Waar foto op canvas bestellen

  • Abonneren
  • Aandeel

Terug naar overzicht. Denk je dat een foto op canvas zelf maken met onze tools jou ook wel ligt?

Of wil je altijd ieder detail in je trouwjurk kunnen zien? Algemene voorwaarden   Retourbeleid     Sitemap     Privacy policy. Ga voor een fotocollage op canvas! Profiteer nu van Zomerkorting: 1 product? Scherpe, kleurrijke afbeeldingen.

Terug naar overzicht. Let op. In deze video zie je hoe een canvas eruit ziet:   Begin direct met het bestellen van een canvas. Alle verzendkosten en levertijden. Het is dus niet aan te bevelen om de canvassen  buiten op te hangen.

Begin direct! Contact Veelgestelde vragen Contact. Online canvas bestellen met korting Wil je meer canvas bestellen?

Wat is een canvasdoek?

Een baklijst, het woord zegt het al, is een lijst waar je de canvas in legt. Gebruik een van onze unieke indelingen om meerdere foto's samen op je canvas te plaatsen. Dan wil jij misschien net een fotocollage op canvas laten afdrukken. In de  Online Editor  kun je kiezen uit verschillende indelingen om jouw fotocollage op canvas te maken. Uw foto ´s uploaden. In deze video zie je hoe een canvas eruit ziet:   Begin direct met het bestellen van een canvas. Een afbeelding op canvas heeft sowieso al een artistieke look want het doet denken aan klassieke schilderijen, maar combineer het met je favoriete foto en je krijgt een persoonlijk kunstwerk waar je elke dag opnieuw van geniet.

Ideaal om af te laten drukken. Home Klantenservice Winkelwagen Inspiratie. Een canvas als wanddecoratie Op zoek naar een wanddecoratie van canvas, waar foto op canvas bestellen. Zo kun je eenvoudig een canvasfoto maken, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om het drukwerk. Standaard een gratis ophangsysteem Het canvasframe is 2cm dik en wordt netjes opgespannen zodat de volledige voorkant en zijkanten van het foto schilderij bedrukt zijn.

Dat noemen wij vakmanschap van het canvasproduct.

Foto op canvas bestellen

Makkelijk mee te bestellen tijdens het bestellen van je canvas, of via onze shop:. Een canvasframe heeft standaard een dikte van 2 centimeter. Gerelateerde producten. Lees meer

Fotogeschenk krijgt vaak de vraag of we een canvas 2 meter breed kunnen printen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het ontwerp verzorgen, waar foto op canvas bestellen. Je kan dit selecteren tijdens het bestellen van je canvas.

Geluk zit juist in die kleine momenten die we voor altijd willen koesteren. Onze foto op groot formaat canvas  gaat tot afmetingen van wel  x?

Je canvas foto met een 2 of 4cm frame?

Een meerluik canvas geeft een uniek effect Meerluik canvas Met een meerluik op canvas , creëer je een echt kunstwerk voor aan je muur.

Een foto op canvas bestellen is daardoor heel efficiënt. Een andere mogelijkheid is een meerluik op canvas bestellen, of een panoramafoto op ditzelfde linnen.

  • Je foto wordt op meerdere canvasdoeken afgedrukt.
  • Wat kun je verwachten wanneer je bij Fotofabriek canvas bestellen gaat?
  • Indien je meerdere producten bestelt uit verschillende soorten verzendtarieven , dan betaal je eenmaal het hoogste verzendtarief.
  • Als je een collage van foto's hebt gemaakt, moet je die helaas opnieuw maken op de gewenste soort wanddecoratie.

Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Aan de achterzijde van het frame is een  ophanghaakje  gemonteerd, zodat je eigen muurdecoratie direct kunt ophangen. Het maakt je canvas doek helemaal af en geeft waar foto op canvas bestellen doek net dat beetje extra? Heb je een donkere foto dan is de ervaring dat deze in print iets donkerder wordt dan op het beeldscherm weergegeven.

Een collage op canvas combineert jouw foto's op een professionele en inspirerende manier waar je oprecht blij van wordt. We raden het niet aan om dit product buiten te gebruiken. Mooie afwerking van de foto op canvas en snelle levering. Prachtig afgedrukt. Is het al uur geweest.

Maak je eigen canvas

Ideeën op doen? Het geeft een spectaculaire uitstraling aan jouw wand en maakt jouw fotos op canvas extra speciaal. Wanneer je vóór je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Je profiteert direct van onze scherpe prijzen, snelle levertijden en spoedlevering op al onze bedrukte wanddecoratie!

Extra leuk: kies een blank houten, witte of zwarte baklijst voor een extra luxe effect. Baklijst canvas Maak je canvasdoek nog mooier met een lijst. Dit brengt met zich mee dat de zijkanten van de canvas ook bedrukt worden en de foto dus doorloopt.

  • Manar 08.07.2019 06:20

    Doe inspiratie op Heb je wat inspiratie voor je volgende wanddecoratieproject nodig?