Samsung smart tv wel wifi geen internet

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je al een account? Gebruikersnaam of e-mail.

Enkel een reset is nog niet gebeurd omdat ik niet weet wat de gevolgen zijn voor de tv zelf. Want het lijkt mij dan aan de TV te liggen als je laptop het wel doet met de WiFi.

Als ik de smart hup opnieuw installeer kom ik weer uit dat ik wel verbonden ben met het netwerk, maar niet met internet. Er zijn wat tips op de Telfort website die je kan volgen. Daarnaast zou het probleem niet bij alle series aanwezig zijn, heb ik begrepen.

Wachtwoord vergeten. Powered by inSided. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. We krijgen de melding: wel netwerkverbinding, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. We hebben inderdaad ook problemen met wifi met de tablet, geen internetverbinding, telefoon.

  • Hoever staat je TV van het modem af?
  • Wel netwerk, geen internet zegt de TV. Moet steeds opnieuw de internetcode invullen dus vergeten en weer opnieuw opstarten.

Meld je aan

Onthoud mijn gegevens. Onze tv is een Samsung UE40ES de tv is direct met kabel op de router aangesloten, die staat er naast. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Je kan ook Samsung support bellen; Misschien zouden jullie Samsung via de chat ook even kunnen kietelen? Kun je een hotspot maken op je telefoon en dit testen?

Lid geworden 24 aug Berichten. Gebruikersnaam of e-mail. JavaScript is disabled. Wel netwerk, geen internet zegt de TV. Daarbij moet u ook niet vergeten dat het om een TV gaat en niet een laptop of tablet, evenals de programma's die er op draaien, lekkers).

Registreren

Lid geworden 9 dec Berichten 1. Hey Joyce, duidelijke taal hier zie ik haha Er schiet mij nog even iets te binnen, laat je de TV op standby staan of zet je hem echt helemaal uit door bijvoorbeeld de stekker er uit te halen of met een tijdschakelaar. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Hi Kirs, welkom op het forum. Rohit Superuser II. Je kan ook Samsung support bellen; Okay want elke dag ben ik de verbinding kwijt met het internet op mn TV terwijl mn laptop en alles het wel gewoon doet.

Gebruikersnaam of e-mail. Modem staat er tegenover aan de andere kant van de kamer dus?? Ben je ontzettend dankbaar Rohit! Lid geworden 24 aug Berichten

Je bent al een stukje verder, ja daar kunnen ze inderdaad wel heel "goed" in zijn Ik begrijp het. Hahaha, Op hun aanraden een kabel vervangen en er is een nieuw modem opgestuurd, samsung smart tv wel wifi geen internet. Beste antwoord door Cindy73 5 decemberde kans is groot dat het aan de wifi ligt, zonder veranderingen vanochtend geen internet meer, uur voor de zekerheid.

Gisteren werkte alles nog prima, we hadden er ook kleine keuken u vorm een lekker wijntje bij besteld?

We hebben telefonisch contact opgenomen met Telfort, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden. Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie. Modem staat er tegenover aan de andere kant van de kamer dus?. Zo niet dan ligt het aan je internet thuis?

Echt heel irritant. Blijft een feit dat de communicatie op de Samsung website beneden alle peil was en de telefonische onbereikbaar ook. Heb je nog geen forumaccount?

Zelfde melding.

Sorry, zoals Jimny hierboven ook heeft geschreven. Overstappen heeft echt geen zin, want de kans is aanmerkelijk groter dat het probleem ligt bij de televisie dan bij de internetverbinding. Als je de televisie gereset hebt moet je sowieso de internetgegevens opnieuw invoeren via het menu, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden?

  • Noam 18.07.2019 22:06

    Onthoud mijn gegevens. Op Tweakers staat een nieuwsbericht over dit probleem.

  • Thorsten 18.07.2019 11:36

    Fout in de tv dus.