Waar koop je anonieme ov kaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Persoonlijke OV-chipkaart Kenmerken Geschikt voor persoonsgebonden abonnementen. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Eventuele leeftijdskorting gaat automatisch. Hoe werkt het reizen op saldo? Hulp of advies nodig? Sommige OV-bedrijven hebben een speciale kaart voor groepen.

Zoek winkel. Als je er saldo op laadt, is de kaart meteen te gebruiken.

Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. De kaart is ook handig voor je werknemers. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland. Er zijn twee verschillende OV-chipkaarten beschikbaar:    1. Search site:   Geavanceerde zoekopdracht Ga Geavanceerde zoekopdracht.

Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland.

OV-chipkaart-kopen werkt met

Servicebalies van OV-bedrijven. Maximaal 3 kinderen per begeleider. Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve NS. Dit kan leiden tot het niet of slecht functioneren van de kaart.

Even naar Primera. Recent toegevoegde artikel en Jouw winkelmand bevat geen artikelen.

Uw browser ondersteunt geen javascript. Een anonieme OV-chipkaart kun je kopen bij Primera. Deze kun je niet zien aan de buitenkant. Anonieme OV-chipkaart Kenmerken Te gebruiken door meer mensen niet tegelijkertijd 4 tot 5 jaar geldig Bij waar koop je anonieme ov kaart of diefstal kan de kaart niet worden geblokkeerd. Stations, supermarkten, metro's en de meeste veerboten.

Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, tabakszaken, and sometimes it's a sign of laziness, maar moet een aanvraag wel goedgekeurd worden.

Wat kost het?

Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties. Voordelig afhalen bij meer dan Primera winkels Klantenservice bereikbaar via telefoon en mail 5 dagen per week Bezorging binnen 24 uur mogelijk. Als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt, mag je met het studentenreisproduct week- of weekendabonnement gratis of met korting reizen in het openbaar vervoer in Nederland.

Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Primera tabak tijdschriften kansspelen en cadeaukaarten.

De persoonlijke kaart kun je aanvragen via: www. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Waar te koop?

Een OV-chipkaart is een contactloze kaart met een chip en antenne erin. Hoe werkt het reizen op saldo? De persoonlijke kaart kun je aanvragen via: www. Stations, supermarkten, tabakszaken.

Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee! Anonieme OV-chipkaart Als je af en toe met het openbaar vervoer reist of als je je persoonlijke gegevens niet bekend wilt maken, dan is de anonieme OV-chipkaart waarschijnlijk handig voor jou.

De OV-chipkaart is ht betaalmiddel in het openbaar vervoer. Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Je stone island junior winkel amsterdam met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Tips:  Bewaar je kaart in je portemonnee of een andere passende bescherming? Het verkooppunt dat het dichtst bij je in de buurt is kun je vinden op OV-chipkaart.

Stations, waar koop je anonieme ov kaart, tabakszaken.

Ga voorzichtig om met uw anonieme OV-chipkaart

Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Hulp of advies nodig? De OV-chipkaart is hét betaalmiddel in het openbaar vervoer.

Kan een groep reizigers reizen op één OV-chipkaart?

Dan moet je de kaart nog eenmalig activeren. Te gebruiken door meer mensen niet tegelijkertijd 4 tot 5 jaar geldig Bij verlies of diefstal kan de kaart niet worden geblokkeerd. Bij verlies of diefstal kun je de kaart laten blokkeren.

 • Fady 19.07.2019 07:20

  Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag.

 • Zana 14.07.2019 19:41

  Als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt, mag je met het studentenreisproduct week- of weekendabonnement gratis of met korting reizen in het openbaar vervoer in Nederland. Recent toegevoegde artikel en.

 • Mohamud 17.07.2019 00:56

  Hoe werkt het reizen op saldo? Reisadvies op maat?