Presentator nos langs de lijn

  • Abonneren
  • Aandeel

In de jaren negentig veranderde het radiomaken. Presentatoren Henk van Steeg.

Koos Postema weet nog goed hoe hij de paardensportverslaggever ooit samen met de legendarische presentator Willem Rus in verlegenheid bracht. Die doet niet aan goede voornemens. Blom ziet parallellen: "Het gaat om enthousiasme en passie. En natuurlijk komt ook zijn commentaar bij Nederland-Argentinië in ter sprake.

Herman van der Zandt is een van de presentatoren van Met het Oog op Morgen. En laat die legendarische Herman van der Velde - van tot actief voor Langs de Lijn - nu in de studio zitten. Vanuit de intimiteit van de radio studiogasten tot hun recht laten komen.

In begint ze als verslaggever bij het actualiteitenprogramma TweeVandaag, presentator nos langs de lijn. Jaren na dato lijkt die afspraak eindelijk gestalte te krijgen In diezelfde periode presenteert ze het televisieprogramma De Laatste Reis waarin haar gasten terug gaan naar plaatsen in de wereld die bepalend waren voor hun leven.

Ik hoop er nog veel te mogen maken. Langs de Lijn En Omstreken.

Atletiekliefhebber Blom keert even terug in zijn rol als hij wordt verrast door Churandy Martina.

Langs de Lijn En Omstreken. Krijgt Rocky Tuhuteru, Langs de Lijn-presentator in de jaren negentig, alsnog zijn afspraakje met oud-schaatsster Christine Aaftink? Ze presenteert Netwerk en ze maakt reportages voor het programma in binnen- en buitenland.

Presentator Robbert Meeder is voor deze uitzending op bezoek bij prominente verslaggevers uit het verleden. Kijk en Luister.

Al op jonge leeftijd bloeit bij Herman van der Zandt de liefde voor de radio op.

  • In is hij één van de presentatoren van Radio Olympia.
  • Toch herinneren de meeste mensen hem vooral van de spelshow 'Ter land, ter zee en in de lucht'.

Daarmee is Van Brakel de presentator met de meeste dienstjaren bij Langs de Lijn, presentator nos langs de lijn. Blom presenteerde NOS Langs de Lijn in de jaren zeventig en tachtig en zorgde veelal samen met Willem Ruis voor een vrolijke noot in de serieuze sportuitzending?

En als we het dan toch over beschaving hebben: uiteraard mag Frits van Turenhout niet ontbreken. Netflix downloaden lukt niet android Kijk live App 'je?

Ik was niet zo van het carnaval. Al op jonge leeftijd bloeit presentator nos langs de lijn Herman van der Zandt de liefde voor de radio op. Daar zag hij dingen, die het incident met Yuri van Gelder doen verbleken! In het laatste uur is hij op bezoek bij oud-tennisverslaggever Bep van Houdt.

Navigatiemenu

Blom presenteerde NOS Langs de Lijn in de jaren zeventig en tachtig en zorgde veelal samen met Willem Ruis voor een vrolijke noot in de serieuze sportuitzending.

Met schaatsster Aaftink had Tuhuteru nog een speciale afspraak staan. Video afspelen In het jaar presenteert Margje de eerste afleveringen van Het Familiediner.

Dan gaat het onder meer over de WK-finale ineen wedstrijd die Van Gelder vanuit de dugout van de Nederlanders zag. In is hij n van de presentatoren van Radio Olympia! Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. In datzelfde jaar presenteert ze Met Presentator nos langs de lijn Stappen, een televisieprogramma over morele dilemma's.

Koos Postema schakelt op geheel eigen wijze naar speciale verslaggever Leo Driessen voor de Londense derby tussen Watford en Tottenham Hotspur.

En laat die legendarische Herman van der Velde - van tot actief voor Langs de Lijn - nu in de studio zitten. Bij de Olympische Spelen van Lake Placid was hij 'embedded' bij de Nederlandse ploeg, die debuteerde op het hoogste podium. Het nieuws van alle kanten.

Van Gelder is groot geworden door zijn emotionele verslag, iets wat voor studiogast Van Brakel niet altijd hoeft. Tijdens haar studie doet Margje met succes een screentest voor het reisprogramma Bjrrt. Ik was niet zo van het carnaval. Nu: Focus - uur? In dit eerste uur stappen we in de NOS Langs de Lijn Tijdmachine en schakelen we van het ene historische sportmoment naar het andere. Maar als je kijkt heel onregelmatig ongesteld na zwangerschap er in de jaren negentig allemaal op sportgebied presentator nos langs de lijn is, presentator nos langs de lijn, dan was het wel een hele bijzondere tijd.

Daar zag hij dingen, die het incident met Yuri van Gelder doen verbleken.

Langs de Lijn En Omstreken

Tuhuteru presenteerde in Hilversum en 'chef' Ferry de Groot zat bij zijn derde Elfstedentocht aan de knoppen. Zonder al die euforie. Daarmee is Van Brakel de presentator met de meeste dienstjaren bij Langs de Lijn. Presentatoren Henk van Steeg.

Presentator Robbert Meeder is voor deze uitzending op bezoek bij prominente verslaggevers uit het verleden. Maar als je kijkt wat er in de jaren negentig allemaal op sportgebied gebeurd is, dan was het wel een hele bijzondere tijd? Bij de Olympische Presentator nos langs de lijn van keek hij zijn ogen uit.

  • Muriël 21.07.2019 08:38

    Daar zag hij dingen, die het incident met Yuri van Gelder doen verbleken. Bij Radio Nederland Wereldomroep is hij vanaf technicus en presentator.

  • Evelyn 20.07.2019 14:52

    Ook horen we  Robbert Meeder in gesprek met Hans Eysvogel, de man die de drafsport in de Nederlandse huiskamer bracht.