Samsung account wissen smart tv

 • Abonneren
 • Aandeel

Bovendien kun je controleren vanaf welke locatie en met welke browser er is ingelogd. Bekijk onze cookiepagina.

Gaan er evt. Neem contact op met onze klantenservice. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Dan ga je automatisch naar het installatiescherm nadat je de app opent. Druk op de Source knop om de startbalk te openen. Email deze handleiding Delen: email , Twitter of Facebook.

Winkels Klantenservice. Hoe kan zij mijn account verwijderen op haar S7 en haar account erop zetten of evt. De handleiding is 4,64 mb groot. Selecteer het icoon Apps in de startbalk en druk op de enterknop.

Op die manier kunnen dieven helemaal niks met gestolen telefoons en is het onaantrekkelijk om Samsungtelefoons te stelen. Hier zal dus ook niets aan veranderen, samsung account wissen smart tv.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!
 • Hier zal dus ook niets aan veranderen.
 • Om een app uit de startbalk te verwijderen, selecteer je in dit menu de optie Van startpagina verwijderen. Stap 4: koppel een app aan de startbalk.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Je bent klaar Herhaal stap 4 voor alle apps die je vaak gebruikt. Hier zal dus ook niets aan veranderen. Top Posters. Sla deze stap dan over. Hoe moet ik de standaard van deze tv bevestigen aan de onderzijde Gesteld op om Lees het laatste nieuws over Google Google gaat alle Play Store-apps keuren: langer wachten op updates Google Duo-update voegt nachtmodus toe: videobellen in het donker Zo koppel je Nest-apparaten aan je Google-account Borderlands, Cyberpunk en 16 andere games komen naar Google Stadia Updaten: dit is het nieuwe design van de Google Play Store

Hoe verwijder ik e-mail adres van mijn samsung smart tv Geantwoord op om Uw handleiding is per email verstuurd. Op de volgende pagina lees je hoe samsung account wissen smart tv dit doet. Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie. Ga naar oplossing. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

In het kort

Google-account beveiligen Zie je iets verdachts, dan is het goed om een beveiligingscheck te doen door naar deze pagina te gaan. Uw handleiding is per email verstuurd. Gesteld op om

We posten niks op je tijdlijn, dan raden we je aan om tweestapsverificatie in te schakelen? Samsung tv's. Komt jouw smart tv uit. Wil je je Google-account goed beveiligen, beloofd, samsung account wissen smart tv. V erwijderen : Selecteer een applicatie waarbij een account is geregistreerd en selecteer v ervolgens Reg ong.

Google-account beheren

Zonder problemen! Volgende Een Chromebook voor scholieren: de voor- en nadelen op een rijtje. Stap 4: koppel een app aan de startbalk. Je bent klaar Herhaal stap 4 voor alle apps die je vaak gebruikt.

Uw handleiding is per email verstuurd? Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie. Dat er na een herstart of na uit- en weer aanzetten samsung account wissen smart tv een pincode wordt gevraagd is mij bekend. Als er toch nog iets onduidelijk is, laat het dan gerust weten.

Hierna selecteer je Installeren. Als u uw Samsung-account aan andere accounts koppelt, kunt u zich automatisch aanmelden bij uw gekoppelde! Meet the next-level power.

Advertenties en adblockers

Hoe kan zij mijn account verwijderen op haar S7 en haar account erop zetten of evt. In het menu dat verschijnt selecteer je de optie Aan startpagina toevoegen en druk je op enter.

Als je dochter dus bijvoorbeeld contacten heeft opgeslagen op jouw account, moeten die eerst via de app Contacten worden opgeslagen op de telefoon, anders kan ze er niet meer bij. In het kort Wat gaan we doen?

Hoe je dit doet, laat ik je in de volgende stappen zien? Als je toestel gereset wordt en er staat een Samsungaccount op de telefoon, dan moet je na de reset nog even inloggen met je e-mailadres en wachtwoord? Download onze app.

 • Shiela 25.08.2019 06:27

  Wat wordt bedoeld met de vergrendelingscode die nodig zou zijn als je terug bent gegaan gaat naar de fabrieksinstellingen "reset" om het toestel daarna weer te kunnen gebruiken.

 • Dyon 25.08.2019 07:23

  Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Kan ik het dan gewoon nog via mijn S8 benaderen.

 • Andreia 03.09.2019 22:07

  In het kort Wat gaan we doen?