en wil je de fruitvliegjes liever niet laten verdrinken in een flinke dosis Dreft? Verrotting is weliswaar een wat onsmakelijk woord maar is een natuurlijk proces dat plaats vindt bij alle eens levende organismen als onderdeel van de prachtige levende natuur. Kook water met de waterkoker en laat het afkoelen tot ong.

Als je onder het kopje alternatieve therapie kijkt en Osteopatie invult komt die optie naar voren. Na het landen zinken de vliegjes en verdrinken ze. Een andere effectieve truc is een schaaltje of potje vullen met azijn, rode wijn of bier. Vul een glaasje voor de helft met appelsap en de andere helft met azijn. Zet eventueel meerder galzen of bakjes neet met dit mengseltje.

Klik hier succes. Tot dusver werkt dit bij mij het best om ze te vangen.

Men neme het weer voor vandaag in kijkduin glas of nog beter, karaf met het zoetste siroop dat er bestaat, is geweldig. Als je fruit hebt gegeten moet je de schil in de grijze container doen de fruitvliegjes zullen niet meer op afval resten afkomen en worden het er een stuk minder Klaasbaas.

Oma weet raad fruitvliegjes de gootsteen al doorgespoeld met bleek en kokend water, oma weet raad fruitvliegjes. Dit is niet mijn tip maar heb ik uit een blad gehaald. Ik hou dus goede hoop dank zij jullie tips en die van Oma.

Als je last heb van fruitvliegjes zet dan een paar bakjes met port in de ruimte, ik had alles al geprobeerd en dit werkt echt, ze komen er massaal op af en ze verzuipen erin. Houden we van, die tips waar je dubbel van profiteert: koop een basiliciumplantje. De kleine vliegjes zijn niet opgewassen tegen de zuigkracht ook niet tegen sterke tocht of een ventilator trouwens.
  • Je zou denken dat daar de vliegjes er doorheen kunnen, maar dit werkt echt! Ook op jouw fruit, ook deze zomer.
  • FranskeS - 20 aug. Nog makkelijker wordt het door een pantykous over het mondstuk van de stofzuiger te schuiven en het lange gedeelte in de buis te stoppen en zo de vliegjes de panty in te zuigen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heb je last van fruit vliegjes? Op het werk merkte ik bij heg schoonmaken van de gebakvitrine verkoop van vlaaien met vers fruit dat de vliegjes niet tegen glasreiniger kunnen. Maar de oplossing met de handzeep werkt voor mij het beste. Kan je de keuken niet doorluchten dan een kamerventilator op de keuken richten en de afzuigkap op maximum zetten. Iedereen heel erg bedankt voor alle tips en aanwijzingen naar sites.

  • Ook al vanalles geprobeert zelfs roxasect fruitvliegvangers.
  • Naderhand knoop je de panty dicht of je laat de fruitvliegjes buiten weer vrij. Sjoppie ook weer bedankt voor de tip.

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord, oma weet raad fruitvliegjes. Wat ik ook deed poetsen, fruit in de koelkast bewaren, Kylie Jenner treated her 118 million Instagram followers to a smoldering snap of herself with striking eye makeup.

Gezond leven 6 vragen over insecten als eten. Want de doorgegeven link werkt niet en ik vergat oma weet raad fruitvliegjes checken. Sanny Teijema-Douma. Deze beestjes hebben vocht nodig voor de voortplanting en water kan net als fruit gaan rotten wat deze beestjes aantrekt.

Deze site doorzoeken.

Bekijk Video

Mag dit in de oven schaal van arcopal Lees meer. Het lijkt wel of die beesten elkaar waarschuwen van daar moet je niet van drinken of van snoepen. De wereld om ons heen zal weer aan leven, aan geur en kleur gaan winnen en onlosmakelijk

Jennifer Rupert. Ga ik morgen op zoeken op de site en wie weet is dat het wel. Het zijn ware alcoholisten, dus binnen de kortste keren zitten oma weet raad fruitvliegjes heleboel vliegjes in de fles.

Maar goed er gaan verschillende toch het schip in en verdrinken of plakken vast. Je kunt het beste beginnen door je fruit en groenten goed te beschermen.

3. Melk, suiker en peper

De kleine vliegjes zijn niet opgewassen tegen de zuigkracht ook niet tegen sterke tocht of een ventilator trouwens. Zet een longdrinkglas met een beetje alcohol op tafel met een papiertje erin zodat ze er wel in kunnen maar er niet uit. Voor deze gouden tip verdient mijn vriendin alle eer aangezien zij er bij wijze van experiment achter is gekomen. Ik heb trouwens nog nooit zo'n schone keuken gehad als nu.

Soms blijven er weleens wat glazen wijn op tafel staan, h. Houd niet op, oma weet raad fruitvliegjes, en dan is er een exposie aan fruitvliegjes. Wegwezen dus, en dat kunnen deze trucs bewerkstelligen:.

Sanny Teijema-Douma. Geweldige tip. Klaus Schilpp! De stofzuiger staat stand bij en helpt natuurlijk ook.

Kopje met oud bruin bier of kriek bier met wat suiker en even roeren, neerzetten en binnen 1 uur ziet het zwart van verdronken vliegjes!

2. Azijn en afwasmiddel

Deze beestjes hebben vocht nodig voor de voortplanting en water kan net als fruit gaan rotten wat deze beestjes aantrekt. Mijn hele huis ruikt nu naar heerlijke wierook. Echter wel belangrijk dat je dit daarna niet meer eet!

R81 - 6 jan. Doe een beetje azijn en appelsap in oma weet raad fruitvliegjes bakje, doe hierover huishoudfolie en maak een paar kleine gaatjes in het midden en binnen no-time heb je die vervelende vliegjes gevangen. De stofzuiger staat stand bij en helpt natuurlijk ook. Houden we van, die tips waar je dubbel van profiteert: koop een basiliciumplantje.

  • Adeline 22.07.2019 20:42

    Laat het staan en de vliegen worden gevangen en verdrinken.